KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Nihancım gecmiş olsun,günaydın,hoşgeldin umarım kötü bir durum yoktur

İlhamiiiiii diyom ben hep ilhama gelmesini bekliyorum işte

ay canım ya uyutmamış yaramaz yusuf öğlen uyuyunca bari sende kestirde azcık dinlen tatlım

ilhami

oglen uykusu yok bunun cnm 20 30 dakka anca uyur...

hoşbulduk yapomm

kızlarr size bişi sölicem dün göz makkajı yapıp çekçektim öyle bi haber aldım ki makkaj bile yapamadım
eşim arabayla küçük bi kaza yapmış

gecmis olsun cnm noldu onemli bisi yok dimi?

nan ilham yani kız biz ilham

tubiş ilhama ilhami demişş bende güldümm
ilhami kocasının adı mı acaba didim ben
nasıl kaza canım ne olmuş birinemi çarpmış bi yeremi çarpmış

kavşakta bi araba bizim arabaya çarpmış 2 tarafta suçlu eşimin önüne araba birden durmuş kavşakta oda ona çarpmamak ve yolun ortasında kalmamak için sağa kırmış arkadaki diğer arabada eşimden önce kavşağa girmek için basmış gaza eşime girmiş:26::26::26:ön kısıma çarpmış Önemli bişey yok Şükür bizim arabada 400 liralık masraf var onuda sigorta karşılar diğer arabada bişey yok o çarptığı için

Nihancım gecmiş olsun,günaydın,hoşgeldin umarım kötü bir durum yoktur

İlhamiiiiii diyom ben hep ilhama gelmesini bekliyorum işte
sağol canım Yok önemli bişey Allah beterinden saklasın
Hey Allahım delüü bende kocasımı gelcek diyom
oglen uykusu yok bunun cnm 20 30 dakka anca uyur...

gecmis olsun cnm noldu onemli bisi yok dimi?
sağol canım pek bişey yok şükür

çok geçmiş olsun canım ya 400 lira hiç bişi cana gelmesinde mala gelsin kasko karşılar zaten

hangi sigorta nan karşı tarafın trafik sigortasımı
sizin trafik sigortanız sizinkini karşılamaz karşı tarafınkini karşılar
bilmiyorum bakalım canım suçlu taraf kim bizim tahminimizce 2 taraftada var suç eşim fotoları çekmiş eğer karşı taraf suçlu çıkarsa sigorta karşılar bakalım daha belli değil ama 400 lira için kaskoyu bozmayız bankadaki adam öyle demişti küçük hasarlar için kaskoyu bozmayın demişti:97:

heheheh ya alemsiniz yaa... geç kalıoz şamar yioz, biyere gidicez izin alıoz valla harbiden iice meslek edindik kkyı seviorum sizi :)))

sağol canım Yok önemli bişey Allah beterinden saklasın
Hey Allahım delüü bende kocasımı gelcek diyom

sağol canım pek bişey yok şükür

ayy iyiki kocişimin adı ilhamii değilmiş haaa

kocişimin adı Şafak canım

evet canım bütün indirimleriniz gider kaskonuz bozulursa bi zamanlar sigortada çalıştığım için bilirim efenim:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…