KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kötü olmuş canım ya peki eşin o firmaya geçemiyomu onlara bağlı olma gibi bi imkanı yokmu

kötü olmuş canım ya peki eşin o firmaya geçemiyomu onlara bağlı olma gibi bi imkanı yokmu

bilmiyorum cnm ya gecebilirmi ama gecse cok guzel olcak yani firma bi ise yaramiyorki guya kendi isi vergisi cartu curtu cok. kapatsa normal ise girse daha fazla kazancak valla.
vardir bundada bir hayir ALLAHIM beterinden esirgesin. ben calisana kadar biraz zorluk cekecez artik :97::97:

inşallah geçer canım bencede iş yeri sahibi olmak zor birsürü teferruat var diğer durumda git işine maaşını algel umarım öyle bişi olur
sende sıkma canını herşeyde bi hayır vardır kısmetinizde rızkınızda ne varsa o :97:

Allah yardımcınız olsun canım inşallah bakarsın başka bi yerden bi iş çıkar balli olmaz hakkınızda hayırlısı olsun canım

insaallah cnm ama gecmez galiba yaa hayirlisi tabiki kismet neyse o olur..

amann yapooo oldumu bu simdi yaa anam aklima geldi

Allah yardımcınız olsun canım inşallah bakarsın başka bi yerden bi iş çıkar balli olmaz hakkınızda hayırlısı olsun canım

saol cnm RABBIM HERKESIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. insallah baska bi isi bulabilir..

kocam beni bazen sinir edince hemen annem aklıma geliyo hemen başlarım ağlamaya

aynen canım ya benimde hemen moralim bozulsun sinilerim bozulsun annem aklıma geliyo tutamıyorum kendimi başlıyorum ağlamaya keşke yanımda olsa diyorum

ahhhhh ahhhhh kizlar burda ilk geldigim gunlerde yasadiklarim cok zordu. her gece aglardim anneme hic bisi belli edemezdim. gorumcemle kavgamizda bana terlik attiginda odama girdim hemen annemi aradim o anda yanimda olmasini o kadar cok istemistimki ama annem yoktu birakin annemi bi yakinim olsa yanina kosar omzunda aglardim cok zor gunlerdi ALLAHIM bir daha yasatmasin o gunleri

Kaldim anam gurbet elde, hasret sabrimi deniyor.
yuzunu goreyim gelde, eller beni gondermiyor.
nerde bir yolcuyu gorsem aklima silam geliyor.
ben ne zaman bir off ceksem hatrima anam geliyor.

Benden garip dertli anam senden ayri olmaz yaram
ne sarilan ne seven var eller sen degil ki anam
ne arayan ne soran var caresizim halim yaman.

ah hazalım ahh Allah sana sabırların en büyüğünü versin bacımm ben burada 2 hafta görmeyince üzüntüden ağlıyıp sızlıyom sen ve polyanam napsın

bende annem den ayrıyım

sendemi gurbettesin canım

ah hazalım ahh Allah sana sabırların en büyüğünü versin bacımm ben burada 2 hafta görmeyince üzüntüden ağlıyıp sızlıyom sen ve polyanam napsın

sagolasin yapom aksam aksam aglamak iyi geldi icim acildi sanki. RABBIM tum gurbette olanlarin yardimcisi olsun.
ne kadar guzel olursa olsun ne kadar iyi yasam standartlari olursa olsun yinede burasi turkiyenin yerini asla tutamaz. hem aile ozlemi hem vatan ozlemi
bizim omrumuzde burda gececek
napalim sabir diliyoruz sadece sabir sabir sabir!

canım benim kıyamam sana
canları sağolsunda o bile yeter hazalım ya seslerini duymak bile yeter bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…