- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.641
canim benim esimin transport firmasi var ve bir transport arabasi var. calistigi firmada esime is verir sadece, esimin kendi isi oldugu icin adamlar kendi calisanlarina oncelik taniyacaklarmis, eger esim oraya bagli olsaydi isi cok olurdu ama disarda oldugu icin isini azaltcaz demisler
evet cnm saat ucreti aliyor esim. saatlari azaldikca maasida dusecek, hic iyi olmadi bu yaa tam yaz tatili ocesi :84::84::84::84:
kötü olmuş canım ya peki eşin o firmaya geçemiyomu onlara bağlı olma gibi bi imkanı yokmu
bilmiyorum cnm ya gecebilirmi ama gecse cok guzel olcak yani firma bi ise yaramiyorki guya kendi isi vergisi cartu curtu cok. kapatsa normal ise girse daha fazla kazancak valla.
vardir bundada bir hayir ALLAHIM beterinden esirgesin. ben calisana kadar biraz zorluk cekecez artik :97::97:
bilmiyorum cnm ya gecebilirmi ama gecse cok guzel olcak yani firma bi ise yaramiyorki guya kendi isi vergisi cartu curtu cok. kapatsa normal ise girse daha fazla kazancak valla.
vardir bundada bir hayir ALLAHIM beterinden esirgesin. ben calisana kadar biraz zorluk cekecez artik :97::97:
kocam beni bazen sinir edince hemen annem aklıma geliyo hemen başlarım ağlamaya
inşallah geçer canım bencede iş yeri sahibi olmak zor birsürü teferruat var diğer durumda git işine maaşını algel umarım öyle bişi olur
sende sıkma canını herşeyde bi hayır vardır kısmetinizde rızkınızda ne varsa o :97:
Allah yardımcınız olsun canım inşallah bakarsın başka bi yerden bi iş çıkar balli olmaz hakkınızda hayırlısı olsun canım
kocam beni bazen sinir edince hemen annem aklıma geliyo hemen başlarım ağlamaya
aynen canım ya benimde hemen moralim bozulsun sinilerim bozulsun annem aklıma geliyo tutamıyorum kendimi başlıyorum ağlamaya keşke yanımda olsa diyorum
ah hazalım ahh Allah sana sabırların en büyüğünü versin bacımm ben burada 2 hafta görmeyince üzüntüden ağlıyıp sızlıyom sen ve polyanam napsınahhhhh ahhhhh kizlar burda ilk geldigim gunlerde yasadiklarim cok zordu. her gece aglardim anneme hic bisi belli edemezdim. gorumcemle kavgamizda bana terlik attiginda odama girdim hemen annemi aradimo anda yanimda olmasini o kadar cok istemistimki ama annem yoktu birakin annemi bi yakinim olsa yanina kosar omzunda aglardim cok zor gunlerdi ALLAHIM bir daha yasatmasin o gunleri
slm kızlar
bende annem den ayrıyım
ah hazalım ahh Allah sana sabırların en büyüğünü versin bacımm ben burada 2 hafta görmeyince üzüntüden ağlıyıp sızlıyom sen ve polyanam napsın
sendemi gurbettesin canım
evet kayseriden istanbula gelin geldim....
çok zor bi durum...
allah yardımcımız olsun.....
amin tatlım sağol....çok zordur eminim Allah yardımcın olsun
ah hazalım ahh Allah sana sabırların en büyüğünü versin bacımm ben burada 2 hafta görmeyince üzüntüden ağlıyıp sızlıyom sen ve polyanam napsın
sagolasin yapom aksam aksam aglamak iyi geldi icim acildi sanki. RABBIM tum gurbette olanlarin yardimcisi olsun.
ne kadar guzel olursa olsun ne kadar iyi yasam standartlari olursa olsun yinede burasi turkiyenin yerini asla tutamaz. hem aile ozlemi hem vatan ozlemi
bizim omrumuzde burda gececek
napalim sabir diliyoruz sadece sabir sabir sabir!
canım benim kıyamam sana
canları sağolsunda o bile yeter hazalım ya seslerini duymak bile yeter bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?