- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.821
ben yabancı filmleri takip ederim edebildiğim kadar da ondan sordum canım
ne güzel arkadaşların gelmiş insan çok mutlu oluyo dimi benim arkadaşlarım hepsi biyerde biri başka biilçeye gelin gitti biri hamile biri yeni doğumyaptı biride vardiyeli çalışıyo geçensene gelmişlerdi hepsi negüzeldi bu sene herkes dağıldı
ne güzel bende hiç takip etmem hiç ilgimide çekmiyo aslında
ya üzüldüm canım insanın yakınında arkadaşı olması güzel bişey ama onlarda gitmiş büyüyüncede bazı arkadaşlıklar dağılıyor. ve belli bir yaştan sonra kimseyle çok samimi olamıyorsun korkuyor insan yeni arkadaşlık kurmaya
ewet ya arkadaşlık kurmak çok zor bide ben kimseyle kolay arkadaş olamam yani hemen herkezle kaynaşamam biraz zaman geçmesi gerek bu arkadaşlarımın hepsi ortaokuldan bu zamana kadar süren arkadaşlığımız yine görüşüyoruz ama eskisi gibi sık sık deil
polyanan hoşgeldin bacımŞeniz
ya benimde bekarken bir sürü arkadasim vardi evlendim hic öyle samimi arkadasim yok niye böle oluyor anlamadim ablalarim var bi tek .
kiz arkadaslarimda hep bekar konusmuyoz eskisi gibi.
hepsini izledim canım güzel filmler göz filmide güzel zaten jesica alba hastasıyım göz filminde de süper oynamış yanlız göz filminin ani sahneleri korkutuyor dikkatli izle
hayat kavgasına dalınca herkez birbirini unutuyor. ben unutmam ama beni unutanı bikere ararım iki kere ararım bidaha bende unuturum
avatarini degistirmissin ya taniyamadim bi ara kaydirigubbakcemile3hos bulduuuk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3deişikli yapayım didimşakkıdı
iyi yapmissin canim bende kendi resmimi koymayi cok istiyorum ama bir tanidik cikar diye korkuyomkaydirigubbakcemile3
anestezide çok güzel oda jesica albanın
teklif var ama o romantik komedi sandra bullock oynuyor ama tavsiye ederim
göl evi sandra bullock süper
aklıma geldikçe izlediğimde olursa söylerim
aklıma da gelmiyor benim evde film kolleksiyonum varkendi çapımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?