KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

valla güzelim kocam yine ezdirmez sağolsun ama anasına bişey demiyo o da. görmezden geliyo birçok şeyi.. ben o zaman dellenmiştim tabi işte kocam ne yaptı etti aldı yine istediklerimi.. ben de ona kıyamadığım için fazla bişey istememiştim zaten. valla ben kaynanama kızınca söyleniyrum evde ağzıma ne gelirse sayıyorum kocam da susuyo cevap vermiyo hiç ama annesine gidip demez anne niye böyle söyledin diye. ben dedim ki kocama neden annenle ben muhatap oluyorum? sen neden 2 kelime etmiyosun sonra beni kötü biliyolar dedim. ben aranıza girmek istemiyorum dedi. meselenizi kendiniz halledin. çok abes bi durum olursa o zaman devreye girerim diyo.

şimdi sen ev alıyon bark alıyon. oğlunu borca sokuyon. allah ala ya. hem severler el üstünde tutarlar. hemde herşeyden esirgerler bu nasıl svegiyse

bende yarin k.valideme gitcem arkadaslari geliyor yardim etcem servise kizi calisio eltim ile gitcem
valla hic gidesim yokda ev tasiyinca cocugu ona birakcam ya o yuzden gidiyorum gerci is yappmaktan bisi olmaz ama iste yaptiklarini hatirliyinca gidesim gelmiyor.

öyle canım baştan kaybetti ksuura bakmasın

anlat kı stresini atıyon işte fena mı
kızlar ben çıkıyorum girerim yine belki. daha yemek yok ev berbat üfff
öpüldünüz

güle güle canım hadi baş baş

şimdi sen ev alıyon bark alıyon. oğlunu borca sokuyon. allah ala ya. hem severler el üstünde tutarlar. hemde herşeyden esirgerler bu nasıl svegiyse

valla ben de çözemedim bunalrı bilgem :95:

evet ya insan olumsuzları hatırlayınca hiç istek kalmıyo

keşke unutabilsek:97::97:

valla ne yapalım hazalım yine mecbur kocaların hatırna gidip hizmetlenicez biz gelinlerin kaderi

aslında iyi yapıyo ceyda. ınu tutsa sen bozulun. seni tutsa o bozulur senin üstüne daha çok gelir. maşallah kocan her istediğini yapıyomuş. allah aranızı daha da güzel yapsın . boş ver canım

canlarım ben de çıkıyorum, pazar var bugün gideyim de iki yemeklik bişey alıp gelem

öpüldünüz

evet ya insan olumsuzları hatırlayınca hiç istek kalmıyo

keşke unutabilsek:97::97:

valla ne yapalım hazalım yine mecbur kocaların hatırna gidip hizmetlenicez biz gelinlerin kaderi
maalesef unutulmuyor canim. ben unutamiyorum gidip geliyorum ama icimden bisiler kopuyor sanki ama esimin hatrina gidip geliyorum

aslında iyi yapıyo ceyda. ınu tutsa sen bozulun. seni tutsa o bozulur senin üstüne daha çok gelir. maşallah kocan her istediğini yapıyomuş. allah aranızı daha da güzel yapsın . boş ver canım

gerçekten elinden geldiğince istediklerimi yapar yine Allah razı olsun tabii..

Allah herkese huzurlu, mutlu geçim versin canım..

öyle canım baştan kaybetti ksuura bakmasın

anlat kı stresini atıyon işte fena mı

güle güle canım hadi baş baş

valla ben de çözemedim bunalrı bilgem :95:

ne anlatiyim balim ya benim kayinvalidem allh düsmanimin basina vermesin hayatimda böyle bi insan görmesim türk insani gibi degil zaten ay bi suratsiz bi suratsiz anlamam .esim sehnaz hamile dediginde bile kiskancindan asti suratini sinirlendi aman iyice sinirlerim bozulucak agliyacagim ondan susucam

aman boşverin kızlar kaynanalar istediği kadar fesatlık yapsın yeterki kocalarımız yanımızda olsun bizi desteklesin anlayışlı olsunlar yeter:97:

canim hatirlayipda canini SIKMA hamis olmasan anlat derdim ama simdi cok hassassin o yuzden. uzulme cnm

orda marketlerden alıyonuz dimi

evet cnm turk dukanlari var burda turkiyeden esyalar gelio genelde ordan alisveris yapiyoruz.

Son düzenleme:

şehnaz eşinin tarafı türk değilmi kuşum anlayamadım orayı:83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…