KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

geldim nan vürüs taraması yaptırdım bilgisayara hemen indirme pat pat diye

bacım toplantı ne zaman bellimi

az önce aradılar 11 de gel dediler toplantı içinmi dedim yoo dedi
direk başlatçaklar akıllarınca
nefretlik insanlar:95::95::95::95:

10 da gidicem ben konuşmak içiin:84::84::84: Allahım yardım et

az önce aradılar 11 de gel dediler toplantı içinmi dedim yoo dedi
direk başlatçaklar akıllarınca
nefretlik insanlar:95::95::95::95:

10 da gidicem ben konuşmak içiin:84::84::84: Allahım yardım et

evet direk başlatacaklar bencede
bi konuş bakalım canım ya
10ada az kaldı:18:

selam kızlarrrr
ablamlardan yazıyorum hıc vaktım olmadı gırmeye zaman öyle geciyorkı haftaya cuma gelıyorum evıme
ben ve kızım cok ıyız.
sızı cok özledım yaaa
hepınızı öpüyorum

selam cnm bizde snei cok ozledik tatilin umarim cok guzel gecmistir.

bende seni ve kizini opuyorum..

nerdesiniz nen kizlarr cok sevindirikim bugun

nihomm cnm, hersey lehinde gelisir insaallah ALLAH yardimcin lsun cnm benim..

parisim biz bilet icin eltimi aradaik ayni gun gitcez ya eltim dediki k.valide demis ki kocama hazalida x le(eltim) gonder erkenden gitsin ailesini gorur filan demis. bende esime sordum annen benim icin sana boyle bisi dedimi dedim yok ya dedi ne annesi ben kendim soyledim konu acilinca bende hazli erken gondercem dedim, annemde nasil isterseniz oyle yapin dedi.

valla zaten hic inanmamistim k.validemin benim hakkimda bole bisi diyecegini. esim soyledi oda sesini cikarmadi eltimde sirf laf cikartmak icin bu tur seyler soyluyor. bide bana diyorki kaynana seni seviyor kani sana kayniyor diyo

yani eltimi sevmiyormusta beni sevyormus beni sevse cumle alemin icinde beni kotulermiydi hic hic inanmiyorum

canım benimmm çok sevindimmmm
ne zamandan beri görmüyosun anneni hayatım

canim ben buraya 2008 de geldim bi 2009 kasim ayinda gittim kurban bayramina 3 haftaligina baskada gitmedim hic bu yaz yaklasik 2 ay kalcam annemin yaninda. esimde 1 temmuzda gelecek kaynanada yok eltimde ev almisti tr den evi filan dosicek iste bende anamin yaninda keyif yapcam insaallah.. :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…