KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aa dun final vadi izleyemedim. cocugu yikadim o uyuyunca bizde yattik erkenden.:97:

kim birinci oldu aref mi?

aref birinci olsaydı üzülürdüm
sefa gerçekten haketti
benim gözümde 3 tane 1. var biri o şarkı söyleyen kız süper bi sesi var
diğeri kumdan resimler yapan adam onun yaptığı resimleri kalemle bile yapamam adam şahane yaptı kumla ya hayran kaldım diğeride sef zaten 1. oldu

kızlar yetenek sizsiniz hakkında ne düşünüyorsunuz bence sefa haketti birinciliği:97:
bnecede . aref orda olmamlıydı. hiç güzel bi gösteri değildi. ilk çıkan bayan onun adamıydı. :))). gene başldık komplo teorisine ama bence öyle . güya top felan atttı ama o kadında top vardı zaten.
ben en çok kum sanatını ve pascalı beğendim. hele kucaklaşma sahnesine bayıldım. sefada komik çocuk. hele bülen ersoyun yılanı öldürşü çok komikti. geberesiye diyo

tek SIKINTIMIZ boyle ufak tefek seylere olsun canim ALLAH buyuk SIKINTILAR vermesin..
aminnnnn

evet o kumdan resim yapan süperdi ama şey dediler ilk 5e girenler için yeni projeleri varmış yani onlarıda görebiliriz yine ekranlarda silinip gitmyecekler çünkü hepsi birbirinden yeteneklilerdi:97:

arefinkinde ne var bilmiyorum ama çok merak ediyorum
gerçekten adamlarımıydı nasıl yaptı o sandalyeleri devirdi bardağı çatlattı falan şaşrtıcıydı ya
böle izledim izlerken

sefa diyom ya kız
nen ne furuyon be
baskasi birinci oldu ama birincilik sefanin hakkiydi, dedigini sandim.. :26:

ay evet ya sefa cok komik taklitler yapiyor ozellikle yildiz tilbe ve nihat doganin taklitleri superdi.

kum sanatida cok guzel bence ama sefanin birinci olmasina cok sevindim

sefa bide takliti yapıyor ayrıca aynı sesle şarkıda söylüyor
yıldız tilbenin şarkısını söylerken gözlerimi kapadım sanki gerçekten yıldızı dinliyorum sandım bu çok güzel bi yetenek
bu adam şarkı söyleyip yıldız tilbe diye yutturabilir yani

kız aynısını bende yaptım gözlerimi kapattım yıldız dinliyorum sandım sanki
eşimede yaptırdım aynısı gözlerini kapada dinle didim

arefinkinde ne var bilmiyorum ama çok merak ediyorum
gerçekten adamlarımıydı nasıl yaptı o sandalyeleri devirdi bardağı çatlattı falan şaşrtıcıydı ya
böle izledim izlerken
kumandayla yaptı zannımca . her can alıcı noktada o kadın vardı. nabzını o tuttu. yüzük onun yüzüğüydü. ben bu sefer pek beğenmedim.

aynen bende onu düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…