KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ne gördün canım hayır olsun inşallah
bende gördüm ya sabah aklıma geldide korktum valla ben hastaned yatıyomuşum ilk önce gebelik testi yapçaz diyolar bende boşuna yapmayın ben biliyom deilim diyom sonra yapıyolar hamilemişim ayy bi üzülüyom şimdi aklıma geldikçe korkuyom valla:bbo: bide diyoki temmuz sonu gibi olur çocuğun diyolar hamilelik müjdeli bi haber diye biliyom ben kızlar inşallah temmuz sonuna doğru evime taşıncağımın müjdecisidir bu rüyakaydirigubbakcemile3 öyledir demi morel verin azcıkın öle olmasa bile öyledir deyinde acık sevinemsempatiksalakcinni:1rolleyes:

aaa hayr olsun canım ya
hamilelik haber diye biliyorum ben güzel bir rüya görmüşsün

ya ben rüyamda evlendim ama normal diil
bir arkadaşım varmış onun evine gidiyorum evini yerleştiriyoruz sonra bişiler oluyo
bi süre sonra bana diyo ki
bi yemeğe gidicez çok şık çok güzel olman lazım ona göre hazırlan diyo
bende bi güzel hazırlanıyorum arabaya binince gözümü kapatıyor
iniyoruz arabadan bir yere giricez duruyo benimle evlenir misin diyo tamam diyorum
sonra açıyo gözlerimi nikah dairesindeyiz akannehir annemler onun ailesi falan herkes orda herkesin haberi varmış
nikah kıyılıyor
sonra ben evime gidiyorum o evine gidiyor :roflol:

hayra yor böcüğüm ilk neye yorarsan ve inanırsan o çıkar istediğin çıkar umarım

ece hoş geldin.

benim internet bugün beni deli ediyor

ilginçmiş valla bide ikinizde ayrı evlere

anacım benim rüyam normal olur mu hiç :roflol:

ama çok güzel bir duyguydu :asigim: evli olmak
birde kocamı tanısaydım gerçek hayatta :roflol:

nihan sanırım genel olarak bi problem var benimkide kitleyip duruyo kendini

selam kizlar nasilsiniz?

ben iyi sayilirim kac gundur kasik agrilarim artti ve gece uykusu iyice haram oldu bana artik
simdide mutfagimi temizliyorum buzdolabini bitirdim dolaplar var yavas yavas yapcam artik doguma gittigimde evim temiz olsun guclubacismile

hazal maşallah
bende bugün çıkışta hamile arkadaşımın evine gidicem
sobayı kurcaz toz moz alırız
yarın sabah doğuma gircek

saol ececim 15 dakka bi yer siliom 1 saat oturuyom bu gidisle gece isim bitecek kaydirigubbakcemile3
ama en iyisi dinlenerk yapmak kendimi fazla zorlamicam

ikizlere gebe olan arkadasinami gitcen daha dogurmadimi o ay ne guzel yardima gidiosun biride bana gelse yardima hic fene olmicak aklinialirimsmile

rüyan hayırlara çıksın canım inşallah nişanlınla aranızdaki sorunlar düzelirde nikahı kıydıktan sonra ayrı deilde aynı eve girersinizsositososito

evet o canım
sonunda dr doğurtmaya karar verdi :roflol: yarın saat 08:00 da hastaneye yatıcak 09:00 da da bir aksilik olmazsa bebişlerimiz gelicek

ben geleyim yardıma yaa sen iste
aslında bana kalmazdı ama mecburiyet annesi kardeşi falna onun yanında bursada
kocası da zavallım ne yapıcam die kıvranıp duruyo

aman böcüğüm kısmet herşey

ama snin rüyan çok güzel
ben ne zaman hamile görsem kendimi güzel haberler alırım
en son gördüğümde babam emekli oldu ki ihtimal bile yoktu

kızlar pazartesi evlilik yıldönümümüz ben hala kociğe ne hediye alıcamı bilemedim ya aslında aklımda 2 tane şey var ama eşofman takımı alıyım dedim adidastan burda adidas satan bi yer var 3 tane vardı erkek için hepside eski model güzel bişey deil bide 200 tl dedi güzel olsa sorun deilde iğreç 10 sene öncesinin modeli
bide cep telefonu almayı düşündüm ama karar veremedim siz neler alıyosunuz ya azcık fikir verin bana

aman böcüğüm kısmet herşey

ama snin rüyan çok güzel
ben ne zaman hamile görsem kendimi güzel haberler alırım
en son gördüğümde babam emekli oldu ki ihtimal bile yoktu

hadiya senin rüyaların çıkıyo ozaman ne güzel inşallah bende güzel haberler alırım:Saruboceq::Saruboceq:

canım benim bence hoş bi sürpriz yap
eşortman tkımını da
herhangi bir markasdan al gitsin

ay hadi hayirlisi ile dogursun artik umarim bi aksilik cikmaz
gel vall ole ihtiyacim varki yardima esimde muhasabeciye gitti isleri var ben yavas yavas yapiorum valla agrilarim cogaldimi kalir artik bilmiyorumkismile

polyanan hoşgeldin canım
hazal sende hoşgeldin ama gitmişsin kendine dikkat et artık az kaldı doğuma

hosbuldum cnm yok buralardaydim ama simdi kalkicam bi yer daha siliyim geliyim anca biter aksama sonrada esimle disari cikcaz cok fazla yorulmuyumda rahat rahat dolasabiliiim sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…