KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

işte en güzeli konuşmak sus sus nereye kadar içinde patlar insanın en iyisini yapmışın böyle durumlarda bende içimi dökebilsem keşke bu bana

ben ankarada oturuyorum ... sen? çalışmıyormusunuz?
yok ilk etapta herkez konuştuğu halde amannn neyse ya boşver

evet konuşuyoruz muhabbet ediyoruz bazen saçmalıyoruz güzel vakit geçiriyoruz işte kimi zaman dertleşiyoruz ee sen nerden:97:

ben çıkıyom hanmılar. sürçü lisan ettimse affola. herkez kendine iyi bak. bakın herkez dedim. bazı kimseler demedimm

yok biz selam veriyorduk ama baktiki sonra gelen giden olmuyor su son zamanlarda selamida kestik..

he muhabbet ediyoruz dertlerimizi sevinclerimizi paylasiyoruz.

benim k. validede beni cok emeye kalkti. alenen kadin bana kizim oturcak sen hizmet etcen dedi..

ama her kusun et yenmez zamaninda benim eltim cok susmus bunlarin karsisinda benide o zannetiler ama avuclarini yaladilar. esimde gorunce bana yapilan haksizligi benim yanimda durdu.
evimizi ayirdik sukurler olsunki ama ev ayirmakla hersey hallolmuyomus en iyi ornek sen ve ben iste evimiz ayri ama hala seni sinir edebiliyorlar bizi..

Son düzenleme:
memurmusun?oh ne güzel valla iş yerinde rahat pc ye girebiliyorsun... şanslısın..evlimsiniz?çoluk çocuk var mı?
memur değilim ama kamuda çalışıyorum sözleşmeli ama rahatım çok şükür
evliyim çocuk yok henüz:97:
senn:44::44:
sena mı banlanmış
neden ya ne oldu ki :26:
ben çıkıyom kızlar anlatır ceydooo annemdeyim bu akşam kız konuşabilirmiyiz akşama

ben çıkıyom hanmılar. sürçü lisan ettimse affola. herkez kendine iyi bak. bakın herkez dedim. bazı kimseler demedimm

sahip çık hemşona . iyi bak. taze kemek , bal neyim yedir.

atladım bacuu. devam etttt

hadi atla bacımm
şöyle oynak bişeylerde açayım sana canın sıkılmasın
iyi akşamlar kızlarr:80::80::80:

Güle canımcım

Öyle hazalım, ev ayrı olunca da bitmiyor dertleri valla

Kız Nihann sana da güle güle canım, hayırlı akşamlar

hadi yaa aksama gel o zaman bende esimden firsat buldummu girerim nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…