KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

cadumu arayabiliyom dimi yanlış anlamadım aile faciasına yol açmıyım sona

dilom senide 9 dan sona ararım senlede kırmızı noktalı konuşuruz

zaten müsait olmazsanız meşgule atarsınız anlarım:82:

yukarda bizim arabanın relamı var punto
nirdeee:44::44:

ben arabaşı hamuru döktüm öğlennn.
öğlende bakıcım kuru patlıcan yemeği getirmiş anam ne yedimm.
ya zayıfları görünce pişman oluyom yediğimden içitiğimdennn

allah seni ne etmeye deliii.
benide 10 dan sonra araa

çiçekç, reklamı var kıı yukarda
puntomu sizinki si bizim arkadaşlarda var ondan kaç sene ödüceniz bacımdaha kredisini
ben de bizimkini satmak istiorum yaa. borçları kapatak diorum. megane hb var bizde de.

şadooo bende yeşilaycıyım nen
topikte içme cigaranı
mutfakta iç
eşime her akşam demekten sıkılmıyom sanada derim
hadi kış kış mutfağa
tamam kızma yaa söndürdüm..

hadi nen yarışm ayapalım. bi hafta byuonce herkes göz makyajı yapsın buraya ekleyelim . bakalım kiminki güzel olacak. gerçi ben hiç beceremem am a

ben de severim ama pek beceremem öle. kendi çapımda işte :)))

çiçekç, reklamı var kıı yukarda
puntomu sizinki si bizim arkadaşlarda var ondan kaç sene ödüceniz bacımdaha kredisini

arada bi görüküyo anlamadım
he punto 4 yıl ödicez canım

yapoo benide arayabilirsin ama önce kendi cebinden çaldır ki anlıyım fıstık olarmı

kızlar ben kendime bi kave hazırlayıp gelicem. içinizde yeşilaycı var mı bilmiom varsa kızmasın onlar da... yanına sigara keyfi de yapam

bende simdi ictim muffakta :97::97:

o far çok gzelmiş bilo. bende de var galiba o rujdan .. ben seviyorum ya makyaj malzemelerişni.
kullanma-sam da dursunlar kenarda bayılıyorum onlara

bende çok severim makkaj yapmayı canım sıkılsın bi yere gitmiceksem bile yaparım

hadi nen yarışm ayapalım. bi hafta byuonce herkes göz makyajı yapsın buraya ekleyelim . bakalım kiminki güzel olacak. gerçi ben hiç beceremem am a

ayy bende severim makyaji, nihanim gibi gezmeye gitmesem bile evde kendimi boyalarim
ama guzel oluyo nen kendimi begeniom o zaman

bende bu aralar kendime hic bisi almiyorum ama goz fari bana lazim yaa bide makyaj kutusu aldim taaa nisanliyken bi bitmedi yaa gerci guzel renkleri ama degisik bisiler istiyorum turkiyeye gitmeden alirim yada turkiyede alirim kendime :97::97:

hadi yaa. ev borcumu ödüyonuzz. ben seni hiç görmedim. sende ekle bi resimde bakak lo. kimle konuşuyoz.

ben yapamam söyliyim saçımı zor tarıyom sabahları bide onu heç yapamam siz yapın bende curi olem olarmı

ben de bizimkini satmak istiorum yaa. borçları kapatak diorum. megane hb var bizde de.

tamam kızma yaa söndürdüm..

ben de severim ama pek beceremem öle. kendi çapımda işte :)))
kaç model kız. bizde araba arıyozz.

kızz getireydinde bi tadına bakardı hee hep kendin ye zaten

:26::26::26::26::26::26::26::26: akşama buyrun gelin. akşama yiyecez zatii

ciddimi kızz yani saat farkedermii

:)
uyumazssan o saaten sonra ararsan iyi olur. eşim anasına gidince konuşuruz

arada bi görüküyo anlamadım
he punto 4 yıl ödicez canım

yapoo benide arayabilirsin ama önce kendi cebinden çaldır ki anlıyım fıstık olarmı

tamam canlarım ilk önce hepinizi kendi cebimden çaldırırım sonra ararım anlarsınız ona göre müsaitseniz açarsınız değilseniz meşgule atarsınız ohh anlaştık nihayet müsait bi vakitte dönecem hepinize

heeee tmm bacım senide ilk önce kendi cebimden çaldırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…