- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #2.961
kizlar banada sordunuz dimi nasilsin die hemen cevap veriyim aklinialirimsmile
iyi sayilirim gece kasik agrilarim coooook artti 2 hafta icinde dogurursam sasirmayin kaydirigubbakcemile2
bugun ebe kontrolum var oraya gidicem sonrada arkadaslar toplancaz bi arkadasin evinde arkadas dediysem hepsi benden buyukler ama tam kafa dengiler bugunum bole gecicek insallah dun mutfagimi bitirdim tertemiz oldu baska gunlerde salon ve odami temizlerim sonra dogumumu beklerim artik kaydirigubbakcemile2
simdie kas biyik temizliyim hamilelikten dolayi cok cabuk uzuyolar yaa onlari bi guzel temizliyim sempatiksalakcinni
siz nasilsiniz bakiimm
evet canım kaş bıyık al güzelleş bebişin güzel görsün seni:1hug:
ay nihancim aliyom aliyom 3 gun sonra kokleri cikio ya daha 3 4 gun once almistim simdi aynaya bakiom kokleri siyah aiyah belirmis tr de olsam kendimi 3 gunde bir kuafore atarim valla burda is basa dusuyo
aliyimda oglum cikinca babasi zannetmesin benii sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
:roflol:
orda kuaför pahalımı yoksa istediğin gibimi almıyor
:roflol: :roflol: :roflol:
koptum hazal yaa
benide yakında kabüllenirler artıkbenimde 3 tarafım cam gelen geçen bitmiyo hiç ama alıştılar artık
deli diye kabullendiler beni
coooooooook pahali cnm 500 kron yani 100 lira filan 3 gunde bir gittimi hesap edersek herifi batiririm iki uc kil icin bide benim istedigim gibi almazlar bozarlar die gitmiorum en iyisi kendim aliyim
hadi yine iyisiniz sabah sabah guldunuz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?