KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ya üzüldüm canım insanın yakınında arkadaşı olması güzel bişey ama onlarda gitmiş büyüyüncede bazı arkadaşlıklar dağılıyor. ve belli bir yaştan sonra kimseyle çok samimi olamıyorsun korkuyor insan yeni arkadaşlık kurmaya
ne güzel bende hiç takip etmem hiç ilgimide çekmiyo aslında

ilgini çekmiyorsa boşver sendekaydirigubbakcemile2

bende geliyom gidiyom aralarda cok yogunum ya tlfla tek tek ariyom bizimkileri birazdanda msnde görüsecez aniden cikarsam kusuruma bakmayin emiolumunekankayizsmile

kiz askböcügüm benim öyle korkmalarim falan yok cok sükür.kizma banaaaa:kedi:bu aralar korku filminemi ne aseriyorum sanki

nihancim filmin adi iskelet anahtar 2005 yapimli türkce dublaji gec cikmis galiba ben yeni gördüm.
bunu tamamlamayi bitireyim sirada piranha 3d ve 3. göz var 2010 yapimlilar.

hepsini izledim canım güzel filmler göz filmide güzel zaten jesica alba hastasıyım göz filminde de süper oynamış yanlız göz filminin ani sahneleri korkutuyor dikkatli izle

ya benimde bekarken bir sürü arkadasim vardi evlendim hic öyle samimi arkadasim yok niye böle oluyor anlamadim ablalarim var bi tek .
kiz arkadaslarimda hep bekar konusmuyoz eskisi gibi.

ya benimde bekarken bir sürü arkadasim vardi evlendim hic öyle samimi arkadasim yok niye böle oluyor anlamadim ablalarim var bi tek .
kiz arkadaslarimda hep bekar konusmuyoz eskisi gibi.

hayat kavgasına dalınca herkez birbirini unutuyor. ben unutmam ama beni unutanı bikere ararım iki kere ararım bidaha bende unuturum

hee aklıma geldi şimdi göz filmini izlediğimde bende hamileydimboshayallersmile

Son düzenleme:
hepsini izledim canım güzel filmler göz filmide güzel zaten jesica alba hastasıyım göz filminde de süper oynamış yanlız göz filminin ani sahneleri korkutuyor dikkatli izle

yok yav izledin ha ben baya ara vermisim su filim isine ozaman.hemen acigi kapatmaliyim
kiz sinemada cok etkiliyor insani evde izledinmi ani sahnelerde okadar etkilemiyorolumunekankayizsmile
önerebilecegin filmleri bekliyorum haaa tamammikaydirigubbakcemile5

anestezide çok güzel oda jesica albanın
teklif var ama o romantik komedi sandra bullock oynuyor ama tavsiye ederim
göl evi sandra bullock süper
aklıma geldikçe izlediğimde olursa söylerim
aklıma da gelmiyor benim evde film kolleksiyonum var kendi çapımda

Son düzenleme:
bilmem çıkarmiki bende bi resim var elimizde alyanslarla çekilmiş onu koymak istiyorum ama hemen tanırlar diye koymuyorum

Son düzenleme:

nihan tam yabancı film hayranıymışsın maşallah negüzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…