- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.961
muhabbet edildiği müddetce ..güzl şeyler paylaşabildiğimiz müddetce uğramamazlık yapmam.. misafir perverlikten kastımda selam verdim selamımı alan iki kişi oldu ona istinaden yazdım... neyse neler yapıyorsunuz bakalım??
ay ceyda sinir oldum:84::84::84: bacım ama kendini ezdirmemişin çok sevindim lafları söylemişin.
ama eşin bişey dedimi hiç bu duruma
ay hele ben nasıl sinir oldum bi bilsen, elim ayağım zangır zangır titredi sinirden. :84: daha önce de söylemiştim bitanem. eşim benimle ailesi arasına girmiyo, karışmıyor hiç. dün sadece tamam aşkım üzüme, ağlama ben halledicem dedi. o kadar..
Kendi adıma ve bazı arkadaşlarım adına eminim dedin bilge
Demekki bende ya da o bazı arkadaşları-nın dışındakilerde sorun var!
Hiç bir köye bekçi olmak niyetinde değilim zira pc'de x işaretine bakar hersey
ceydacım ya iyi demişsin bacım artık sana laf söyleyemez baksana hemen yelkenleri indirmiş akşam aramış anladı hatasını
anladığından değil kız taktik yapıyo kadın.
muhabbet edildiği müddetce ..güzl şeyler paylaşabildiğimiz müddetce uğramamazlık yapmam.. misafir perverlikten kastımda selam verdim selamımı alan iki kişi oldu ona istinaden yazdım... neyse neler yapıyorsunuz bakalım??
Kendi adıma ve bazı arkadaşlarım adına eminim dedin bilge
Demekki bende ya da o bazı arkadaşları-nın dışındakilerde sorun var!
Hiç bir köye bekçi olmak niyetinde değilim zira pc'de x işaretine bakar hersey
seni bazı arkadaşların dışında tutmadım canım. yanlış anlaşıldıysam kusura bakma
valla Bilgecim eşim eve geldiğinde bende bişeyler olduğunu anladı zaten, dokunsan ağlayacaktım. kayınvalidem gidince de ben ağlamaya başladım tutamadım kendimi. Anlattım ama iyi oldu, o da bilsin annesiniiyi yapmışın kocana anlatmakla canım.
ceydacım ya iyi demişsin bacım artık sana laf söyleyemez baksana hemen yelkenleri indirmiş akşam aramış anladı hatasını
ceydacim guya kaynanan seni bi nevi korkutmaya calismis onun bu laflarininaltinda kalsan yarin birgun baska biseyle yine seni ezmeye kalkacak. gorumcenin benim gorumcemle ortak yonleri cokmus sen anlattikca kendi gorumcem aklima geldi oda ayni ayagina hizmet bekler.
sen en guzel sekilde kendini savunmussun kaynananda u donusu yapmis.
esinde senin arkanda oldumu gerisi bos canim
selam verip kaçan çok olduğu için diğer arkadaşlar yazmamıştır.
anladığından değil kız taktik yapıyo kadın.
evet bencede canım
hatasını anlıcanı sanmam
valla Bilgecim eşim eve geldiğinde bende bişeyler olduğunu anladı zaten, dokunsan ağlayacaktım. kayınvalidem gidince de ben ağlamaya başladım tutamadım kendimi. Anlattım ama iyi oldu, o da bilsin annesini
Valla yaprakcım benim için hiçbir kıymeti yok artık istediği kadar arasın. O bana gerçek yüzünü daha ben nişanlıyken göstermişti zaten. O benim eşimin annesi olduğu için vazifelerimi yaparım ama daha ötesi yok bitmiştir.
Ya o beni karacahil falan sandı hazalcım gerçekten. enseme vur lokmayı al sandı ama çok beklerben kendimi ezdiremem valla kimse kusura bakmasın. Bugüne kadar asla saygısızlık etmedim ne ona ne de akrabaalrına ama üstüme gelirse böyle alır cevabını.
:26: bende safım işte hemen hatasını anladı diye bende yumuşardım
tecrübeliler biliyo neyin ne olduğunu
yada selam veren arkadaşlara karşılık verilmediğinden kaçıyorlar olmasınalr. :)) hani tek taraflı düşünmek yerine onların yerinede düşünebiliriz... banada sen yada diğer arkadaş yamasaydı bende kaçar bir daha girmezdim :)) neyse neler yapıyorsunu?? burda geyik muhabbetimi?
evet bencede canım
hatasını anlıcanı sanmam
sen yine söliceni söylemişsin ben sinirlendiğimde bu kadar hayatta konuşamam ağlamaktan çok sulugözüm ben ya
kıyamam sanada üzülme canım
üzülme ceydacım en azından bütün düşüncelerini doğrudan aktarmışsın
bundan sonra kayınvaliden daha temkinli yaklaşır sana karşı
birşey söyleyecekse 10 kere düşünür 1 kere konuşur
Konuya bodazlama dalmak gibi olacak
iyi demişsin çok ii konuşmuşsun kaynanana ceyda benim içim soğudu vallakocanada anlatman iyi olmuş.
Canını sıkma bence zaten yeteri kadar sıkmışsın senden iyisini mi bulacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?