KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam kizlar dün bütüm gün temizlik yaptim cok sükür bugun rahatim yatip dinlenicem artik.

ya su silideki madencilerin kurtarilma operasyonunu takip ediyoz dün geceden beri cok duygulandim ya allah yardim etsin.

hoşgeldin polyanan yat dinlen canım ewet onları kurtarıyomuşlar Allah yardımcıları olsun bişey sorcam onlar okadar süre nası yaşamış yemek su ihtiyaçlarını nası karşılamışlar

kızlar ya eşinize doğumgününde evlilik yıldönümünde ne hediye almıştınız kafam karıştı iyice yakafamçokkarıştı

kızlar bebekler dünyaya gelmiş :asigim:

kız bebeğin beyninde herhangi bir problem yokmuş kızlar
bacakları da hareket ediyormuş birkaç ameliyattan sonra iyi olacaklar inşş

hoşgeldin polyanan yat dinlen canım ewet onları kurtarıyomuşlar Allah yardımcıları olsun bişey sorcam onlar okadar süre nası yaşamış yemek su ihtiyaçlarını nası karşılamışlar

2,5 aydir yerin altindalar kucucuk bir delikten yiyecek icecek ve ihtiyaclarini vermisler sonra yeni delikler acip deligi büyültüp kurtarmaya baslamislar

ay cok mutlu oldum:gitme: cok sükür allah saglik versin insallah kolaylikla atlatirlar ameliyati.

çok sevindim ece gözünüz aydın çok şükür canım iyi olmalarına sevindim rabbim şifalık versin inşallah Allah bağışlasın

sağolasın böcüğüm

dualarınızla yanındaydınız onların çok sağolun

kızlar ya eşinize doğumgününde evlilik yıldönümünde ne hediye almıştınız kafam karıştı iyice yakafamçokkarıştı

canim dogum gününde altin yüzük yaptirmistim ben osmanli tugrali.
evlilik yildönümümüzde kol dügmesi almistim oda bana sahane bir ic camasir takimi almisti:asigim: yemege cikmistik.
öylece geldi gecti
kasimda kocamin dogum günü ve ben bisi almicam en güzel hediye bebegimiz olacak.opuyorumnanaktan

ya bizimde pazartesi evlilik yıldönümümüz aklımda bişeyler var ama tam emin deilim ne alacağımı bilemedim sizden yardım isteyim didim benimkide yüzük saat takmazki bi alyansı takıyo sanada ne güzel çamaşır almış kız maşallah kocanaaklinialirimsmile

aklinda ne var bakayim merak ettimCADIARZU
takmiyosa almanin bi anlami yok tabi.
kiz alyans takmayan erkeklerde var klava:
kocama masallah almista alana kadarda catlamis kasaya nasil gidecegini sasirmis

cep telefonuyla eşofman takımı almayı düşündüm ama eşofman takımı istediğim markada yoktu
cep telefonuna ihtiyacı var ama onuda alırsam eşim kızar çünkü ben onu burdan bi telefon dükkanından alıcam eşimin alışveriş yaptığı firmalarda daha ucuz ben alırsam pahalı olur napçamı bilemedim ya

esofman takimi güzel fikir evetsositososito baska bi markaya bak sende.
kiz cep telefonunu kendisi daha ucuza alicaksa sen niye fazla para verip alasinkiyerimseniben

işte oyüzden bende almakta kararsız kaldım ya inşallah istediğim gibi bi eşofman bulurum bide nike bakıcam inşallah orda vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…