KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceydacım ya iyi demişsin bacım artık sana laf söyleyemez baksana hemen yelkenleri indirmiş akşam aramış anladı hatasını

selam verip kaçan çok olduğu için diğer arkadaşlar yazmamıştır.

ay ceyda sinir oldum:84::84::84: bacım ama kendini ezdirmemişin çok sevindim lafları söylemişin.
ama eşin bişey dedimi hiç bu duruma

ay hele ben nasıl sinir oldum bi bilsen, elim ayağım zangır zangır titredi sinirden. :84: daha önce de söylemiştim bitanem. eşim benimle ailesi arasına girmiyo, karışmıyor hiç. dün sadece tamam aşkım üzüme, ağlama ben halledicem dedi. o kadar..

ceydacim guya kaynanan seni bi nevi korkutmaya calismis onun bu laflarininaltinda kalsan yarin birgun baska biseyle yine seni ezmeye kalkacak. gorumcenin benim gorumcemle ortak yonleri cokmus sen anlattikca kendi gorumcem aklima geldi oda ayni ayagina hizmet bekler.
sen en guzel sekilde kendini savunmussun kaynananda u donusu yapmis.

esinde senin arkanda oldumu gerisi bos canim

sen yine söliceni söylemişsin ben sinirlendiğimde bu kadar hayatta konuşamam ağlamaktan çok sulugözüm ben ya

kıyamam sanada üzülme canım

seni bazı arkadaşların dışında tutmadım canım. yanlış anlaşıldıysam kusura bakma

üzülme ceydacım en azından bütün düşüncelerini doğrudan aktarmışsın

bundan sonra kayınvaliden daha temkinli yaklaşır sana karşı

birşey söyleyecekse 10 kere düşünür 1 kere konuşur

biz gordugun gibi muhabbet ediyoruz sen anlat kendini biraz..

seni bazı arkadaşların dışında tutmadım canım. yanlış anlaşıldıysam kusura bakma

bilgecim yazmicaktim ama bu mesajindan sonra sorma geregi duydum kim o bazi arkadaslar burda zaten ceyda, nihan, yaprak, ben , sena, dilek ve brownim variz
polyanan ve sehnaz su anda burda yoklar sen kimi kastettinki?

iyi yapmışın kocana anlatmakla canım.
valla Bilgecim eşim eve geldiğinde bende bişeyler olduğunu anladı zaten, dokunsan ağlayacaktım. kayınvalidem gidince de ben ağlamaya başladım tutamadım kendimi. Anlattım ama iyi oldu, o da bilsin annesini
ceydacım ya iyi demişsin bacım artık sana laf söyleyemez baksana hemen yelkenleri indirmiş akşam aramış anladı hatasını

Valla yaprakcım benim için hiçbir kıymeti yok artık istediği kadar arasın. O bana gerçek yüzünü daha ben nişanlıyken göstermişti zaten. O benim eşimin annesi olduğu için vazifelerimi yaparım ama daha ötesi yok bitmiştir.

Ya o beni karacahil falan sandı hazalcım gerçekten. enseme vur lokmayı al sandı ama çok bekler ben kendimi ezdiremem valla kimse kusura bakmasın. Bugüne kadar asla saygısızlık etmedim ne ona ne de akrabaalrına ama üstüme gelirse böyle alır cevabını.

Konuya bodazlama dalmak gibi olacak

iyi demişsin çok ii konuşmuşsun kaynanana ceyda benim içim soğudu valla kocanada anlatman iyi olmuş.
Canını sıkma bence zaten yeteri kadar sıkmışsın senden iyisini mi bulacaklar

Son düzenleme:
yada selam veren arkadaşlara karşılık verilmediğinden kaçıyorlar olmasınalr. :)) hani tek taraflı düşünmek yerine onların yerinede düşünebiliriz... banada sen yada diğer arkadaş yamasaydı bende kaçar bir daha girmezdim :)) neyse neler yapıyorsunu?? burda geyik muhabbetimi?
selam verip kaçan çok olduğu için diğer arkadaşlar yazmamıştır.

haklısın canım eşinin annesi olduğu için sadece saygıyı hakeder

yok ilk etapta herkez konuştuğu halde amannn neyse ya boşver

evet konuşuyoruz muhabbet ediyoruz bazen saçmalıyoruz güzel vakit geçiriyoruz işte kimi zaman dertleşiyoruz ee sen nerden:97:

sen yine söliceni söylemişsin ben sinirlendiğimde bu kadar hayatta konuşamam ağlamaktan çok sulugözüm ben ya

kıyamam sanada üzülme canım

Nihanım kendini tut tut nereye kadar, ben de daha önce bu tarz konuşmalarda susup tek kelime etmemiştim ama artık bu bende patlama noktası oldu :95:

O yine bulur birşeyler Brownim bakalım.. Allah bana sabır versin

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…