KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Nan nihoo kızım sen öğleden sonra çalışıcan diye biliyorum la ben O yüzden öğleden önce gelmedim yaa :84:

Selam kızlar

ceydoş naptın parke işini kuşum

juliamm kuşum naber

canım benim benim seçtiğim pakey gördün di mi canım? o parkenin rengi ansıl sence? ay eşim o rengi çok beğendi, ben de beğendim ama önemli olan eşyalarla sırıtmaması.. zaten bi sürü şey beğeniceö derken kafam iyicene allak bullak oldu

oyy kıyamam ben ona yaramaz
büyüyüp hareketlendikçe şımarcakta tabi annesi
3-4 aydır yapıyorum canım diyeti az kaldı inş ulaşırım hedefime
Nan nihoo kızım sen öğleden sonra çalışıcan diye biliyorum la ben O yüzden öğleden önce gelmedim yaa :84:

Selam kızlar
sağlık olsun kuşum

tarifini yaptım çok güzel oldu getirdim topike kızlar girişteki dolaba koydum gelince yirsiniz
resim ekleyemiyom yine eklenmiyo

bu culyada bi selam veriyo bidaha gelmmiyo
bi saat sonra bida slm yazıyo sonra bidaha yok
sonra yine bi kaç saat sonra geliyo yine slm diyo sonra yine gidiyo
gün boyunca sürekli slm yazıyo:44::44::44::44: gidiyo slm yazıyo gidiyo
anladıysam arap olimmm

evet hava kapalı burdada:97::97::97:
ee nasılsın kuşum neler yaptınhafta sonu

napim bebişim cumartesi annemdeydim misafiri geliyodu oraya gittim akşam eşim geldi oraya yemeğimizi yedik eve geçerken eşimin teyzeoğlu aradı onlara gittik oğlunun doğumgünüsü varmış gece 2 gibi eve geldik. pazarda evdeydik çıkmadık dışarı sölemesi ayıp uyumuşuz öğlene kadar
sen nittin kuşum

cumartesi bende evdeydim bişey yapmadım eşim yoktu zati
pazar sabah eşim geldi işten uyudu akşam üzeride arkadaşlarla yemeğe gittik
bizim burda dağ evleri var böyle içinde odalar var yer sofraları var soba filan çok güzel bi mekan oraya gittik süperdi insan orda kendini evde gibi hissediyor bi tek fark bulaşıkları biz yıkamıyoz sofrayı biz kurmuyoz

ne güzel ay bayılırım öyle yerlere yaaa:97:

böyle diyince direk hayal kurdum :97::97::97:
gelseniz buraya giderdik o dediğim yere hepimizide alır he orası
eşlerle birlikte :97::97:
süper olardı:97::97::97::97:

:97::97: kız ne güzel olurdu eşler bi sofraya otursun biz bi sofraya ohhhhh :97:

manzarası varmı niho böyle karşında yeşillik falan

:97::97: kız ne güzel olurdu eşler bi sofraya otursun biz bi sofraya ohhhhh :97:

manzarası varmı niho böyle karşında yeşillik falan

var tabi kız dağın içinde her yer yeşillik
hele orası yazın daha bi süper oluyo bahçesinde de çardak tarzı yerler var kamelya gibi yine yer sofraları kamelyalarda köy tibi sedirler
etraf yeşillik dere sesi ama varya o kadar temizki
keşke beraber gidebilsek:97::97:

günaydın hanımlar ben geldimmm..
günaydın bilgemmm hayırdırr bişimi oldu

ayyy ne güzel kız o dere sesi falan
dağ yolu dedikleri yer senin anlattığın yermi bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…