KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben geldimde bi selam vereyim dedim

naber kuzum

hazalım Allah yrdımcınız olsun bebeğim, Allah bi kapıyı kapatır, diğerini açar yavrucum sen içini ferah tut,duanı eksik etme

selam canım hoşgeldin

saol cnm herseyin hayirlisi sen nasil oldun kendini iyi hissediyormusun?

Allah'a şükür daha iyim tabi ama bademciklerim şiş olduğu için yutkunamıyorum bile, yemek de yiyeemdim doru düzgün boğazım ağrıyor çok kayınvalidem geldi, azönce gitti işte. Eşim aramış onu CEyda' ya git bi bak diye laf arsında ağzından kaçırdı. baya bi ilgilendi benimle, bugünlerde pek bi samimiyiz

gecmis olsun cnm dikkat et kendine

ooo masaallah aman araniz bozulmasin canini SIKMASIN SENIN.
iyi akşamlar kızlar hepinize iyi haftasonları canlarım
gule gule cnm haftaya topicin dolup tasmasi dilegi ile bende bugunden sonra giremem herhalde bende hepinizi cok opuyorum bol bol muhabbet edin garii haftaya ben yokum

Kaldim anam gurbet elde, hasret sabrimi deniyor.
yuzunu goreyim gelde, eller beni gondermiyor.
nerde bir yolcuyu gorsem aklima silam geliyor.
ben ne zaman bir off ceksem hatrima anam geliyor.

Benden garip dertli anam senden ayri olmaz yaram
ne sarilan ne seven var eller sen degil ki anam
ne arayan ne soran var caresizim halim yaman.

Kıyamam ya canım benimmm

Kaldim anam gurbet elde, hasret sabrimi deniyor.
yuzunu goreyim gelde, eller beni gondermiyor.
nerde bir yolcuyu gorsem aklima silam geliyor.
ben ne zaman bir off ceksem hatrima anam geliyor.

canım benim ya kıyamam sana ağlattın benide hee
Rabbim cansağlığı versin canım yakın olupta ailesini göremeyenlerde var bak az kaldı 2 ay sonra kavuşucaksın annecine
canım Allah yardımcın olsun fırsat bulursan yaz Allah kolaylık versin tek başına hem çocuk hem taşınma zor olucak senin için Rabbim yardımcın olsun inşallah
keşke yakın olsaydık hepbirlikte taşırdık evini :97::97:

Kıyamam ya canım benimmm

canim aglattim mi seni
ben alistim artik ama arada boyle duygusallastigim oluyor.
canim yanimda olmasanizda dualariniz yeter bana

dun eve bakmaya gittik, ayyy cok pisti yaa mutfak dolaplar ici filan hepo yagdi

dolapalarida boyaliyacagiz offf cok kotu goruntuydu ama bugun boya olduktan sonra tertemiz olacak insaallah..

Bir Anneden Evlenecek Kızına Nasihat "semra"
Erkek için de, kadın için de iyi geçinmek, fedakârlık ve sabır ister. (Külfetsiz... nimet olmaz) buyurmuşlardır.

İyi geçinmek için, sıkıntılara katlanmak ve her zaman kendini haklı görmemek gerekir. Ben haklıyım demek geçimsizliğe yol açar.

Tecrübeli ve Müslüman bir annenin, asırlar önce kızına verdiği bir öğüt:

Doğup büyüdüğün, senelerce yaşadığın bir yuvadan çıkarak, yabancı bir yere gidecek, huyunu, suyunu bilmediğin bir insanla yaşayacaksın.

Sen ona yer ol ki, o sana gök olsun.

Sen ona ev ol ki, o da evin direği olsun.

Sen ona cariye ol ki, o da sana köle olsun.

Ona sıkıntı verme ki sevgisini azaltmasın.

Ondan uzak kalma ki, seni unutmasın!

Onun gözünü, burnunu ve kulağını koruyasın ki, gözü senden başkasını görmesin, senden başkasının kokusunu almasın ve senden hep güzel şeyler işitsin.

Evinde otur, ev ve el işleriyle meşgul ol!

Yiyecek, içecek hususunda o ne getirirse, onunla kanaat et ve şunu bunu alamıyoruz diye asla şikayette bulunma!

Koca hakkını kendi hakkın üzerine tercih et!

Kocanın akrabasının hakkını da önde tut!

İntizama ve temizliğe dikkat et!

Komşularınla iyi geçin, onlardan gelecek sıkıntılara katlan!

Bilhassa komşular arasında laf getirip götürme! Dedikodudan kaç!
Namazlarını vakit girer girmez kıl!

Aşağıdaki mektup, tecrübeli bir annenin kızına yazdığı nasihatlerdir:

Yavrum! Şimdi sana kırk yıllık evliliğimin tecrübelerine dayanarak bazı nasihatlerde bulunacağım. Bu nasihatlerime uyarsan dünyada mutlu bir ömür geçirdiğin gibi, ahirette de ebedi saadete ulaşırsın.

1- Kanaatkâr ol! Yani, kocan tarafından getirilen yiyecek ve giyecek her şeyi memnuniyetle kabul et! Çünkü, kanaat, kalbi huzura kavuşturur.

2- Söylenenleri daima iyi dinle ve kocanın meşru emirlerine itaat et!

3- Evin ve her şeyin her zaman, temiz, muntazam ve düzenli olsun!

4- Eşinin yemek saati ile uyku saatine dikkat etmelisin! Açlık insanı huysuz eder, uykusuzluk ise, öfkelendirir.

5- Evinin mallarını ve eşyasını iyi koru! Yaptığın işleri, iyilikleri başa kakma! İyiliğe karşı iyilik çabuk unutulur, fakat kötülüğe karşı yapılan iyilik unutulmaz.

6- Eşinin yakınlarına güzel muamelede bulun! Kocanın hatalarını, yalnız iken, yumuşak bir şekilde söyle!

7- Kocanın sırlarını hiç kimseye söyleme! Karı-koca arasındaki sırlar kabre beraberlerinde gömülmelidir.

8- Eşinin üzüntüsünü ve neşesini paylaş! Ona her yönüyle iyi bir hayat arkadaşı ol! Yalan, yuvayı içten içe yıkan bir kurttur.

9- Aranızdaki problemleri kendiniz halledin! Sakın bunları, bize ve başkasına taşıma! Kimseden medet umma!

10- Kocandan, almakta zorlanacağı, gücünün yetmeyeceği şeyleri isteme!

11- Kadının güzel huylusu, eşine Cennet nimetidir. Sen kocana Cennet nimeti ol! Azap çektirme!

12- Bunları yapabilmen, ancak, onun isteklerini kendi isteklerine, onun rızasını kendi arzularına tercih etmenle mümkün olabilir. Hep kendi istek ve arzularını ön plana çıkartırsan, bu nasihatleri tutman mümkün olmaz.

13- Beş vakit namazını şartlarına uygun kılmazsan zaten bu, felaket olarak sana da kocana da çocuklarına da yeter. Beş vakit namazın doğru olması için gusül ve abdestin doğru olması lazım. Bunların faydasını görmen için itikadının doğru olması lazım. Doğru itikad ehl-i sünnet itikadıdır. Her şeyden önce bunları öğrenin ve tatbik edin. Bunlar varsa her şey zamanla düzelir

selam kizlar dün gece evimize geldikk
ev cok tozlanmis hemen temizlige basladim.
üffff hafta sonuda kimse olmuyor yaaa:95:

hosgeldiun canim benim nasilsin nasil gecti tatilin kizin nasil ee anlat bakalim kiz ozledik seni cnm

hosbulduk bitanem
iyim valla tatil cok iyi gecti ama cocukla cok yorucu inanki uyku saatleri dengesi degisti kizimin.
ah ah zaman su gibi gecti
havalar cok güzeldi yaz gelmis türkiyeye aslinda burdada havalar iyi.
ay her yer civil civil
sen napiyorsun canim.oglusun nasil
buyumustur baya

Polyanaaaan canıımmmm hoşgeldiiinnnn çok özledik seni

iyi olmana sevindim cnm.zaman cabuk geciyor cnm ya ama iyi gelmistir bu sana.
bende iyiyim cnm evi tasicaz onla ugrasiyorum bugun evdeyim esim gil badana isini hallediyolar.
bende yarin gidip temizlicem hayirlisi ile..
oglumda buyuyor iste teyzesi 5. ayimiz bitti acayip dis etlerini kasiyor ne bbulursa agzina goturuyo, senin cicmcimenin disleri ciktimi?

ayy canim bende sizi cok özledim valla.
kiz hic girecek zamanim olmadi valla ya öyle dolu dolu gectiki zaman .

Olsun olsun gircek zamanının olmamasıda güzel

ailenle sevdıklerinle zaman gecirdin...

Nasıl olsa biz hep burdayız,ama onları ayda yılda bir görüyorsun.

Tatılının iyi geçmesine cok sevındım canım.

Şimdi Hazalımız gitmek için heyecanlanıyor:)

Onuda Allah'ın izniyle bir gönderelim doysun annesine,vatanına

valla cok iyi geldi bu tatil.cok sükür sag salim gittik geldik.

ay allah kolaylik versin canim benim biran önce tasinirda rahata kavusursun insallah
yok kiz cikmadi hala
benimkide herseyi agzina sokuyor oyuncaklari yikamaktan biktim valla

zaman cok hizli
ay insallah hayirlisiyla göndeririz onuda.
aman nekadar kalirsan kal doyulmuyorki valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…