- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.621
hoşbulduk yapomm
kızlarr size bişi sölicem dün göz makkajı yapıp çekçektim öyle bi haber aldım ki makkaj bile yapamadım
eşim arabayla küçük bi kaza yapmış
geçmiş olsun nihooo. önemli bişeyi yokmuş allahtan.
bilmiyorum bakalım canım suçlu taraf kim bizim tahminimizce 2 taraftada var suç eşim fotoları çekmiş eğer karşı taraf suçlu çıkarsa sigorta karşılar bakalım daha belli değil ama 400 lira için kaskoyu bozmayız bankadaki adam öyle demişti küçük hasarlar için kaskoyu bozmayın demişti:97:
herzaman herzaman olmuyo böyle geç kalmalar efendim vaktinde geliniz işinizin başına dimi diğer amir niho
evet bilocum bi daha olmasın
hoşbulduk tuğbiş. bu amirler ne ayayk yaaaa. ik idakka geç kaldık diye :2: pardon , hemen beni kovamakla tehdit ediyolar:2:Günaydın cadum
günaydın shadoww
hoşgeldiniz
hoşbulduk brownim..
kızlar yaa ne iş yapıonuz siz sölesenize sıraylan :)
cnm çookk geçmiş olsun. cana gelecek mala gelsin. az bi kaza da atlatmamış. şükür kocana bişi olmamış. varsın olan arabaya olsun((
kk da pas pasçıyımmmm aplaaaa
bende çayı demliyom genelde sofrayı falan hazırlıyom
nihoda getir götür işlerine bakıyo
ceyda tuğba hazal diloda cam kapı yerleri falan siliyolar işte bacım üle yuvarlanıp gidiyok:97:
kız güldürme delüü. kapım açık. bilgisyara bakıp bakıp gülüyom . delüü sanacaklar:86::86::86::86:
bende sessiz gülmekten çatlayacam ay boğulacam bi gün he
bende çayı demliyom genelde sofrayı falan hazırlıyom
nihoda getir götür işlerine bakıyo
ceyda tuğba hazal diloda cam kapı yerleri falan siliyolar işte bacım üle yuvarlanıp gidiyok:97:
nen ben hep gülüyom hep deli sanıyolarkız güldürme delüü. kapım açık. bilgisyara bakıp bakıp gülüyom . delüü sanacaklar:86::86::86::86:
bende sessiz gülmekten çatlayacam ay boğulacam bi gün he
yerin müsait değilmi sesli gülmek için kııı
akşam aradın mı kızları
beni ayakçı da yaptın ya
nen ben hep gülüyom hep deli sanıyolar
:82::82::82:
odam varda benim sesli gülsem diğer taraflardan duyulur kimse olmayınca rahat gülüyom
aradım ceydayla konuştuk baya kankitoylan:97:
diloyuda aradım 2 numarasındanda açmadı
heralde daha geç çıktı kurstan :26:
hımm bu akşam benide ara kuşumodam varda benim sesli gülsem diğer taraflardan duyulur kimse olmayınca rahat gülüyom
aradım ceydayla konuştuk baya kankitoylan:97:
diloyuda aradım 2 numarasındanda açmadı
heralde daha geç çıktı kurstan :26:
kız senin araban var diye öyle diyo . içimizde en güzel araba kulanan sensin. (sena duymasın onun benzini bitiyo hep)
tüh kızzzz konuşurduk bee ne güzellakşam eşim teli bırakıp gitti. kanıtı izleyecektim güya. korkarsam onu arayacaktım gel diye. tel numaranı almadığıma pişman oldum.
9.30 da çocukları yatırmak için girdim yatağa sızmış kalmışımm
hımm bu akşam benide ara kuşum
ayhh totoşum kalktı
kızlar eltim hamileymiş akşam didi bebişin hatrına konuştum hayırlı olsun didim büyüklük bende kalsın
kızlar şimdi bende hamile kalırsam kıskandı da hamile kaldı derlermi arkamdan ama ben 1 senenin dolmasın bekliyordum ki:26::26:
tüh kızzzz konuşurduk bee ne güzell
tamam nan arayacam senide yemekten sonaeve gidince çok aç oluyomda onun için yemekten sona rahat rahat konuşuruz ceydayıda yemekten sona aradım
yok kız niye desinler bebek istediğini zaten bilmiyolarmı senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?