- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.801
anladım bacımm ben de ona karşılık şaka şeyettimkız kafa buluyolar benlen
ceydoş akşam haberlerde gösteriyodu. istanbulda indirim günleri başlıyo diyee.
gitcenmi
pel pel baktı döndü gıçını gitti
pekte sısıgaymış sısgalarda sinsi olur derler büyüklerimiz ama bilmiyorum)uyy zaten hastayım oglum zaten hasatayım bi lokma yesem hemen dıganıyorum bağ hele bi köfte yeyim ben osman bağ hele osaman zaten içim almıyor pilavsız heç yiyemem..
ceyda eşinin vardiyası akşamları evdemi
he bacım buakşam -yarın evde, haftaya gececi
benimkide bu akşam bide yarın akşam 16 saat çalışçak akşam üstü 4 te bi gitçek sabah gelcekhe bacım buakşam -yarın evde, haftaya gececi
pel pel baktı döndü gıçını gitti
benimkide bu akşam bide yarın akşam 16 saat çalışçak akşam üstü 4 te bi gitçek sabah gelcek
Basur zengin hastalığı ogluuum, et yiyende olur. Sabah kalktığında guru gayusunun üzerine bi bardah su içiyörsün, hemen alttan açiyör.
ceydo eşin gececiyken evde tekmi kalıyon sen bacım
benimkide bu akşam bide yarın akşam 16 saat çalışçak akşam üstü 4 te bi gitçek sabah gelcek
he bacm tek kalıyorum, bazen görümcem geliy falan ama ben tek kalmaktan daha çok memnunum. kızlar gelince dağıttıklarını pek toplamazlar sağolsun. ben de sinir oluyomtek olmak daha iyi genelde eşim geciyken akşamları temizlik yapıyorum zatii sonra tv izle falann geçiyo öle
hadi ya
he bacm tek kalıyorum, bazen görümcem geliy falan ama ben tek kalmaktan daha çok memnunum. kızlar gelince dağıttıklarını pek toplamazlar sağolsun. ben de sinir oluyomtek olmak daha iyi genelde eşim geciyken akşamları temizlik yapıyorum zatii sonra tv izle falann geçiyo öle
hadi ya
Basur zengin hastalığı ogluuum, et yiyende olur. Sabah kalktığında guru gayusunun üzerine bi bardah su içiyörsün, hemen alttan açiyör.
benüm herifte gün aşırı gidiyo
vardiya ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?