- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.941
selam kızlar muhabbetiniz bol olsun
evet silinen mesajlar modlar tarafından görülebiliyo
hatta geri bile getirilebiliyo
yani mesajı silmek çare değil
sileceğiniz mesajı yazmamak tek çare
:44::44::44::44:hoşbuldukkkkkkk....
çok misafir perversiniz arkadaşlar....
Kızlar bundan sonra daha temkinli daha seviyeli geyik yapalım
dilekte yok bugün ya
kim dedi msnde yazmış naber diye eşide dilek kursta demiş
Kızlar bundan sonra daha temkinli daha seviyeli geyik yapalım
hoşbuldukkkkkkk....
çok misafir perversiniz arkadaşlar....
Merhaba arkadaşlar bende üye olalı çok oldu ama daha kimseyle tanışamadım baktım burda herkes kankasını bulmuş belki bende bulurum dedim
hee akşam 8 buçuk ee bugün niye gelmedi ozaman kızlar dilek yaadun ben sekiz bucukta msnden mesaj attiydim(turkiye saati ile 8 bucuk) esiydi galiba cevap veren dilek kursta su anda demisti..
bugüne kadar seviye problemi yaşamadık pek. kendi adıma ve bazı arkadaşlarım adına bundan eminim
Görünen köy kılavuz istemiyor
tekil konuşmadım ayrıca çoğul konuştum içinde bende varım!
bölük hazır olda bekle komutanlar teftişe geldiii
oyleyizdir umarim sende selam verip bir daha topige ugramayan arkadaslardan olmazsin..
sende hosgeldin
Kendi adıma ve bazı arkadaşlarım adına eminim dedin bilge
Demekki bende ya da o bazı arkadaşları-nın dışındakilerde sorun var!
Hiç bir köye bekçi olmak niyetinde değilim zira pc'de x işaretine bakar hersey
Kızlar dünkü olayı elimden geldiğince kısa anlatmaya çalışacağım;
Şimdi benim 3 tane görümcem var biliyorsunuz. en büyüğü 22, ortanca 17, en küçüğü 8. Ben görümcelerimle her zaman iyi geçinen biriyim ve beni de severler. en büyük görümcemle zaten abla-kardeşten öteyizdir. ortanca biraz asi bi kızdır ergenlik çağı vs idare ediyoruz. en küçüğü zaten yenge yenge diye deliriyor bana.. yani anlayacağınız görümcelerimle problemim yok Allah'a şükür. Ama ortanca olanla biraz uğraşıyorum açıkçası. Çok asi, bi lafa hemen alınır, bi misafir olduğunda falan tabak-bardak taşımaz, bulaşığa yardım etmez. öyle ki kendi eşyalarını bile katlamaz. bu huyu beni çok sinir ediyordu. benim evime yatıya geldiğinde yatağını toplamaz, kıyafetlerini katlamaz vs vs. sonra ben bunu kayınvalideme söyledim. o da ben konuşurum demişti. buna benzer birçok durum oldu yani anlayacağınız ama görümcemle kavga etmedim hiç yani onunla direkt muhatap olmadım.
Neyse, aramızda bi problem yok yani. BEnim eşim vardiyalı çalışıyor. 1 hafta gece 1 hafta gündüz işe gidiyor. Görümce bu haftasonu öss sınavına girecek evde ders çalışıyor falan. bana 1 hafta hiç uğramamıştı ben de hatta geçende kaynanama gittiğimizde dedim ki ona ' hayırdır meliş uğramıyosun hiç'' dedim. o da bana ' yenge sınav haftası o yüzden dışarı çıkmıyorum' dedi. hatta sınav bitsin sinemaya gidelim falan dedim ben buna neyse öyle normal konuştuk. bu hafta eşimin gececi olduğu hafta neyse, o normald 3-4 akşam gelir bana kalmaya eşim gececiyken. dün kaynanam geldi bana. ' meliha buraya niye gelmiyo bi laf mı söyledin'' dedi. bende o an şarteller attı tabi. ne alakası var anne dedim. gelmiyorsa ona sor niye olduğunu ben nerden bileyim dedim. ben ona soruyorum bana diyor ki '' yengem beni hiç yanına çağırmıyor'' ben de dedim ki nasıl yani davetiye mi bekliyomuş benden dedim. bu zamana kadar kendiliğinden gelen kız şimdi davet mi bekliyo bu ne saçmalık dedim. kaynanam bana başladı işte yok efendim ben tek gelinmişim onların bi tane yengesi avrmış onlara iyi davranıcakmışım, güler yüzlü olucakmışım abilerinin evinde rahat etmeyeceklermiş de nerde edeceklermiş. ay var ya duyan da zanneder ki ben evime geleni kovuyorum da sokmuyorum. 17 yaşındaki kızın lafıyla gelip bana bunları saydı.
ben de artık dayanamadım ağzıma ne geliyorsa saydım; bugüne kadar ne zaman geldiniz de benden hürmet görmediniz. ben senin evine geliyorum 17 yaşındaki kız bacaklarını dikip TV izliyo ben onun ayağına çay-kahve götürüyorum ne biçim nankör insanalrsınız dedim. Zeliş evlendi herşeyine ben koştum, Eslem' e kıyafet alınacak olsa ben giderim hemen alır getiririm ödevlerine yardım ederim. sen kaç kere hastaneye gittiğinde bende kaldılar onları yedirdim içirdim okuluna teslim ettim. daha ne bekliyosunuz benden -çok afedersiniz- bi altlarını bezlemediğim kaldı. daha ne yapayım dedim. Benim görümcelerimle aramda bi sorun yok durduk yere olay çıakrma bi daha da benim kapıma gelip bana yok şöyle ol yok böyle ol deme dedim falan..
Eşim dışarıdaydı, eve geldi o sırada. ay bi baktım benim kayınvalide eşimi görünce 180 derece döndü. çıldırıcaktım resmen ya.. sanki hiçbişey olmamış gibi gülücükler dağıtmaya başladı karı. çantasından ördüğü çrgüleri çıakrdı ' bak ceydacım bu nasıl kızım güzel di mi' diyo.. var ya artık tiksindim yemin ederim. oğlu bişey anlamasın diye rol kesti ayak üstü.
O gittikten sonra da eşime herşeyi anlattım. yeter artık dedim bu ne böyle falan. ama tabi nasıl ağlıyorum o sırada. eşim de teselli etti beni öptü falan.
Olay bu işte kızlar.. dün akşam görümcem kendiliğinden bende geldi kaldı.ona hiçbişey demedim. akşam kaynanam arıyo beni. nasılsın kızım, ben seni çok seviyorum hiçbirinize zarar gelsin istemem bilmemne.. anne dedim bak gördüğün gibi kimsenin benle bi problemi yok benle uğraşma lütfen dedim. kapattım telefonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?