KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

oktay usta bugün sütlaş yaptı ben hiç sütlaş yapmadım bi akşam deniyim bari siz yaptınızmı hiç
ben sütlacı hiç sevmem küçükken severmişim buzdolabından yiyip hasta olmuşum komalık okadar etkilemiş artık yiyemiyorum içim almıyor
siz bulusursunuzda ama ben:sinifsinif:

bizde uzağıa ama bir gün neden olmasın belki yollarımız kesişir:Saruboceq:

oktay usta bugün sütlaş yaptı ben hiç sütlaş yapmadım bi akşam deniyim bari siz yaptınızmı hiç

ben yapmistim cok güzel olmustu. bide firina vermistimki süperdi bak yine canim cekti ama hic yapmaya halim yok.

ay askböcügüm benimde aklima kac gündür un helvasi düsmüs ama bi kere yaptim berbat oldu görümcem süper yapiyor.

dogru canim belki birgün kesisir yollarimiz.

bende kücükken dondurucuya atardim buzlu buzlu yerdim

canım kusura bakma ya düşünemedim canını istettim
bende hiç yapmadım ne helva ne sütlaş iyice haylaz oldum evlenince valla
helvayı yap yine canım yapa yapa öğrenirsin ilki kötü olur ama sonrakiler güzel olur eminiz görümcenden tarifini iste belki deişik bişey yapıyodur

yok canim üzülme cok sükür hersey elimin altinda hem disarida var hem kendim yaparim nolcek.
benim kocam cok sever böyle seyleri yavas yavas yapmaya calisiyom bende.
görümcemle beraber yapmistik türkiyedeyken biliyorum tarifinide ama tutturamiyorum bisileri demekki bu aksam bidaha deniyim ben.

:1shok:iyi sen bi sütlaş faciası yaşamamışsın polyanan nihan komalık olmuş bak bide buzlu buzlu yemişsin

ben bu mesajı nası yazdım ya alıntı yapıp yazmıştım başka bi yerden kendi yazdığım alıntı gibi çıkmışkafamçokkarıştı

yaramaz seniopuyorumnanaktan

kızlar varmı aklınıza gelen küçükken yaptığınız yaramazlıklar:kedi:

bisi daha geldi aklima kücükken disari oynamaya cikarken hep kücük erkek kardesim aglardi bende gelicem diye annemde seninle gelsin derdi gicik olurdum götürürdüm disari birkac dakka sonra saklanirdim beni bulamayinca aglaya aglaya eve dönerdi annemde beni arardi ama saklandigim yerden cikmayinca vazgecerdi artik ay cok üzülüyorum simdi düsününce.

yaramaz seniopuyorumnanaktan

kızlar varmı aklınıza gelen küçükken yaptığınız yaramazlıklar:kedi:

küçükken yaptığımız yaramazlık şöyle söyliyim bizim evimiz sanayideydi ben bütün gün tamirhane marangoz dükkanlarında dururdum hiç öyle kız çocukları gibi annemle gezmeye falan gitmezdim evin altında babamın kahvesi vardı çay taşırdım marangozda kılıç yapardım tamirhanedekilere sataşırdımkaydirigubbakcemile3

ay yazık çocuğa
çocuklarda hep aynı oluyor bende istemezdim kardeşimi

bizde dayımın kahvesinde takılırdık kuzenimle

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bizde yeğenimin kardeşleri vardı onlardan kaçardık hep üzülme canım kardeşi olan herkes kaçargamyoncuiremsu

ben çıkıyorum kızlar ya mesaim bitti:gitme:
yarında burda olursunuz inş
iyi akşamlar canlar öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…