- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.441
nan yaprak şarkı gözelmiş kı. zati ben özcan deniz' i teee asmalı konak' tan beridir çok severim ama kocam duymasın çok pis oyar :18::18: biz daha çıkarkene yanındayken yanlışlıkla ben özcan denizi çok beğeniyom dmiştim ogünden beri gıcık oluyo kendilerine. tvde falan ne zaman çıksa ters ters bakar değişir kanalı :18: la sanki özcan deniz gelip beni alcak manyak işte
siz neden gitmiyonuz canım. neden kaçırıyonuz bu fırsatııııkızlar burdaki atmosferi bi görseniz nası kalabalık heryerden gelmişler saolsunlar taa adıyamandan yurdun dörtbiyanından her yer otobus bu sabah eşimle kendimizden utandık herkes işini gücünü bırrakmmış onca yol katetmiş buraya gelmiş ama biz hiçbişey yapmıyoruz yaa
hee iyi az kalıyomuşşşşyok aynı cnm kullanmasa idi düşerdi ama mecbur onun olduğu yerde kullanmak 14 izini var askere dünnce 42 gün fln kalcak teskreye
on parmağımda 10 meslek var canım...len bilge az önce tokturdun şimdi de haber spikerimi oldun
yaptırma len bilgebilge hanim miciniz umutsuz bi vaka duzelme olmaz maalesef. zamaninda az yeseydiniz bu kadar buyuk miciniz olmazdi. hem yasinizda ilerlemis ameliyat risk teskil edebilir o yuzden onermiyorum ama yok illa micimi duzelttircem diyorsaniz. sizi prof dr yaårak hanima yonlendiriyorum o basarabilir belki micinizi duzeltmeyi..
goguslerinize gelince onu duzeltme yapabiliriz ama elma gibi olmaz. ben duruma gore bi sekil verimeye caliscam
:18::18::18:başbakan gelmiş burda kolin otel var orda kendisi sabah otelin önünden geçtik bi görseniz polisler korumalar araçlar heryer doluydo bütün yollar polis bide tepemizde hiç durmadan helikopter dolaşıyo bide bugün bizim internet tel çalışmazsa merak etmeyin başbakan geldiya jammerlar sinyalleri bozuyo o yüzden kesilebilir söyliyim şimdiden
bilge hanim miciniz umutsuz bi vaka duzelme olmaz maalesef. zamaninda az yeseydiniz bu kadar buyuk miciniz olmazdi. hem yasinizda ilerlemis ameliyat risk teskil edebilir o yuzden onermiyorum ama yok illa micimi duzelttircem diyorsaniz. sizi prof dr yaprak hanima yonlendiriyorum o basarabilir belki micinizi duzeltmeyi..
goguslerinize gelince onu duzeltme yapabiliriz ama elma gibi olmaz. ben duruma gore bi sekil verimeye caliscam
nen adımı düzgün yazın sona değişik anlamlar çıkıyo ortaya
bu arada o ameliyatı bende yapamam tıpta o mıç için çareler bitti tükendi hiç bişi kar etmiyo
yaptırma len bilge
yaprak hanıma arkadşın mıçını yaptırmaya gittiydik bişeye benzetemedi
o diplomayı kasaptan almış galiba
:18::18::18:
biz de dün eşimle dediydik keşke bi 18 mart' ta çanakkale' ye gidebilseydik diyekız belkim yazın gelürük böcüğümm hem gelince seni ve senayı da görürüm
üniversite' deyken çanakkale gezisi olduydu ama biz o zaman iki çılgın ergen ağva' ya gitmiştik. ne kadan delüymüşüz heeebu bana bu kocama
hee bende o anlamı çıkardım ama çaktırmadımnen adımı düzgün yazın sona değişik anlamlar çıkıyo ortaya
bu arada o ameliyatı bende yapamam tıpta o mıç için çareler bitti tükendi hiç bişi kar etmiyo
hadi nensizin mıçlarda iş yok nan
son kullanma tarihleri dolmak üzere
başbakan gelmiş burda kolin otel var orda kendisi sabah otelin önünden geçtik bi görseniz polisler korumalar araçlar heryer doluydo bütün yollar polis bide tepemizde hiç durmadan helikopter dolaşıyo bide bugün bizim internet tel çalışmazsa merak etmeyin başbakan geldiya jammerlar sinyalleri bozuyo o yüzden kesilebilir söyliyim şimdiden
kızlar burdaki atmosferi bi görseniz nası kalabalık heryerden gelmişler saolsunlar taa adıyamandan yurdun dörtbiyanından her yer otobus bu sabah eşimle kendimizden utandık herkes işini gücünü bırrakmmış onca yol katetmiş buraya gelmiş ama biz hiçbişey yapmıyoruz yaa
ben bu yaz istiyorum bi çanakkale turu inş olur kız ne ka güzel olar:97::97:gelin canım çok memnun olurum valla ozaman yeni evimize taşınmış oluruz yeni evde misafir ederim sizi nihanlarda gelir hepbirlikte gezeriz kıı ne güzel olur hee
yaprak bilgem sizde gelin canlarım ne güzel olur hee yeni evim müsait hep birlikte kalırızkeşke gelseniz
temam len ellemyin mıçımı göğsümüde papaya yapmada ne yaparsan yapppbilge hanim miciniz umutsuz bi vaka duzelme olmaz maalesef. zamaninda az yeseydiniz bu kadar buyuk miciniz olmazdi. hem yasinizda ilerlemis ameliyat risk teskil edebilir o yuzden onermiyorum ama yok illa micimi duzelttircem diyorsaniz. sizi prof dr yaprak hanima yonlendiriyorum o basarabilir belki micinizi duzeltmeyi..
anlaşılıd dilek. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz.başbakan gelmiş burda kolin otel var orda kendisi sabah otelin önünden geçtik bi görseniz polisler korumalar araçlar heryer doluydo bütün yollar polis bide tepemizde hiç durmadan helikopter dolaşıyo bide bugün bizim internet tel çalışmazsa merak etmeyin başbakan geldiya jammerlar sinyalleri bozuyo o yüzden kesilebilir söyliyim şimdiden
bende dedim eşime okulla gidelim diyede yok dedi.
biz de dün eşimle dediydik keşke bi 18 mart' ta çanakkale' ye gidebilseydik diyekız belkim yazın gelürük böcüğümm hem gelince seni ve senayı da görürüm
üniversite' deyken çanakkale gezisi olduydu ama biz o zaman iki çılgın ergen ağva' ya gitmiştik. ne kadan delüymüşüz heeebu bana bu kocama
gelin canım çok memnun olurum valla ozaman yeni evimize taşınmış oluruz yeni evde misafir ederim sizi nihanlarda gelir hepbirlikte gezeriz kıı ne güzel olur hee
yaprak bilgem sizde gelin canlarım ne güzel olur hee yeni evim müsait hep birlikte kalırızkeşke gelseniz
gelin canım çok memnun olurum valla ozaman yeni evimize taşınmış oluruz yeni evde misafir ederim sizi nihanlarda gelir hepbirlikte gezeriz kıı ne güzel olur hee
ben bu yaz istiyorum bi çanakkale turu inş olur kız ne ka güzel olar:97::97:
temam len ellemyin mıçımı göğsümüde papaya yapmada ne yaparsan yappp
anlaşılıd dilek. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz.
bende dedim eşime okulla gidelim diyede yok dedi.
ben bu yaz istiyorum bi çanakkale turu inş olur kız ne ka güzel olar:97::97:
hoop dedik. benim mıçımmmm ömürlük ömürlükkkk. dağ gibi dağğğğğğğsizin mıçlarda iş yok nan
son kullanma tarihleri dolmak üzere
çok güzel olur vallaaa. yaaagelin canım çok memnun olurum valla ozaman yeni evimize taşınmış oluruz yeni evde misafir ederim sizi nihanlarda gelir hepbirlikte gezeriz kıı ne güzel olur hee
iviit iviiitt:81::81::81:kı nihooo aynı tarihe getirek bacım
gelin canım ceydayla ayarlayalım birlikte oluruz ne güzel olur valla
kızlar ben pazara gidiyorum görüşürüz gelince
temam len ellemyin mıçımı göğsümüde papaya yapmada ne yaparsan yappp
anlaşılıd dilek. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz.
teşekkürle bilge kırca iyi yayınlar
kı nihooo aynı tarihe getirek bacım
la bilge sana hollywood modeli yapar bu yaprak .. hastadır o modele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?