KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bol bol dua edelim en çok kabul olan dualar tanımadığımız insanlara yapılan dualarmış

nasılsınız buarada

aminn böcğüm
haber bekliyorum ama çok zormuş be böyle de beklemek

kizlar banada sordunuz dimi nasilsin die hemen cevap veriyim aklinialirimsmile

iyi sayilirim gece kasik agrilarim coooook artti 2 hafta icinde dogurursam sasirmayin kaydirigubbakcemile2

bugun ebe kontrolum var oraya gidicem sonrada arkadaslar toplancaz bi arkadasin evinde arkadas dediysem hepsi benden buyukler ama tam kafa dengiler bugunum bole gecicek insallah dun mutfagimi bitirdim tertemiz oldu baska gunlerde salon ve odami temizlerim sonra dogumumu beklerim artik kaydirigubbakcemile2
simdie kas biyik temizliyim hamilelikten dolayi cok cabuk uzuyolar yaa onlari bi guzel temizliyim sempatiksalakcinni

siz nasilsiniz bakiimm

Son düzenleme:
vayyyy hazalım hayırlısı olsun bebişin sıkılmaya başladı demek ki

git eğlen bol bol
iyi olur kafan rahatlar

evet ececim valla gezip dolasiyim sipam dogunca bu kadar rahat dolasacagimi sanmiyorum gerci simdide pek rahat sayilmam ama olumunekankayizsmile

valla bilmiorumki SIKILMISMI yoksa normalmi bu sancilar bilmiomki bilmiyorumkismile herkes normal dio bu son aydaki sancilara ama gece asagi tarafim tas gibi oluo kafasi dogum kanalinami girio dio supheleniyorum saglikli gelsinde hayirli bi dogum olur insallah zemuszemus

inş canım ya
bugün ebe söyler sana niye öyle olduğunu

bebişin bikaç aylık oldu mu yine rahat gezrsin ya

evet canım kaş bıyık al güzelleş bebişin güzel görsün seni:1hug:

ay insaallah cnm buyusunde gezdiriyim ben onu soyle 2 3 aylik oldumu cikarcam disariya burasi cok soguk ama olsun guzel sicak giydiririm gezerim oglumla

dun evimin cok yakininda alisveris merkezi acildi dun esimle gittik hersey indirimdeydi cokda kalabalikti tabi artik ugrak yerim our benim oglumda dogsun bi beraber gezeriz

ayy insan bole soyliyince bile cok heyecanlaniyo ya hemen dogsun buyusun gezelimm

evet canım kaş bıyık al güzelleş bebişin güzel görsün seni:1hug:

ay nihancim aliyom aliyom 3 gun sonra kokleri cikio ya daha 3 4 gun once almistim simdi aynaya bakiom kokleri siyah aiyah belirmis tr de olsam kendimi 3 gunde bir kuafore atarim valla burda is basa dusuyo

aliyimda oglum cikinca babasi zannetmesin benii sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:

:roflol:
orda kuaför pahalımı yoksa istediğin gibimi almıyor

bugün zaten deli sandılar beni bilgisayar başında gülüyorum sürekli gelen geçen bana bakıyor odada yanlızım kapıda otomotik cam kapı ne yapsam gözüküyor valla
baskı altındayım sankieyvahedigeldismile

benimde 3 tarafım cam gelen geçen bitmiyo hiç ama alıştılar artık
deli diye kabullendiler beni

:roflol:
orda kuaför pahalımı yoksa istediğin gibimi almıyor

coooooooook pahali cnm 500 kron yani 100 lira filan 3 gunde bir gittimi hesap edersek herifi batiririm iki uc kil icin bide benim istedigim gibi almazlar bozarlar die gitmiorum en iyisi kendim aliyim

:roflol: :roflol: :roflol:
koptum hazal yaa

hadi yine iyisiniz sabah sabah guldunuz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile sempatiksalakcinni

benimde 3 tarafım cam gelen geçen bitmiyo hiç ama alıştılar artık
deli diye kabullendiler beni
benide yakında kabüllenirler artık

offf çok pahalı eşinin ocağına incir ağacı dikme bencedekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…