- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.021
ayy ne kadar güzelmiş.tam benim hayal ettiğim tarzda bişey. ya bu memlekette heç öyle şeyler yok yaaaa. :84:var tabi kız dağın içinde her yer yeşillik
hele orası yazın daha bi süper oluyo bahçesinde de çardak tarzı yerler var kamelya gibi yine yer sofraları kamelyalarda köy tibi sedirler
etraf yeşillik dere sesi ama varya o kadar temizki
keşke beraber gidebilsek:97::97:
günaydın canım niye üzgünsün kız:44::44:
yok kız dağ yolu uludağdan bahsediyorlasrdır kimden duyduysan canımgünaydın bilgemmm hayırdırr bişimi oldu
ayyy ne güzel kız o dere sesi falan
dağ yolu dedikleri yer senin anlattığın yermi bacım
ayy ne kadar güzelmiş.tam benim hayal ettiğim tarzda bişey. ya bu memlekette heç öyle şeyler yok yaaaa. :84:
bu hafta da telimi unuttum yozgatta ya .yakında kendimi unutacam
ayy ne kadar güzelmiş.tam benim hayal ettiğim tarzda bişey. ya bu memlekette heç öyle şeyler yok yaaaa. :84:
bu hafta da telimi unuttum yozgatta ya .yakında kendimi unutacam
yok kız dağ yolu uludağdan bahsediyorlasrdır kimden duyduysan canım
bu dediğim yer oylat yolunda yayla gibi biyerde
ama uludağ yolunda da çok güzel yerler var
:97::97::97: keşke gelebilseniz ah ahh
ee telefonun yokmu şimdi ona göre msj filan atmayalım canım
hayır şimdi eşim ikide bir gitmek için bilerek unuttuğumu sanacaktüh kızzz bide onun için gidecen şimdiii
hayır şimdi eşim ikide bir gitmek için bilerek unuttuğumu sanacakbabamı aradım bulamadım diyo uffffffffffffffff uffffffffffffffffffffffffff
hayır şimdi eşim ikide bir gitmek için bilerek unuttuğumu sanacakbabamı aradım bulamadım diyo uffffffffffffffff uffffffffffffffffffffffffff
amanın kız bi yerdemi düşürdün acaba yolda falan gelirken çalıyomu arayınca
çalıyo evet. ama titreşimdeydi. bi yere gitmedimki hiççç. ablamlara gittim geldim . şarja taktım sonra eren aldı oynadı, kesin bi yere attı sıpa . şarjı felan topladım gelirken attım çantaya. onuda attım sandım . kalmış. sağlık olsun ne yapıyım. 2 hafta telsiz gezerim.
selam kizlar
:118: :121::122:
anamla konusup dalcam muhabbete
yok canımBulamamışmı başka biyerdemi düşürdün ki:44::44::44:
evet .nerde olduğu belli olsunda biraz geç al önemli olan kaybetmemiş olman
selam kizlar
selam kizlar
ayyyyyyy maşallah herkezn keyfi yerinde allah bozmasın
hoşgeldin canım
tamam bekliyoruz:97::97::97:
hoşgeldin hazalcımmmm
telefona takıldı aklım biraz ondan canım. yukarıya yazdım. yoksa önemli bişey yok allah şükürsenin neyin var canim ben gune guzel basliyim diye bole smileyler ekliom.. insallah gunumuz guzel devam eder.. :97::97::97::97:
telefona takıldı aklım biraz ondan canım. yukarıya yazdım. yoksa önemli bişey yok allah şükür
kızlar yetenek sizsiniz hakkında ne düşünüyorsunuz bence sefa haketti birinciliği:97:
aa dun final vadi izleyemedim. cocugu yikadim o uyuyunca bizde yattik erkenden.:97:
kim birinci oldu aref mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?