- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.861
kızlar kordona gittik şimdi çimenlik kalesine falan uçaklar gösteri yapçak diye gittik ama yapmadılar hava kapalı diye galiba
denizden donanma gemileri geçti çok güzeldi nası kaalabalık
resimler çektim sizin için ama eşim bilgisayarda ben küçük pc den yazıyom kalksın eklerim
hoşgeldin arife memnun oldum bende 24,5 yaşındayımevliyim ankaradanım
YouTube - teoman-İstanbul'da sonbahar
geçen yetenek sizsiniz de kumdan resimler yapan adamda çaldı bu şarkı. çok hoşuma gitti. resimlerilede çok güzel uymuştu
24 buçukmuşmuşmuş
senaa havaya bakcaana az da yere bakaydınnen.....
helikopterler geçti uçak yok bacım. gemileri görmedim nen ben
YouTube - teoman-İstanbul'da sonbahar
geçen yetenek sizsiniz de kumdan resimler yapan adamda çaldı bu şarkı. çok hoşuma gitti. resimlerilede çok güzel uymuştu
haziranda doğum günüm var nan hazırlayın hediyeleri listeyi sonra veririm alınacaklar listesini
24 yıl 11 ay olsada yaş 24 dür canım. o kadar24 buçukmuşmuşmuş
evetttttt izledim çok güzeldiiiyaptığı resimlerle seçtiği şarkılar çok uyumlu dahada bi etkiliyo insanı:97:
24 buçukmuşmuşmuş
haziranda doğum günüm var nan hazırlayın hediyeleri listeyi sonra veririm alınacaklar listesini
senaa havaya bakcaana az da yere bakaydın
kı bilge daha yeni mi duydun bu şarkıyı bacım teo amcanın eski şarkısıdırama evet çok güzel ben de severim
kı bilge daha yeni mi duydun bu şarkıyı bacım teo amcanın eski şarkısıdırama evet çok güzel ben de severim
ufal da cebime gir yaprak
hee oldi
kızz benim de haziran'da evlilik yıldönümüm var hee
bende 24 ü kız
bizimde resmi evlilik yıldönümüz haziranda ama kaçı hatırlamıyom:86::86::86:ufal da cebime gir yaprak
hee oldi
kızz benim de haziran'da evlilik yıldönümüm var hee
annadım bacım yakın doğmışuz ama ben 83lüyüm abla de bana len
sen bana al bende sana o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?