KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

cnm çookk geçmiş olsun. cana gelecek mala gelsin. az bi kaza da atlatmamış. şükür kocana bişi olmamış. varsın olan arabaya olsun ((

herzaman herzaman olmuyo böyle geç kalmalar efendim vaktinde geliniz işinizin başına dimi diğer amir niho

evet bilocum bi daha olmasın

:18::18::18::18::18::18::18:
tamam efendimmmm
Günaydın cadum

günaydın shadoww

hoşgeldiniz
hoşbulduk tuğbiş. bu amirler ne ayayk yaaaa. ik idakka geç kaldık diye :2: pardon , hemen beni kovamakla tehdit ediyolar:2:

bende çayı demliyom genelde sofrayı falan hazırlıyom

nihoda getir götür işlerine bakıyo

ceyda tuğba hazal diloda cam kapı yerleri falan siliyolar işte bacım üle yuvarlanıp gidiyok:97:

kız güldürme delüü. kapım açık. bilgisyara bakıp bakıp gülüyom . delüü sanacaklar:86::86::86::86:

bende çayı demliyom genelde sofrayı falan hazırlıyom

nihoda getir götür işlerine bakıyo

ceyda tuğba hazal diloda cam kapı yerleri falan siliyolar işte bacım üle yuvarlanıp gidiyok:97:
beni ayakçı da yaptın ya
kız güldürme delüü. kapım açık. bilgisyara bakıp bakıp gülüyom . delüü sanacaklar:86::86::86::86:
nen ben hep gülüyom hep deli sanıyolar
bende sessiz gülmekten çatlayacam ay boğulacam bi gün he

:82::82::82:

yerin müsait değilmi sesli gülmek için kııı

akşam aradın mı kızları

odam varda benim sesli gülsem diğer taraflardan duyulur kimse olmayınca rahat gülüyom
aradım ceydayla konuştuk baya kankitoylan:97:
diloyuda aradım 2 numarasındanda açmadı
heralde daha geç çıktı kurstan :26:

akşam eşim teli bırakıp gitti. kanıtı izleyecektim güya. korkarsam onu arayacaktım gel diye. tel numaranı almadığıma pişman oldum.
9.30 da çocukları yatırmak için girdim yatağa sızmış kalmışımm

hımm bu akşam benide ara kuşum
kız senin araban var diye öyle diyo . içimizde en güzel araba kulanan sensin. (sena duymasın onun benzini bitiyo hep)

ayhh totoşum kalktı

kızlar eltim hamileymiş akşam didi bebişin hatrına konuştum hayırlı olsun didim büyüklük bende kalsın

kızlar şimdi bende hamile kalırsam kıskandı da hamile kaldı derlermi arkamdan ama ben 1 senenin dolmasın bekliyordum ki:26::26:

net gitti de kızlasr pardon. şimdi de temizlğe kalkıorum görüşürük gene arada bakarım arkamdan ne knuşuonuz die

tüh kızzzz konuşurduk bee ne güzell

tamam nan arayacam senide yemekten sona eve gidince çok aç oluyomda onun için yemekten sona rahat rahat konuşuruz ceydayıda yemekten sona aradım

yok kız niye desinler bebek istediğini zaten bilmiyolarmı senin

he biliyorlar ay ne bileyim burda bir derdim var bölümünde bazen yazıyorlar ya ben hamile kaldım ardından eltimde kaldı filan diye ondan geldi aklıma bide aramızda limoni ya:26:
tamam ni zaman istersen bebikim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…