- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.861
ben sütlacı hiç sevmem küçükken severmişim buzdolabından yiyip hasta olmuşum komalık okadar etkilemiş artık yiyemiyorum içim almıyoroktay usta bugün sütlaş yaptı ben hiç sütlaş yapmadım bi akşam deniyim bari siz yaptınızmı hiç
siz bulusursunuzda ama ben:sinifsinif:
oktay usta bugün sütlaş yaptı ben hiç sütlaş yapmadım bi akşam deniyim bari siz yaptınızmı hiç
siz bulusursunuzda ama ben:sinifsinif:
ben sütlacı hiç sevmem küçükken severmişim buzdolabından yiyip hasta olmuşum komalık okadar etkilemiş artık yiyemiyorum içim almıyor
bizde uzağıa ama bir gün neden olmasın belki yollarımız kesişir:Saruboceq:
sen bebişini bi dünyaya getir canım hayırlısıylada türkiyeye gelince bizede misafir olursun kızçenle birlikte
dogru canim belki birgün kesisir yollarimiz.
bende kücükken dondurucuya atardim buzlu buzlu yerdim
ben yapmistim cok güzel olmustu. bide firina vermistimki süperdi bak yine canim cekti ama hic yapmaya halim yok.
ay askböcügüm benimde aklima kac gündür un helvasi düsmüs ama bi kere yaptim berbat oldu görümcem süper yapiyor.
canım kusura bakma ya düşünemedim canını istettim
bende hiç yapmadım ne helva ne sütlaş iyice haylaz oldum evlenince valla
helvayı yap yine canım yapa yapa öğrenirsin ilki kötü olur ama sonrakiler güzel olur eminiz görümcenden tarifini iste belki deişik bişey yapıyodur
ben sütlacı hiç sevmem küçükken severmişim buzdolabından yiyip hasta olmuşum komalık okadar etkilemiş artık yiyemiyorum içim almıyor
soğuk soğuk dokundu heralda bi sütlaş nelere yol açmış bak bende taş var onun için acilde yatıyodum yan yatakta benim gibi bikızvardı midesi kötüydü çok oda dolaptan sütlaş yemiş hastalanmıştı bu sütlaşta bişey var galiba bende yapmıyım bari korktum şimdi
bende kücükken dondurucuya atardim buzlu buzlu yerdim
yaramaz seniopuyorumnanaktan
kızlar varmı aklınıza gelen küçükken yaptığınız yaramazlıklar:kedi:
:1shok:iyi sen bi sütlaş faciası yaşamamışsın polyanan nihan komalık olmuş bak bide buzlu buzlu yemişsin
yaramaz seniopuyorumnanaktan
kızlar varmı aklınıza gelen küçükken yaptığınız yaramazlıklar:kedi:
ben çok sık yaparım sütlacı hele fırın sütlacı kocam çok seviyooo
bisi daha geldi aklima kücükken disari oynamaya cikarken hep kücük erkek kardesim aglardi bende gelicem diye annemde seninle gelsin derdi gicik olurdum götürürdüm disari birkac dakka sonra saklanirdim beni bulamayinca aglaya aglaya eve dönerdi annemde beni arardi ama saklandigim yerden cikmayinca vazgecerdi artik ay cok üzülüyorum simdi düsününce.
küçükken yaptığımız yaramazlık şöyle söyliyim bizim evimiz sanayideydi ben bütün gün tamirhane marangoz dükkanlarında dururdum hiç öyle kız çocukları gibi annemle gezmeye falan gitmezdim evin altında babamın kahvesi vardı çay taşırdım marangozda kılıç yapardım tamirhanedekilere sataşırdımkaydirigubbakcemile3
bisi daha geldi aklima kücükken disari oynamaya cikarken hep kücük erkek kardesim aglardi bende gelicem diye annemde seninle gelsin derdi gicik olurdum götürürdüm disari birkac dakka sonra saklanirdim beni bulamayinca aglaya aglaya eve dönerdi annemde beni arardi ama saklandigim yerden cikmayinca vazgecerdi artik ay cok üzülüyorum simdi düsününce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?