- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.041
aa dun final vadi izleyemedim. cocugu yikadim o uyuyunca bizde yattik erkenden.:97:
kim birinci oldu aref mi?
bnecede . aref orda olmamlıydı. hiç güzel bi gösteri değildi. ilk çıkan bayan onun adamıydı. :))). gene başldık komplo teorisine ama bence öyle . güya top felan atttı ama o kadında top vardı zaten.kızlar yetenek sizsiniz hakkında ne düşünüyorsunuz bence sefa haketti birinciliği:97:
aminnnnntek SIKINTIMIZ boyle ufak tefek seylere olsun canim ALLAH buyuk SIKINTILAR vermesin..
aref birinci olsaydı üzülürdüm
sefa gerçekten haketti
benim gözümde 3 tane 1. var biri o şarkı söyleyen kız süper bi sesi var
diğeri kumdan resimler yapan adam onun yaptığı resimleri kalemle bile yapamam adam şahane yaptı kumla ya hayran kaldım diğeride sef zaten 1. oldu
bnecede . aref orda olmamlıydı. hiç güzel bi gösteri değildi. ilk çıkan bayan onun adamıydı. :))). gene başldık komplo teorisine ama bence öyle . güya top felan atttı ama o kadında top vardı zaten.
ben en çok kum sanatını ve pascalı beğendim. hele kucaklaşma sahnesine bayıldım. sefada komik çocuk. hele bülen ersoyun yılanı öldürşü çok komikti. geberesiye diyo
nen ne furuyon be
sefa diyom ya kız
aref birinci olsaydı üzülürdüm
sefa gerçekten haketti
benim gözümde 3 tane 1. var biri o şarkı söyleyen kız süper bi sesi var
diğeri kumdan resimler yapan adam onun yaptığı resimleri kalemle bile yapamam adam şahane yaptı kumla ya hayran kaldım diğeride sef zaten 1. oldu
bnecede . aref orda olmamlıydı. hiç güzel bi gösteri değildi. ilk çıkan bayan onun adamıydı. :))). gene başldık komplo teorisine ama bence öyle . güya top felan atttı ama o kadında top vardı zaten.
ben en çok kum sanatını ve pascalı beğendim. hele kucaklaşma sahnesine bayıldım. sefada komik çocuk. hele bülen ersoyun yılanı öldürşü çok komikti. geberesiye diyo
aminnnnn
nen ne furuyon be
baskasi birinci oldu ama birincilik sefanin hakkiydi, dedigini sandim.. :26:
sefa bide takliti yapıyor ayrıca aynı sesle şarkıda söylüyor
yıldız tilbenin şarkısını söylerken gözlerimi kapadım sanki gerçekten yıldızı dinliyorum sandım bu çok güzel bi yetenek
bu adam şarkı söyleyip yıldız tilbe diye yutturabilir yani
ilk 5 te kimler vardı kızlar orsında uyuyakalmışım
kumandayla yaptı zannımca . her can alıcı noktada o kadın vardı. nabzını o tuttu. yüzük onun yüzüğüydü.arefinkinde ne var bilmiyorum ama çok merak ediyorum
gerçekten adamlarımıydı nasıl yaptı o sandalyeleri devirdi bardağı çatlattı falan şaşrtıcıydı ya
böle izledim izlerken
aynen bende onu düşündümsefa bide takliti yapıyor ayrıca aynı sesle şarkıda söylüyor
yıldız tilbenin şarkısını söylerken gözlerimi kapadım sanki gerçekten yıldızı dinliyorum sandım bu çok güzel bi yetenek
bu adam şarkı söyleyip yıldız tilbe diye yutturabilir yani
sefa
aref
o küçük güzel sesli kız
pascal
bide o kumdan resim yapanlar
:44:
bunlarmıydı bilooo yanlış hatırlamıyosam
gel öpem kız okudumda yazdığımı bende senin anladığın gibi anladımboşa furdum yani
kız yapo elin ne ağırmış bacımmm,
öpümde geçsin
kız yapo elin ne ağırmış bacımmm,
benim çocukların eli çok ağırdrı hele kızın. bi geçirir. aynı bu smiley daki gibi.
kız elimin maşallahı var anam bi vurdummu 5 parmağımın izi çıkıyo he
zayıflar güçlü olur derler ya aynen öleyim bende
benim çocukların eli çok ağırdrı hele kızın. bi geçirir. aynı bu smiley daki gibi.
kız elimin maşallahı var anam bi vurdummu 5 parmağımın izi çıkıyo he
zayıflar güçlü olur derler ya aynen öleyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?