- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.841
daha yeni üyesiniz kızlar zamanla bol paylaşımla olur zaten
kendini tanıtmakla başlayabilirsinbilmiyorum yaa bisüredr takip ediyorum yorumda yapıyorum ama görüyorum aslında çok güzel sohbetler arkadaşlıklar var ama bana daha olmadı yorum yok neyse umarım öyle olur
bilmiyorum yaa bisüredr takip ediyorum yorumda yapıyorum ama görüyorum aslında çok güzel sohbetler arkadaşlıklar var ama bana daha olmadı yorum yok neyse umarım öyle olur
sen de hoşgeldin:80:
güzel dostluklar paylaşımla oluyo canım. bizde yeni başladığımızda böyle değildik ama şimdi çok iyiyiz maşallah. ben kk da başka yere girmiyorum epeydir. burda yatıp burda kalkıyom
girenler oluyo selam veriyoz bi bakıyoz gitmişler. sonra günler sonra geliyo bi daha yzaıp gidiyo. sonra biz yazmayınca bozuluyolar.
Bilgecim gün aşırı mı giidyo eşin annesine?
ozaman kendimi tanıtıyorum adım arife istanbuldayım 25 yaşında ve evliyim ev hanımıyım aynı zamanda işletme öğrencisiyim bukadar başka cevaplamamı istediğiniz sorular varsa seve seve cevaplrım kızlar
yani istikrar arıyoruz
kaçıncı sınıf
kızlar kordona gittik şimdi çimenlik kalesine falan uçaklar gösteri yapçak diye gittik ama yapmadılar hava kapalı diye galiba
denizden donanma gemileri geçti çok güzeldi nası kaalabalık
resimler çektim sizin için ama eşim bilgisayarda ben küçük pc den yazıyom kalksın eklerim
hımm bende 25 yaşında evliyim bursadanozaman kendimi tanıtıyorum adım arife istanbuldayım 25 yaşında ve evliyim ev hanımıyım aynı zamanda işletme öğrencisiyim bukadar başka cevaplamamı istediğiniz sorular varsa seve seve cevaplrım kızlar
:81::81::81: ne güzel ekle de bakalım:82::82:kızlar kordona gittik şimdi çimenlik kalesine falan uçaklar gösteri yapçak diye gittik ama yapmadılar hava kapalı diye galiba
resimler çektim sizin için ama eşim bilgisayarda ben küçük pc den yazıyom kalksın eklerim
evet çünkü gelen 2 gün sonra gidiyo onun için yeni birini kabullenmek zor oluyo açıkçasıistikrar mevcut aslında cevap yok neyse umarım bundan sonra olur paylaşımlarımda oldu hamilelikle ilgili özelllikle durumum hakkımda okadar yazı yazdm ki yazdıklarımda hep aynı şeyler ama bilmiyorum kaale alınmıyo heralde yeniyiz diye aslında haklılarda herkes sanırım birbirini tanıyor muhabbetleride güzel dışardan olunca kabullenilmiyo hemen:26:
zor bacım yaabir güne benim eşim diğer gün kaynım
kızlar kordona gittik şimdi çimenlik kalesine falan uçaklar gösteri yapçak diye gittik ama yapmadılar hava kapalı diye galiba
2.sınıf tekrar sizde kendinizi tanıtırmısınz bayan
ozaman kendimi tanıtıyorum adım arife istanbuldayım 25 yaşında ve evliyim ev hanımıyım aynı zamanda işletme öğrencisiyim bukadar başka cevaplamamı istediğiniz sorular varsa seve seve cevaplrım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?