KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sizin mıçlarda iş yok nan
son kullanma tarihleri dolmak üzere

beni niye cagirmiosun

hee bende o anlamı çıkardım ama çaktırmadım
aklımız fikrimiz orda he

hadi nen ben beceremiyom demiyoda mıçımıza bahane buluyo
bizim mıçımız özel mıçlardan gayet mikemmel

nihan hanim lutfen israrci olmayin miciniz tam bi mic olmus caresi yok lutfen seviyeyi dusurmeyelim. kendinizle barisik olun bundan sonra..

temam len ellemyin mıçımı göğsümüde papaya yapmada ne yaparsan yappp

anlaşılıd dilek. verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederiz.

bende dedim eşime okulla gidelim diyede yok dedi.

hoop dedik. benim mıçımmmm ömürlük ömürlükkkk. dağ gibi dağğğğğğğ
becerüksüzler. nerden aldınız diplomayı sizzz ben fatih dağdelene gidecem

çok güzel olur vallaaa. yaaa

itiraf ediyom diplomayı nihan verdi kendisi bodrum katında kömürlük gibi bi yerde bi büro açmış gelenegidene sahte diploma veriyii

Kızlar işte dün pazardan aldığım porselenler.. fotoğraf makienesi görümcemde kaldı yaa o yüzden internetten bulup ekledim şimci. ürünler karaca'nın carmen serisinin aynıları yaww daha çook şey alasım vardı da onları da haftaya alıcam Hepsine 12.5 tl verdim

hoop dedik. benim mıçımmmm ömürlük ömürlükkkk. dağ gibi dağğğğğğğ
becerüksüzler. nerden aldınız diplomayı sizzz ben fatih dağdelene gidecem

çok güzel olur vallaaa. yaaa

bilge hanim siz daginizi fatih DAGDELENE yaptircaksaniz buyrun size engel olan yok ama pek umutlu ilmayin yinede

nan onunki zaten hollywoodmuş accık küçültün diyo ceviz gibi bişi yaparım işte bende

ceydosum aldikarin ck guzel nasil 12,5 lira tuttu hayret ettim. marka cakma olmasin?

ceyda aldıkların çok güzel ve çok uygun loo.. o iki katlı kurabiyeliği burda 12 liraya satıyolar. yozgatta 15 e veriyolar

beni niye cagirmiosun

nihan hanim lutfen israrci olmayin miciniz tam bi mic olmus caresi yok lutfen seviyeyi dusurmeyelim. kendinizle barisik olun bundan sonra..

itiraf ediyom diplomayı nihan verdi kendisi bodrum katında kömürlük gibi bi yerde bi büro açmış gelenegidene sahte diploma veriyii
len şaka kakaya dönüşmesin
beni polisler alıp götürürse ararım seni yapoo kaptan

bilge hanim siz daginizi fatih DAGDELENE yaptircaksaniz buyrun size engel olan yok ama pek umutlu ilmayin yinede

ceydosum aldikarin ck guzel nasil 12,5 lira tuttu hayret ettim. marka cakma olmasin?

bebişim karaca'nın değil zaten aldıklarım, pazarda satıyoalrdı ama karaca' nın modelelrinin aynısını yapmışlar

yoksa karaca pahalı normalde ben küçük bi zeytin tabağına 5tl vermiştim

bebişim karaca'nın değil zaten aldıklarım, pazarda satıyoalrdı ama karaca' nın modelelrinin aynısını yapmışlar

karaca çin malı diyolar zati ya. bende kaşak öçatal bıçak takımı alacaktım satan olan öyle dedi:26:

ceyda aldıkların çok güzel ve çok uygun loo.. o iki katlı kurabiyeliği burda 12 liraya satıyolar. yozgatta 15 e veriyolar

bacım normalde burda da öyle ama ne bilem bu adamlar açmış bi tezgah valla çatır çatır sattılar
ceydom güle güle kullan :97:
sağol canım
karaca çin malı diyolar zati ya. bende kaşak öçatal bıçak takımı alacaktım satan olan öyle dedi:26:
valla mı kız

benim çatal-bıçak takımım da karaca' nın :44:

Kızlar ben kaçanzi... işlerimi yapıp geleyim bacılar.

öpüldünüz

Veee hayırlı Cuma' lar

anladim cnm ben karacanin urunleri sanmisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…