- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #30.401
evet bakalım bakalım
tubiş
ben geldimmmmmmmmmmmmm:2:
aman sormayın bi trafik bi trafik işe gelene kadar canım çıktı. şükür geldimmmmmmm
nen bu karı akşamdan bu saate ekadar topiğe biri gelecek diyemi beklmeişşşşbugün yani dün kendim söyledim kendim dinledim topikteneyse gecenin saat 3 ü ve ben hala oturuyorum sebep? çünkü 1 de canım çiğ köfteçekti kocama dedim hadi gidelim bahçelide bi çiğ köfte yiyelim gittik yedik doydugumda bir vicdan azabı aldı beni ki sormayın gitsin löp löp yağ olmasın diyede oturuyorum halaaa....şeytana uydum
kötü olmuş kız. bende unutunca kötü olurum .ama benim eşim hiç takmaz.alyansımı evde unutmuşum kendimi boşlukta hissediyorum
hadi kız senin evin yakın değilmiydi iş yerine ne trafiğiymiş
bu arada hoşgeldin günaydın
ben geldimmmmmmmmmmmmm:2:
aman sormayın bi trafik bi trafik işe gelene kadar canım çıktı. şükür geldimmmmmmm
bekçinen bu karı akşamdan bu saate ekadar topiğe biri gelecek diyemi beklmeişşşş
yavrum bizler 8/5 çalıştığımız için ve hepimiz fakir fukara olduğumuz için eve net alamıyoz. o yüzden akşamaları ve geceleri giremiyoz. ama iyi oldu senin gelmen. topiğe bi gece bekçisi arıyodukk.
kötü olmuş kız. bende unutunca kötü olurum .ama benim eşim hiç takmaz.
bak görünmü niho duymamazlığa veriyi
hoşgeldin caduuuuu
Allah Allah ev okulun karşısında diilmiydi
hımmm bi düşünelim
evde ben şarkı söylemeye başlayınca sueda, anne tus bak çeni döbeyimmm,diyooo
ama geçen gün ne hassa. ben gene opera uyduruyomm susunca anne töle diyo. bne söylemeye başlayınca bi ağıt tutturuyo acıklı acıklı. susuym gene, anne töle diyo. başlıyom gene ağlıyo.ne güldüm ne güldüm.
benim çevremdeki hiç bi erkeğin yok alyansı. kime yutturacaklarsa bekar olduklarınıç göbekleri yeterince ele veriyo yaşlarını
iviit farkındayımbekçi
erkekler niye takmıyosa anlamıyom he
bak görünmü niho duymamazlığa veriyi
bak hala duymiyiila la la baharrrr geldi lal lal lalllaaaaaa
benim çevremdeki hiç bi erkeğin yok alyansı. kime yutturacaklarsa bekar olduklarınıç göbekleri yeterince ele veriyo yaşlarını
günaydın kızlaaaaaaarrrrrrrrrr
akşam cananı izledinizmi leh hayriyeler
günaydın tubişkom napıyon
naptınız dün nasıl geçti ay bende nasıl özledim böyle oturup sohbet etmeyi kalabalıkla çay içmeyii off yaa of
günaydın canım nbr:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?