KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sagolsain canim ALAHIN izini ile gider gelirim insaallah, su ev isini bi halledeyim sonrada turkiye icin hazirlik yaparim

sagol cnm valla ne zaman cikcak bu disler bilmem off yaa cocuk herseyi agzina goturuyor bazen ciplak durdurum oglumu ayagini bile agzina goturuyor yaa cok tatli ama hijyen acisindan pekde iyi bisi deil.
ben dis etlerine surmek icin bi ilac aldim gunde 1 kere suruyorum disetine boraz faydasi var gibi.

yika ayaklarini soyunca ben yikiyorum sicak suyla.
dis jelleri var biliyorum evet faydasi varsa kullan rahatlasin yavrucak

Polyanan bılıyorum canım gurbet zor

nakadar kalırsan kal gideceğini bildiğin için insan doyamaz

yika ayaklarini soyunca ben yikiyorum sicak suyla.
dis jelleri var biliyorum evet faydasi varsa kullan rahatlasin yavrucak

kiz her dakka cocugun ayaklarini yikayamamki battaniyesi ne kadar temiz olsada yine tuyler killar oluyor ustunde. ama ben engel oluyorum ayagini agzina goturdugunde.

eylül gibi falan düsünüyoruz kismetse
ay cok sevindim hadi hayirlisiyla git gel insallah

himm cnm siz gec gidiyorsunuz hayirlsi olsun bakalim insallah hayirlisi ile gidi geliriz...

engel olma kiz birak götürsün ay ne komik oluyorlar top gibi.

evet canim gec gidicez belkide hic ailelerimizi görmeyiz tatile gideriz direk
bizimkiler yazin antalyada olacakler orda bulusuruz belkide aman ne bileyim kismet bakalim artik.

hayirlisi olsun cnm kismet...

selam kizlar dün gece evimize geldikk
ev cok tozlanmis hemen temizlige basladim.
üffff hafta sonuda kimse olmuyor yaaa:95:

canım hoşgeldin hayırlısıyla gidip geldiniz şükür senin adına çok sevindim canım nasıldı tatil neler yaptınız kavuşurken iyide ayrılırken zor olmuştur dimi
darısı hazalın başına hayırlısıyla oda gidip gelsin inşallah
almiramız napıyo canım

iyiyim cnm sen nasilsin bugun evdeyim yarin gitcem yeni evime sen napiyorsun?

bende iyiyim canım dükkanda oturuyorum canım sıkıldı çok çok durgun haftasonu herkes biyerlerde bende burda oturuyorum canım sıkıldı çok
bizde yarın gidicez eve fayanları kırcaz mutfaktaki

hosbulduk böcügümmm
valla tatil cok iyi geldi bana 8 gün ankaradaydim sonra hep ailemin yaninda
ay hepsi ayni apartmana gecmisler süper olmus evleri cok imrendim valla bende orda olsam diye ama nerdeeee
hepsinin bende dahil göz yaslarimiz sel oldu akti cok zor ayrilmasi cok
almirayi uyuttum simdi uyanir
1 saniye basimdan ayrilma diyor gidince aglamaya basliyor döne döne gidiyor artik hic biraktigim yerde bulamiyorum bu kizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…