KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben çıkıyorum kızlar ya mesaim bitti:gitme:
yarında burda olursunuz inş
iyi akşamlar canlar öpüldünüz

ohh ne güzel canım git evine hadi sıcacık otur yemeklerini pişir
iyi akşamlar sana görüşürüz inşallah yarın
ben burdayım daha bizim gitmemize çok var daha:a015:

cocuklar hep ayni evet hepimiz kaciyomusuz birilerinden
görüsürüz yarin nihancim.

kardeşinin olması güzelmi benim bitek abim var keşke ben büyük olsaydım diyorum bazen

canim ya valla cok kardes olmak cok güzel bisiopuyorumnanaktan
kardesinin olmasi ayri güzel.
siz 2 kardesmisiniz canim üzülme nolcak kuzenlerin ve yegenlerinle idare edersinkaydirigubbakcemile2

benimde yok yemeğim dışarda yeriz heralde sen ne yemek yaptın canım

benimde yemegim yok bilmem eristemi döksem,makarnami döksem,hazir mantimi döksem yada disaridami yesek bizde bilemedim.
valla ne disari cikacak gücüm var nede yamek yapacak
kocam gelsinde belki ona yaptirtirim
hamilelik cok ise yariyor kiz ben oturuyom o yapiyor herseyi.

bekle canım ozaman kocan gelince yapar bişeyler uzat ayaklarını yat dışarıya çıkamıycaksan kocan gelince ona yaptırırsın ne güzel valla tadını çıkar hamişliğin

bekle canım ozaman kocan gelince yapar bişeyler uzat ayaklarını yat dışarıya çıkamıycaksan kocan gelince ona yaptırırsın ne güzel valla tadını çıkar hamişliğin

canim bugün hicbirsey yapmak istemiyor zaten niyeyse.
cikartiyom zaten cok az bi zamanim kaldi cünkü

askböcügüm bende hep bi abim olsun isterdim biliyormusun iki tane ablam var.
insanin abisinin olmasi nasil bisey.

ayy çok üşüdüm ya dışarda güneş var dı burda öğlen falan ama dükkanın içi buz gibi donuyorummm

havalar artik iyice sogudu dikkat et üsütme sakin.
dogru sonucta erkek her seyin bir güzelligi var iste.
yolcu hep okuyup cikiyor hic katilmiyor.

selam kizlar nasilsiniz ben geldim ama herkes gitmis kacirdim muhabbeti koltukta uyumusum 2 saat sonra markete gittim alisveris yaptim birazda yuruyus yaptim
ayy bide acayip bi ruya gordum sizinlede paylasiyim
oglumu dogurdum ama asadan deil elbisemin altindan cikardim oglumu guzel bi sevdim kokladim sonra oglum sen anne karninda ne kadar cok dursan o kadar iyidir dedim tekrar elbisenin altina koydum baktim agliyo off oglum ne acelecisin dur daha gunun var dedim kaydirigubbakcemile3

iihihi ne acayip bi ruya yaaa

hazal rüyan hayırlara çıksın inşallah azkaldıya artık son zamanlarda hamileler doğumu düşündüğü için hep böyle rüyalar görürlermiş canım doğum bilinçaltına yerleşiyoya ondan inşallah rüyandaki gibi oğluşunu elbisenin altından çıkarır gibi kolaylıkla çıkarıverirsin

havalar artik iyice sogudu dikkat et üsütme sakin.
dogru sonucta erkek her seyin bir güzelligi var iste.
yolcu hep okuyup cikiyor hic katilmiyor.

ewet canım hep okuyo bende görüyorum belki çekiniyodur diye slm verdim ama bişey yazmadı konuşmak isteyen herkese kapımız açık

evet cnm dogum artik yaklasti heran cikabilir hayirlisi ile ama ne tatliydi oglum yaa cok guzel kokuyodu insallah elbiseden cikariri gibi pat die cikaririrm :Saruboceq:

canim benim azcik daha sabrediceksin
az kalmis zaten doguma
ben su aralar pek giremiyorum oglan cok huysuz ancak aksamalri yarim saat 1 saat bakiyorum o zamanda sizler olmuyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…