KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar ben gidiyorum kendinize çok ii bakın
özlicem sizi muhabbetlerimizi
sefiyorum nen sizi

hadi nihan kaçar süpürgesine binip

günaydın kızlarr

bilom hoşgeldin çok özledim seni sabah msjına cvp veremed,m otobüsteydim tam hastaneye gittim bacım sonuçlarımı gösterdim geldim..
nihom üzülme canım belkide senin için hayırlısı budur kuşum

polyananda gelmiş hoşgeldin polyanacım

hazalcım günaydınn

sefiyorum nen sizi

nereye gidiyon bacım. geri gelmeyecenmii

hoşgeldin kız. bende sizi çok özledim.
geçmiş olsun ne sonucu

Son düzenleme:
sefiyorum nen sizi

nerey gidiyorsun nihanim yaa gelmiyecenmi bi daha :44::44:

Günaydın kızlar, iyi haftalar

Nihan iştenmi ayrıldı ne oldu geçmişi okumadım
gunaydin hosgeldin...
gunaydin yapommmmm nasilsin bacim?

iyiyim bacım sen napıyon mutfak çokmu kirli evin çıkan heralde hiç temizlememiş doğru düzgün

iim bacim esimi bekliyom iste kolileri tasiyacaz bugun.

norvecliydi cikan kiraci erkek tek basin yasiyormus. micmis resmen ya evin icine heryeri tavan duvar boyadik, ama mutafak cok kirliydi ya mutfaktaki aspirator hele fisini cikardim prizden spreyle ozan siktim her yerine yag damaliyordu yaa dusun artik ne kadar kirliydi cifledim herbi yanini temiz oldu gibi ama bugun yine ayni islemi yapcam. mutfak dolaplarinida boyadik tertemiz oldu ya evin sekli degisti resmen ev sahibi gorse ustune bize para verirdi valla

erkekse yaşayan normal olması baya uğraştıracak ama seni kiri pası neyse ağırdan yaparsın bacımm

bilom nere gittin kısss

yapooom dun oluyodum bacim.
dun temizlik yaparken yatak odanin avizesinide sileyim dedim.
cikardim kafasini avizenin sadece lambalar kaldi, ici simsiyah toz olmus dur dedim sunlarida sileyimde temiz olsun anamm bezle lambanin takildigi yere bi dokundum sag elim omzuma kadar elektik akimina kapildi. ben hiiiiiiii diye bi bagirdim esim ve kardesleri yanima kostu noldu diye dedim beni elektrik carpti. hepsi once biseyin varmi diye sordu yok dedim ama cok korktum diye aglamaya basladim ve surekli tavana bakiyormusum korktum deyip. ya sonrada basladilar hepsi gulusmeye senin orda ne isin var lamba silinirmi hic diyee bende soktan cikip akilsiz kafama guluyordum ne isim vardi lambanin takildigi yerde yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…