- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.601
ay canım ya uyutmamış yaramaz yusuf öğlen uyuyunca bari sende kestirde azcık dinlen tatlım
ilhami
hoşbulduk yapomm
kızlarr size bişi sölicem dün göz makkajı yapıp çekçektim öyle bi haber aldım ki makkaj bile yapamadım
eşim arabayla küçük bi kaza yapmış
ilhami kocasının adı mı acaba didim bennan ilham yani kız biz ilham
tubiş ilhama ilhami demişş bende güldümm
nasıl kaza canım ne olmuş birinemi çarpmış bi yeremi çarpmış
sağol canım Yok önemli bişey Allah beterinden saklasınNihancım gecmiş olsun,günaydın,hoşgeldin umarım kötü bir durum yoktur
İlhamiiiiii diyom ben hep ilhamagelmesini bekliyorum işte
sağol canım pek bişey yok şüküroglen uykusu yok bunun cnm 20 30 dakka anca uyur...
gecmis olsun cnm noldu onemli bisi yok dimi?
ilhami kocasının adı mı acaba didim ben
kavşakta bi araba bizim arabaya çarpmış 2 tarafta suçlu eşimin önüne araba birden durmuş kavşakta oda ona çarpmamak ve yolun ortasında kalmamak için sağa kırmış arkadaki diğer arabada eşimden önce kavşağa girmek için basmış gaza eşime girmiş:26::26::26:ön kısıma çarpmışÖnemli bişey yok Şükür bizim arabada 400 liralık masraf var onuda sigorta karşılar diğer arabada bişey yok o çarptığı için
çok geçmiş olsun canım ya 400 lira hiç bişi cana gelmesinde mala gelsin kasko karşılar zaten
slm kızlarrr.................
öyle canım ya Allah beterinden saklasın
400 lira için kaskoyu bozmayız canım sigorta yapar
selam canım hoşgeldinn
hoşbuldum. neler döktürüonuz bakim hee?? işte olanlara kolay gele evde olanlara da muhtemelen benim gibi daha yeni kahvaltı yatıkları için afiyet ola:))))
biloo nerde saat kaç oldu
mesaisini geçiriyo kaç zamandır
geldim loo . özür dilerim amirim geç kaldığımı için.
bilmiyorum bakalım canım suçlu taraf kim bizim tahminimizce 2 taraftada var suç eşim fotoları çekmiş eğer karşı taraf suçlu çıkarsa sigorta karşılar bakalım daha belli değil ama 400 lira için kaskoyu bozmayız bankadaki adam öyle demişti küçük hasarlar için kaskoyu bozmayın demişti:97:hangi sigorta nan karşı tarafın trafik sigortasımı
sizin trafik sigortanız sizinkini karşılamaz karşı tarafınkini karşılar
sağol canım Yok önemli bişey Allah beterinden saklasın
Hey Allahım delüü bende kocasımı gelcek diyom
sağol canım pek bişey yok şükür
herzaman herzaman olmuyo böyle geç kalmalar efendim vaktinde geliniz işinizin başına dimi diğer amir niho
bilmiyorum bakalım canım suçlu taraf kim bizim tahminimizce 2 taraftada var suç eşim fotoları çekmiş eğer karşı taraf suçlu çıkarsa sigorta karşılar bakalım daha belli değil ama 400 lira için kaskoyu bozmayız bankadaki adam öyle demişti küçük hasarlar için kaskoyu bozmayın demişti:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?