KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

benim fc yok kizlar kociste taa nisanliyken birbirimizinkilerini kapattirmistikda kullanmiyoz daha

benim face de yok:çok üzgünüm: ben ve eşim internet kullanmayız evde yoktur hayatta da almaz eşim aramız bozulur birde der ben işten giriyorum buraya sadece de buraya giriyorum zaten

benim face de yok:çok üzgünüm: ben ve eşim internet kullanmayız evde yoktur hayatta da almaz eşim aramız bozulur birde der ben işten giriyorum buraya sadece de buraya giriyorum zaten

evde bizimde yok ben istemiyorum eşim bağlatalım diyo bazen ama bütün gün internetteyiz zaten internetten öö geliyo bazen hiç istemiyorum eve
aramız bozulur diyemi istemiyo ben anlamadım neden:uhm:

evde bizimde yok ben istemiyorum eşim bağlatalım diyo bazen ama bütün gün internetteyiz zaten internetten öö geliyo bazen hiç istemiyorum eve
aramız bozulur diyemi istemiyo ben anlamadım neden:uhm:

ya bu internet yüzünden yıkılan yuvaları duyduğu için gerçi birbirimize güvenimiz var ama ben işteyken o evde olcak acaba ne yapıyor diye düşünmek istmem oda aynısını diyor beni eşim teknoloji özürlüdür böyleside iyi aslında

anladım canım eşinde haklı aslında hergün neler duyuyoruz Allah korusunkaydirigubbakcemile5

kocama simdi fc acalim diyorum yok napcan msnde ailenle görüsüyon ya iste diyor.
is yerinden giriyorsunuz iste bosuna baglatmayin zaten hele siz isteyken esiniz evde oluyorsa sakin sakinalmaz:
benim esimde pc basina gecince yanina oturuyom bende beraber bakiyoruz arabalara

alma face filan boşver polyanan
internette almayı düşünmüyorum ben lazım değil burdan idare ediyorum çok lazım olursa annemlere gidiyoruz

aa kızlar saat 4buçuğa geliyor sizlerle konuşunca zaman çabuk geçti seviyorum hepinizi:1hug:

bende artik israr etmiyim kocama o zaman nihancim.
valla evet kizlar ya buraya takilinca zaman geciyor bende sizi cok seviyorum.

ewet canım burda konuşunca zaman çok çabuk geçiyo bizde seni çok seviyoruz canım inşallah arkadaşlığımız hep sürer hep konuşuruz böyle belki bigün buluşma bile düzenlerizdelikafadulden:1hug:

ewet canım burda konuşunca zaman çok çabuk geçiyo bizde seni çok seviyoruz canım inşallah arkadaşlığımız hep sürer hep konuşuruz böyle belki bigün buluşma bile düzenlerizdelikafadulden:1hug:

siz bulusursunuzda ama ben:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…