- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.201
kızım varya iş kocanda bitiyo. kestirip atcak elini eteğini çekcek tamam annemsin ok dicek laf ettirmicek.
valla beim kocam beni asla ezdirmez. anasına da lafını söyler. kaynanaların çoğu öyledir senin anlattığın gibi. kendileri kaç yaşıan gelmiş mal mülk peşindeler hala ne yapcaklarsa artık. ama bize gelince gençler alsa da olur almasa da. oldu canım sen ne etcen malı mülkü asıl. kaç yaşına gelmişsin. kaynanamın 3-4 evi var arsaları var herbihalktı var. yolda görsen parea veririsin dilenci gibi. ama biz almayalım etmeyelim. geçen bana araba aldı kocam neden aldınız diyo. ben de araba bana lazım asıl kocama lazım değil dedim. kocam da aldım işte hediye olarak karıma dedi. apışıp kaldı.
fırsat vermiyecek kocan kızım onu diyim sana
kızlar ben çıkıyorum girerim yine belki. daha yemek yok ev berbat üfff
öpüldünüz
nihanım ben onu sevmeyi artık geçtim gerçekten daha zaten ne yapsa boş benim için. sevgi göstermelik olmaz benim iyiliğim için ufacık bişey yapsaydı ben onu baş tacı yapardım şimdi de bana diyo ki beni öz annen gibi gör boynuma sarıl öp falan... yok yaaaaa
ben daha nişanlıyken o beni elinin tersiyle itti. kiracısınız 2 tane çekyat alırım oturursunuz dedi.. sanki beni sokaktan alıyo dengesizkendi evinde koltuk takımalrı herbişeyi var beni 2 çekyatla oturtcaktı utanmadan ahh nihan çok doluyum var ya anlatamam valla sinirlerim bozuldu hee. kadın ne eşya alırken geldi ne ev baakrken geldi. düğünde misafir gibi geldi mıçını kaldırıp bişey yapmadı. sonra da ben oğlumu evlendirdim diye millete hava attı.
şimdi de bana kalkıp kaynanalık yapmaya uğraşıyo
sinir bozucu ama bakıyorumda bu insanlar hemen hemen aynı
farkındaysanız hepimiz ayrı çekmişiz eşimizin ailelerinden
neden güzel varken kötüye giderler anlamıyorum
daha ilk günden gelinin hevesini niye kırıyorsun sen
sen de gelin oldun halbuki bi zamanlar
lafa gelince gelin kötülenir
oysa herkez yapması gerekeni yapsa ne güzel olurdu
valla ceydoşum sevmemek te haklısın insan bir kere soğuyunca bidaha ısınamıyor
en başta soğutmasalar halbuki:97:
canim yazdiklarini okurken yasadiklarim bir bir gözümün önünden film seridi gibi gecti .c+nkü ayni seyleri belkide daha fazlasini yasadim ama yapacak bisey yok bunlar böyle iste akilanmazlar hep kendileri iyi bilirler herseyi ama bi annelik yapmazlar .güleryüz tatli söz demezler hep senden beklerler bundan sonra bende kestim baglarimi isterse eskisi gibi küselim umrumda degil .benim karnimdakine sevinmeyen insanal benim isim olmaz .ay ben nie yazdysam bunlari simdi
kızlar ben çıkıyorum girerim yine belki. daha yemek yok ev berbat üfff
öpüldünüz
şimdi sen ev alıyon bark alıyon. oğlunu borca sokuyon. allah ala ya. hem severler el üstünde tutarlar. hemde herşeyden esirgerler bu nasıl svegiyse
bende yarin k.valideme gitcem arkadaslari geliyor yardim etcem servise kizi calisio eltim ile gitcem
valla hic gidesim yokda ev tasiyinca cocugu ona birakcam ya o yuzden gidiyorum gerci is yappmaktan bisi olmaz ama iste yaptiklarini hatirliyinca gidesim gelmiyor.
bende yarin k.valideme gitcem arkadaslari geliyor yardim etcem servise kizi calisio eltim ile gitcem
valla hic gidesim yokda ev tasiyinca cocugu ona birakcam ya o yuzden gidiyorum gerci is yappmaktan bisi olmaz ama iste yaptiklarini hatirliyinca gidesim gelmiyor.
valla güzelim kocam yine ezdirmez sağolsun ama anasına bişey demiyo o da. görmezden geliyo birçok şeyi.. ben o zaman dellenmiştim tabi işte kocam ne yaptı etti aldı yine istediklerimi.. ben de ona kıyamadığım için fazla bişey istememiştim zaten. valla ben kaynanama kızınca söyleniyrum evde ağzıma ne gelirse sayıyorum kocam da susuyo cevap vermiyo hiç ama annesine gidip demez anne niye böyle söyledin diye. ben dedim ki kocama neden annenle ben muhatap oluyorum? sen neden 2 kelime etmiyosun sonra beni kötü biliyolar dedim. ben aranıza girmek istemiyorum dedi. meselenizi kendiniz halledin. çok abes bi durum olursa o zaman devreye girerim diyo.
evet ya insan olumsuzları hatırlayınca hiç istek kalmıyo
keşke unutabilsek:97::97:
maalesef unutulmuyor canim. ben unutamiyorum gidip geliyorum ama icimden bisiler kopuyor sanki ama esimin hatrina gidip geliyorumvalla ne yapalım hazalım yine mecbur kocaların hatırna gidip hizmetlenicezbiz gelinlerin kaderi
canlarım ben de çıkıyorum, pazar var bugün gideyim de iki yemeklik bişey alıp gelem
öpüldünüz
canlarım ben de çıkıyorum, pazar var bugün gideyim de iki yemeklik bişey alıp gelem
öpüldünüz
aslında iyi yapıyo ceyda. ınu tutsa sen bozulun. seni tutsa o bozulur senin üstüne daha çok gelir. maşallah kocan her istediğini yapıyomuş. allah aranızı daha da güzel yapsın . boş ver canım
öyle canım baştan kaybetti ksuura bakmasın
anlat kı stresini atıyon işte fena mı
güle güle canım hadi baş baş
valla ben de çözemedim bunalrı bilgem :95:
ayyy bende pazara gitmeyi ozledim yaa sagdan soldan bagiriolar ya gel abla gellll :86::86:
valla burdada pazar olsada gitsem..
ne anlatiyim balim ya benim kayinvalidem allh düsmanimin basina vermesin hayatimda böyle bi insan görmesim türk insani gibi degil zaten ay bi suratsiz bi suratsiz anlamam .esim sehnaz hamile dediginde bile kiskancindan asti suratini sinirlendi aman iyice sinirlerim bozulucak agliyacagim ondan susucam
ne anlatiyim balim ya benim kayinvalidem allh düsmanimin basina vermesin hayatimda böyle bi insan görmesim türk insani gibi degil zaten ay bi suratsiz bi suratsiz anlamam .esim sehnaz hamile dediginde bile kiskancindan asti suratini sinirlendi aman iyice sinirlerim bozulucak agliyacagim ondan susucam
orda marketlerden alıyonuz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?