KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

evet canım çalışmayı düşünüyorum benim oğlum 16,5 aylık seninki daha küçükmüş leroy merlin diye bi yapı market ilk ön görüşmeye gitmiştim bu ikinci görüşmeydi olumlu olursa üçüncü görüşmeye çağıracaklar hayırlısı bakalım...kız ne tasınması bu havada

aynen canım hiç bişiye benzemiyolar

:18::18::18:kız kısık seste nası oynayak bacım sende tam oyun zamanı ne uyutuyon dadayı kaldır bacım kaldır oda oynasın gıı

neyse ben gidiom oynamaniz bittimi cagirin gelerem...

he nen nettede var o oynak karilar

gitmeye razı olduktan sona gerisi kolay kız kandırırsın
ivit bende öyle düşündüm canım
sende kandırssan ne güzel olar kız yapo
patlat valla
bende öyle didim bizi yimicekler herhalde didim
aynı zaman gelirsiniz bi gün buluşuruz biz karı karıya gezerük işte süper olar bakalım o gün bi gelsin de ayarlarız bişeyler akşam falan takılırz eheheheh
evet süper olar valla:97::97:
inş canım

ee halaymı çekiyoz nen hadi bende katılayım ama başa geçip mendil sallıyım noooluuurrrrr

çanakkaleye gitsek ne güzel olur ya çok gitmek istiyom dedim herife yorumsuz kaldı :44:

nan halaymı çekiyoduk roman havası oynamıyomuydukkk:44:

Son düzenleme:
karılar ben çıkıyorum valla bayılcam şimdi açlıktan.. öptüm hepinizi yine girerim. bu arada o sarıyı tutup bacaklarını ayırcan k..ltağın

karılar ben çıkıyorum valla bayılcam şimdi açlıktan.. öptüm hepinizi yine girerim. bu arada o sarıyı tutup bacaklarını ayırcan k..ltağın

aynen aynen bacım valla ona güzel bi iki iltifat etmek istiyodum ama terbiyem müsait değil
en iyisi bacaklarından ayırmak

hadi güle güle canım afiyet olsun

hayirlisi olsun cnm insallah olumlu olur.
valla havaya bakamadan tasincaz cnm 1 nisanda anahtar teslim alcaz 7 8 nisanda tam tasinmis oluruz simdiki evim kaynimin evi o buraya gircek biz cikcaz..

deluu nasilda sinirlenmis

halay öyle deel kıı oynalılan yere halay denir bizde orta yere gel demek istedim bizim oynadığımız yere
hazal kızma kuşum şaka ettik gel gitme kıı
he ne bileyim ben la:44::44:
aynen aynen bacım valla ona güzel bi iki iltifat etmek istiyodum ama terbiyem müsait değil
en iyisi bacaklarından ayırmak

hadi güle güle canım afiyet olsun
:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…