- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.481
nirdeee:44::44:yukarda bizim arabanın relamı var punto
KARNIM ACIKTI Benim kız sena şu kısırı yapta gel hadi bacım da yiyek laa yaprakta çay demlesin bide turşu alırız anamm miss gibin olarr
yaprakemme ben 9 da kurstan çıkım malum
nihan kocası varmış kuşum konuşamadı bişey demedi gidince gelcekmiş
hadi nen yarışm ayapalım. bi hafta byuonce herkes göz makyajı yapsın buraya ekleyelim . bakalım kiminki güzel olacak. gerçi ben hiç beceremem am a
hadi nen yarışm ayapalım. bi hafta byuonce herkes göz makyajı yapsın buraya ekleyelim . bakalım kiminki güzel olacak. gerçi ben hiç beceremem am a
cadumu arayabiliyom dimi yanlış anlamadım aile faciasına yol açmıyım sona
dilom senide 9 dan sona ararım senlede kırmızı noktalı konuşuruz
zaten müsait olmazsanız meşgule atarsınız anlarım:82:
ben de bizimkini satmak istiorum yaa. borçları kapatak diorum. megane hb var bizde de.çiçekç, reklamı var kıı yukarda
puntomu sizinki si bizim arkadaşlarda var ondan kaç sene ödüceniz bacımdaha kredisini
tamam kızma yaa söndürdüm..
şadooobende yeşilaycıyım nen
topikte içme cigaranı
mutfakta iç
eşime her akşam demekten sıkılmıyom sanada derim
hadi kış kış mutfağa
nirdeee:44::44:
ben arabaşı hamuru döktüm öğlennn.
öğlende bakıcım kuru patlıcan yemeği getirmiş anam ne yedimm.
ya zayıfları görünce pişman oluyom yediğimden içitiğimdennn
allah seni ne etmeye deliii.
benide 10 dan sonra araa
çiçekç, reklamı var kıı yukarda
puntomu sizinki si bizim arkadaşlarda var ondan kaç sene ödüceniz bacımdaha kredisini
kızlar ben kendime bi kave hazırlayıp gelicem. içinizde yeşilaycı var mı bilmiom varsa kızmasın onlar da... yanına sigara keyfi de yapam
o far çok gzelmiş bilo. bende de var galiba o rujdan .. ben seviyorum ya makyaj malzemelerişni.
kullanma-sam da dursunlar kenarda bayılıyorum onlara
bende çok severim makkaj yapmayı canım sıkılsın bi yere gitmiceksem bile yaparım
ben de seviorum makyaj malzelerini. cnm sıkılıında ben de yaparım... kendime güvenim gelir ama bu aralar alamıorum hiçbişi. maddi açıdan çöktük yaa inş düzelcek yakında ama işte sıkıoz şimdi
hadi yaa. ev borcumu ödüyonuzz. ben seni hiç görmedim. sende ekle bi resimde bakak lo. kimle konuşuyoz.ben de seviorum makyaj malzelerini. cnm sıkılıında ben de yaparım... kendime güvenim gelir ama bu aralar alamıorum hiçbişi. maddi açıdan çöktük yaa inş düzelcek yakında ama işte sıkıoz şimdi
ben yapamam söyliyim saçımı zor tarıyom sabahları bide onu heç yapamam siz yapın bende curi olem olarmı
kaç model kız. bizde araba arıyozz.ben de bizimkini satmak istiorum yaa. borçları kapatak diorum. megane hb var bizde de.
ben de severim ama pek beceremem öle. kendi çapımda işte :)))
kızz getireydinde bi tadına bakardı hee hep kendin ye zaten
ciddimi kızz yani saat farkedermii
ben de bizimkini satmak istiorum yaa. borçları kapatak diorum. megane hb var bizde de.
meganın neyini beğenmiyon kız güzelya işte
bende Quaskai istiyom bigün çok zengin olarsak
arada bi görüküyo anlamadım
he punto 4 yıl ödicez canım
yapoo benide arayabilirsin ama önce kendi cebinden çaldır ki anlıyım fıstık olarmı
hadi yaa. ev borcumu ödüyonuzz. ben seni hiç görmedim. sende ekle bi resimde bakak lo. kimle konuşuyoz.
kaç model kız. bizde araba arıyozz.
:26::26::26::26::26::26::26::26: akşama buyrun gelin. akşama yiyecez zatii
:)
uyumazssan o saaten sonra ararsan iyi olur. eşim anasına gidince konuşuruz
Eki Görüntüle 165133 ykardaki rujlamrım
yukardakiEki Görüntüle 165134 kapatıcı paletim. açıkken de çektim ama bulamadım resmi. iöçi,nde 12 renk farklı9 kapatıcı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?