- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.641
kız senin araban var diye öyle diyo . içimizde en güzel araba kulanan sensin. (sena duymasın onun benzini bitiyo hep)
hımm bu akşam benide ara kuşum
ayhh totoşum kalktı
kızlar eltim hamileymiş akşam didi bebişin hatrına konuştum hayırlı olsun didim büyüklük bende kalsın
kızlar şimdi bende hamile kalırsam kıskandı da hamile kaldı derlermi arkamdan ama ben 1 senenin dolmasın bekliyordum ki:26::26:
he biliyorlar ay ne bileyim burda bir derdim var bölümünde bazen yazıyorlar ya ben hamile kaldım ardından eltimde kaldı filan diye ondan geldi aklıma bide aramızda limoni ya:26:
tamam ni zaman istersen bebikim
he biliyorlar ay ne bileyim burda bir derdim var bölümünde bazen yazıyorlar ya ben hamile kaldım ardından eltimde kaldı filan diye ondan geldi aklıma bide aramızda limoni ya:26:
tamam ni zaman istersen bebikim
yaprak da doğurmamak için bahane arıyo bacım. kıskanıp hamile kaldı diyen vvar mıdır ya. heç kıskanılacak bişey değil. sonuçta sen çekcen sıkıntısını. çocuk yapmak kıskanıp da yapılan bişi değil ki. ne saçma.eğer öyle diyen olursa da kaza kurşunu ne edek dersin
nen nerden çıktı bu karı. hemende duydu anasını satıyımm.:44:
yaprak da doğurmamak için bahane arıyo bacım. kıskanıp hamile kaldı diyen vvar mıdır ya. heç kıskanılacak bişey değil. sonuçta sen çekcen sıkıntısını. çocuk yapmak kıskanıp da yapılan bişi değil ki. ne saçma.eğer öyle diyen olursa da kaza kurşunu ne edek dersin
ivit biliyorlar yaşadıklarımıda biliyorlar zaten
genede yüz verme çok.
hem senin ne kadar çok istediğini bilmiyomu onlar. niye desinler. derlerse halt ederler. boşver onları sen. ne derlerse desinler.
evet canım haklısınyok bacım demezler
derlersede fesatlıklarına ver az çok biliyon nasıl insan olduklarını
yaprakmıyaprak da doğurmamak için bahane arıyo bacım. kıskanıp hamile kaldı diyen vvar mıdır ya. heç kıskanılacak bişey değil. sonuçta sen çekcen sıkıntısını. çocuk yapmak kıskanıp da yapılan bişi değil ki. ne saçma.eğer öyle diyen olursa da kaza kurşunu ne edek dersin
ikinizde birden oldu he ilginç yiyecekten değildir avaba piremi varki dediğin gibi:44::44::44:nan bacılarım hepiniz burdayken engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum
eşimin ve benim vücudumda küçük kırmızı kabarcıklar çıktı 2 gündür vede çok kaşınıyo neden olabilir yatakta böcükmü varki güve falan olabilirmiki:26:
benmi:26:
sena hatları karıştırdın bacım açmısın git bi karnını doyur nan kahvaltı yapmadan geldin yine zaar
nan bacılarım hepiniz burdayken engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum
eşimin ve benim vücudumda küçük kırmızı kabarcıklar çıktı 2 gündür vede çok kaşınıyo neden olabilir yatakta böcükmü varki güve falan olabilirmiki:26:
nan bacılarım hepiniz burdayken engin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum
benmi:26:
sena hatları karıştırdın bacım açmısın git bi karnını doyur nan kahvaltı yapmadan geldin yine zaar
ikinizde birden oldu he ilginç yiyecekten değildir avaba piremi varki dediğin gibi:44::44::44:
yediğiniz bişey dokunmuş olmasın
nerelerinde çıktı nen aynı anda mı çıktı. nasıl bi de şekli. bence bişey ısırmış olabilir. kaç tane
olsun insan hep bahane arar nen doğurmamak için. ben de istiyom ama yine de bahane arıyom yapmamak için
evin rutubetli mi ki. bneimde yatağın altında yorganlarım. öyle bişey olacağını sanmıyom pek. gidince aç bi bak. havalandır.nan ilk önce şunu söleyim pis karı sanmayın beni yatağımı havalandırırım her hafta çarşafı yorganı yastık kılıflarımı falan değiştiririm:26:
şöle sölüyüm ilk önce eşimin ayak bileğinde büyükçe bi kırmızlık çıktı o dedi böcek ısırdı heralde sus nan böcek nerden ısırsın dedimdoktora gösterelim ciltle ilgili bişidir dedim
ertesi gün baktım benim bacaklarımda kolumda çıkmış nokta nokta kırmızı vede dokunuca kaşınmaya başlıyo baktım heriftete aynısı çıkmış benek benek yediğimiz bişimiki acaba hani dediğim gibi güve falan olabilirmi benim yatağın altında yorganlarım falan var sandığın içinde:26:
evin rutubetli mi ki. bneimde yatağın altında yorganlarım. öyle bişey olacağını sanmıyom pek. gidince aç bi bak. havalandır.
bende havalandırıyorum canım ama açıkçası her hafta değil haftada değil yani zaten yatağımızdada yatamıyoz süreklinan ilk önce şunu söleyim pis karı sanmayın beni yatağımı havalandırırım her hafta çarşafı yorganı yastık kılıflarımı falan değiştiririm:26:
şöle sölüyüm ilk önce eşimin ayak bileğinde büyükçe bi kırmızlık çıktı o dedi böcek ısırdı heralde sus nan böcek nerden ısırsın dedimdoktora gösterelim ciltle ilgili bişidir dedim
ertesi gün baktım benim bacaklarımda kolumda çıkmış nokta nokta kırmızı vede dokunuca kaşınmaya başlıyo baktım heriftete aynısı çıkmış benek benek yediğimiz bişimiki acaba hani dediğim gibi güve falan olabilirmi benim yatağın altında yorganlarım falan var sandığın içinde:26:
yok rutubetli değil ama işte heralde arada havalandırmakmı ne gerekiyoki:26:
bende havalandırıyorum canım ama açıkçası her hafta değil haftada değil yani zaten yatağımızdada yatamıyoz süreklivardiyalı olduğu için
ben pis karmıyım ya:26::26::26:
belki yidiğiniz bişeydir canım:26:
bende havalandırıyorum canım ama açıkçası her hafta değil haftada değil yani zaten yatağımızdada yatamıyoz süreklivardiyalı olduğu için
ben pis karmıyım ya:26::26::26:
belki yidiğiniz bişeydir canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?