KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

valla sehnazcim cok az kaldi evet ama bana sanki cok varmis gibi gelio sanki hep icimde kalcak cocuk cikacak am anasil cikacak surekli dua ediyorum kolay olsun die insaallah dualarim kabul olur bu saat oldu hala yatamadim uykusuzluk tavan yapmis durumda bide oturunca dik oturmak zorundayim egiulerek oturamiyorum belimde agrio valla ne zormu cocuk tasimak daha buyutmeside var bunun ALLAH hepimizin yardimcisi olsun valla annemin kiymetini daha iyi anliorum artik

ne guzel sen buyuttun oglunu darisi basimiza artik dogsunlar bizde senin gibi tatli sikayetlerde bulunuruz uslu durmuyo oglum diye herseyin hayirlisi saglikli olsunlarda onlar bizim dunyadaki en degerli varligimiz

kusura bakamyın kızlar ev işleri giremedim ben göz kararı koyuyorum pirincini önce 1 su bardağı princi haşlıyorum sütle karıştırınca bakıyorum ona göre ayarlıyorum siz neler yapıyonuz ben çok sıkılıyom kocamın işleri yoğun kızım 4.sınıfa başladı benden bu kadar

günaydın kızlar
günaydın nihan geçmi yattın akşam
bizim burdada yağmur yağıyo bide sis vardı sabah karanlıktı heryer valla nası zor geldi sıcacık yataktan kalkmak bıraksalar bütüngün yatarım sıcacık yatağın içinde

evet ya geç yattım buhafta misafirden bi dinlenemedim
dün akşam kayınlarım bide eltim oturmaya geldi
onlar gitti benimkiyle tartıştıkalsanaalsanasmile anca uyudum

evet sabahta o sıcacık yatağı bırakmak gerçekten çok zor bide hava karanlık sanki hala gece gibi geliyor sürekli saate bakıyorum belki daha zamanım vardır diye

sen nasılsın canım

bende iyiyim canım sanırım hasta olucam boğazlarım acıyo ayakta atlatsam bari bazen çok kötü oluyorum serum iğne yemeden geçmiyo dün bide boynum tutuldu hala acıyo geçmedi
hayırdır siz niye kavga ettiniz illa kavga oluyo canım sıkma canını bizdede oluyo bazen Allahım beterinden saklasın

aa geçmiş olsun canım şimdiden hap filan iç hemen atlatırsın belki. yastıktan dolayımı boynun tutuldu yoksa rüzgarmı çarptı geçmiş olsun..

sorumsuzluğu yüzünden çok büyük bişey değil ama sinirimi bozdu işte

insanı sinir ediyolar bazen erkekler bize göre daha rahatlar boşver sinir olmaüzme canını
yokcanım yastıktan falan deil sabah eşimle şakalaşıyoduk gıdıklıyodu beni bi çığlık attım boynum tutuldu kaldım yataktan eşim kaldırdı biraz ovdu falan açıldı sonra ama hala acıyo öyle kalcam diye korktum valla

akşam bağırdım çığırdım rahatladımsempatiksalakcinni
bi anda kasların gerildi herhalde kas gevşetici krem sür canım dahada ilerlemesin hem çok acır tahmin ediyorum. şu erkeklerin şakaları bile kaba ya düşünmüyorlar karşındaki bayan kırılgan.
bizde şakalaşırken bi kere kolumu sıkmış o anda anlamadım ama sonradan bi baktım mosmor görende dayak yedim sancak. bazen unutuyorlar narin olduğumuzu

iyi yapmışın canım bağır sesimizi çıkarmadıkça tepemize çıkıyolar sonra
sorma ya benimkide sıkar eder ben daha ona dokunmadan bağırmaya başlar bende senin derin kalın olduğu halde nası acıyo bide benimkini düşün benim nekadarcık halim var derim

bilmem özellikle çok sevdiğim birileri yoktur da volkan konağı şarkılarını seviyorum tarkanın son albümünüde beğendim zeynep dizdar falan pop müzük seviyorum
sen

ışın karacayıda seviyorum buyaz burda konser verdi müthişti kadın valla sesi çok güzel inletmişti meydanı ferhat göçeride çok beğeniyorum şarkılarınıda düğünde çıkış şarkımızdı cennet

neden yazmıyosun ece huuhuuu nasılsın canım iyimisin i sorun yok dimi günlüğe bişeyler yazmışsın ama pek anlamadım

geldim kızlar yaw
okuyorum burayı sonra tel çalıyo kapatıyom falan işte

gizli güçlerim var evett :lepi: ece dedin mi anlıyorum :roflol:

valla günlüğe bişiler yazıp duruyorum öyle aynı deam ediyo herşey

dün gece bir rüya görmüşüm yaw film gibiydi resmen :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…