- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.981
Nihanım kendini tut tut nereye kadar, ben de daha önce bu tarz konuşmalarda susup tek kelime etmemiştim ama artık bu bende patlama noktası oldu :95:
O yine bulur birşeyler Brownimbakalım.. Allah bana sabır versin
Teşekkür ederim
yok ilk etapta herkez konuştuğu halde amannn neyse ya boşver
evet konuşuyoruz muhabbet ediyoruz bazen saçmalıyoruz güzel vakit geçiriyoruz işte kimi zaman dertleşiyoruz ee sen nerden:97:
ben ankarada oturuyorum ... sen? çalışmıyormusunuz?
:26: bende safım işte hemen hatasını anladı diye bende yumuşardım
tecrübeliler biliyo neyin ne olduğunu
kocası yokken üstüne gidiyo kızın. gelince şirin tavırlar. sindirmeye çalışıyo.
yapooo sana hemşo geldi
ben bursadayım çalışıyorum hatta 10 dk sonra mesaim bitiyo
ben ankarada oturuyorum ... sen? çalışmıyormusunuz?
yapooo sana hemşo geldi
ne tesadüf benimdee
yapooo sana hemşo geldi
yapooo sana hemşo geldi
yada selam veren arkadaşlara karşılık verilmediğinden kaçıyorlar olmasınalr. :)) hani tek taraflı düşünmek yerine onların yerinede düşünebiliriz... banada sen yada diğer arkadaş yamasaydı bende kaçar bir daha girmezdim :)) neyse neler yapıyorsunu?? burda geyik muhabbetimi?
valla Bilgecim eşim eve geldiğinde bende bişeyler olduğunu anladı zaten, dokunsan ağlayacaktım. kayınvalidem gidince de ben ağlamaya başladım tutamadım kendimi. Anlattım ama iyi oldu, o da bilsin annesini
Valla yaprakcım benim için hiçbir kıymeti yok artık istediği kadar arasın. O bana gerçek yüzünü daha ben nişanlıyken göstermişti zaten. O benim eşimin annesi olduğu için vazifelerimi yaparım ama daha ötesi yok bitmiştir.
Ya o beni karacahil falan sandı hazalcım gerçekten. enseme vur lokmayı al sandı ama çok beklerben kendimi ezdiremem valla kimse kusura bakmasın. Bugüne kadar asla saygısızlık etmedim ne ona ne de akrabaalrına ama üstüme gelirse böyle alır cevabını.
sahip çık hemşona . iyi bak. taze kemek , bal neyim yedir.aaaa evet hemşo
iyi kız birazdan atla süpürgeme senide bırakayım eve kadar
memur değilim ama kamuda çalışıyorum sözleşmeli ama rahatım çok şükürmemurmusun?oh ne güzel valla iş yerinde rahat pc ye girebiliyorsun... şanslısın..evlimsiniz?çoluk çocuk var mı?
ben çıkıyom kızlar anlatır ceydooo annemdeyim bu akşam kız konuşabilirmiyiz akşamasena mı banlanmış
neden ya ne oldu ki :26:
ben çıkıyom hanmılar. sürçü lisan ettimse affola. herkez kendine iyi bak. bakın herkez dedim. bazı kimseler demedimm
sahip çık hemşona . iyi bak. taze kemek , bal neyim yedir.
atladım bacuu. devam etttt
ben çıkıyom hanmılar. sürçü lisan ettimse affola. herkez kendine iyi bak. bakın herkez dedim. bazı kimseler demedimm
yok biz selam veriyorduk ama baktiki sonra gelen giden olmuyor su son zamanlarda selamida kestik..
he muhabbet ediyoruz dertlerimizi sevinclerimizi paylasiyoruz.
benim k. validede beni cok emeye kalkti. alenen kadin bana kizim oturcak sen hizmet etcen dedi..
ama her kusun et yenmez zamaninda benim eltim cok susmus bunlarin karsisinda benide o zannetiler ama avuclarini yaladilar. esimde gorunce bana yapilan haksizligi benim yanimda durdu.
evimizi ayirdik sukurler olsunki ama ev ayirmakla hersey hallolmuyomus en iyi ornek sen ve ben iste evimiz ayri ama hala seni sinir edebiliyorlar bizi..
memur değilim ama kamuda çalışıyorum sözleşmeli ama rahatım çok şükür
evliyim çocuk yok henüz:97:
senn:44::44:
ben çıkıyom kızlar anlatır ceydooo annemdeyim bu akşam kız konuşabilirmiyiz akşama
hadi atla bacımm
şöyle oynak bişeylerde açayım sana canın sıkılmasın
iyi akşamlar kızlarr:80::80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?