- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.301
he bende simdi 3 aylik hamis gibi duruyorum. esim beni gobekli karicim diye seviyor
oglan buyusun bi ben calisinca gider gobek insaallah
gecmis olsun cnm.. calismayami basliyacaksin nerde?
bende tasincam cnm iki hafta sonra evim toplu duruyor. oglumda 1 hafta sonra 5. ayini bitiriyor onunla evdeyim iste burda takiliyorum....
nen sizinkiler ne kadar sakin karsiliolar benimki hic izin vermezz..
nen bol bol resim cekin bakariz burda
kızım bi de bi halta benzemiyolar da işte açınca ne olursa olsun
her kadının adı bir, karanlıkta tadı bir... erkekler için yani.
bi de önce bacım sonra ihtiyacımm... der ya erkekler ehu ehu ne alaka ölesine yazdım işte
:18::18::18:kız kısık seste nası oynayak bacım sende tam oyun zamanı ne uyutuyon dadayı kaldır bacım kaldır oda oynasın gıı
nan delü karııı tiplere bakk
kız o sarı fena hee içine tanga giymiş bide açıyo orasını burasını başka videolarda
sinir oluyorum bu videolara varya herifleri baştan çıkaracaklar ankara gazinolarında çıkıyo bunlar
ivit bende öyle düşündüm canımgitmeye razı olduktan sona gerisi kolay kız kandırırsın
patlat vallaoo herifine şamarı patlatırım görer gününü heetanışıruk merak etmesin adam yemiyoz bizz benim herif ceydanın herif arkadaş olarlar daha ne istiy
gel bacım şimdi bırak herifi döferim ben onu
halaya gir kıı halaya
düğün yapıyok burda
evet süper olar valla:97::97:aynı zaman gelirsiniz bi gün buluşuruz biz karı karıya gezerük işte süper olar bakalım o gün bi gelsin de ayarlarız bişeyler akşam falan takılırz eheheheh
inş canımhe bende simdi 3 aylik hamis gibi duruyorum. esim beni gobekli karicim diye seviyor
oglan buyusun bi ben calisinca gider gobek insaallah
gecmis olsun cnm.. calismayami basliyacaksin nerde?
bende tasincam cnm iki hafta sonra evim toplu duruyor. oglumda 1 hafta sonra 5. ayini bitiriyor onunla evdeyim iste burda takiliyorum....
nen sizinkiler ne kadar sakin karsiliolar benimki hic izin vermezz..
nen bol bol resim cekin bakariz burda
ivit bende öyle düşündüm canım
sende kandırssan ne güzel olar kız yapo
patlat valla
bende öyle didim bizi yimicekler herhalde didim
evet süper olar valla:97::97:
inş canım
ee halaymı çekiyoz nen hadi bende katılayım ama başa geçip mendil sallıyım noooluuurrrrr
ivit bende öyle düşündüm canım
sende kandırssan ne güzel olar kız yapo
patlat valla
bende öyle didim bizi yimicekler herhalde didim
evet süper olar valla:97::97:
inş canım
ee halaymı çekiyoz nen hadi bende katılayım ama başa geçip mendil sallıyım noooluuurrrrr
ne güzel olar sende kandırırsın belkiçanakkaleye gitsek ne güzel olur ya çok gitmek istiyom dedim herife yorumsuz kaldı :44:
bilmem dilo öyle didi halay didi:95:nan halaymı çekiyoduk roman havası oynamıyomuydukkk:44:
kim o lakarılar ben çıkıyorum valla bayılcam şimdi açlıktan.. öptüm hepinizi yine girerim. bu arada o sarıyı tutup bacaklarını ayırcan k..ltağın
bilmem dilo öyle didi halay didi:95:
karılar ben çıkıyorum valla bayılcam şimdi açlıktan.. öptüm hepinizi yine girerim. bu arada o sarıyı tutup bacaklarını ayırcan k..ltağın
evet canım çalışmayı düşünüyorum benim oğlum 16,5 aylık seninki daha küçükmüş leroy merlin diye bi yapı market ilk ön görüşmeye gitmiştim bu ikinci görüşmeydi olumlu olursa üçüncü görüşmeye çağıracaklar hayırlısı bakalım...kız ne tasınması bu havada
deluu nasilda sinirlenmiskarılar ben çıkıyorum valla bayılcam şimdi açlıktan.. öptüm hepinizi yine girerim. bu arada o sarıyı tutup bacaklarını ayırcan k..ltağın
he ne bileyim ben la:44::44:halay öyle deel kıı oynalılan yere halay denir bizde orta yere gel demek istedim bizim oynadığımız yere
hazal kızma kuşum şaka ettik gel gitme kıı
:44::44::44:aynen aynen bacımvalla ona güzel bi iki iltifat etmek istiyodum ama terbiyem müsait değil
en iyisi bacaklarından ayırmak
hadi güle güle canım afiyet olsun
kim o lanoliyi
nen ben geldim sustunuz he
öğle arası döktürmüşünüz
gidiyom ben
nereye gidiyon bee
kız sena yaprak kim o sarı laa noliyo
ben göremiyom:84::84::84:
halay öyle deel kıı oynalılan yere halay denir bizde orta yere gel demek istedim bizim oynadığımız yere
hazal kızma kuşum şaka ettik gel gitme kıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?