- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.821
ben sana meyremi alacam guzuuuuuuuuum hem onun elleri yumuk yumuk her parmağının boğumuna bi fındık oturtursun oğluuumm
vardiyalımıydı senin eşinde
bi hosgeldın demek yok mu kızlar ya gormemezlıkten mı gelıyosunuz?
gece yatıyortmu ki ordaanası varya oraya gidiyo
korkmuyonmu bacım
benim herif evlenmeden önce gece çalışıyodu evlendikten sona sürekli gündüze geçirdiler
tekrar geceye geçecek olsa kalamam heralde ben evde tek:26:
evet kaçmayacaksan hoşgeldinhoşgeldin canım. selam verdiklerimiz kaçıyo. kaçmayacaksan hoşgeldin
alışıyosun zamanla canım ya ben de kalamıyodum ilk önceleri kaynanamgile gidiyodum ama sonra baktım amaaann koyver gitsin dedim
ay bunlara ayrı kopuyorum okuyun hele
nassın?
iyisin?
eysin eysin
dipçik gibi gördüm seni uyyhhh
Bakmaz gıçının samsağına çıkar dağın yünseğine
osmann oğlummm guzummm halammmm şurdan bi küfte süylede yiyek pilavını bol goydurt zaten içim almıo belki azcık yerim
goltuk altlarına birer diş sarımsak goyacağsın öle yatacağsın sbaha bişiiin galmaz hem bi an önce evlen sen garısızlıkta stres yapar
şişko güzeli o gız, her bir parmağı hamur gibi boğum boğum o boğumların her birine fındık koy, o kader güzel gız
ben ilk zamanlar tvnin karşısnda uyuyordum sabaha kadar:97:alışıyosun zamanla canım ya ben de kalamıyodum ilk önceleri kaynanamgile gidiyodum ama sonra baktım amaaann koyver gitsin dedim
hoşgeldin canım. selam verdiklerimiz kaçıyo. kaçmayacaksan hoşgeldin
hoşgeldiiiinnn bende yeni sayılırm kimsemm yok bu kk alemindee:2:
daha yeni üyesiniz kızlar zamanla bol paylaşımla olur zatenhoşgeldiiiinnn bende yeni sayılırm kimsemm yok bu kk alemindee:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?