KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

polyanan nasılsın hayatım...kızım yarın tam 1 aylık olcak kontrolleri var..uykusuzluktan ölmek üzereyim ama çok şeker benim kızım yaa..öyle güzel uyuyoki teyzesi..adını omayra koymadık biliyosun dimi..eylül ada koyduk...bu arada almiranın uykusu ne zaman düzene girdi..
ve kızımın yüzünde kırmızı noktalar çıktı bide yaa çok moralim bozuluyo neden acaba bi bilgin varmı vücüdunda yok sadece yüzünde var

gunaydin millet :118::87::80::80::118:
:118::118::118::118::118::121::122::124::122::118::121::124::124::124:

günaydın kızlar
birimim değişçek büyük ihtimal sabah sabah ilk kötü haberim bu oldu ikinci kötü haber istemediğim birime gönderceklermiş 3. kötü haber de burda çalışanlardan çok sevdiğimiz bi abimiz vefat etmiş
bu ne ya sabah sabah

kızlar eğer o istemediğim birime gönderilirsem orda bilgisayar filan yok bi daha görüşemicez

günaydın kızlar. polyanna hoşgelsin. sadrazam allah analı bablı büyütsün. kırmızı noktalar isiliktir. çok giydiriyosanız ondan olmuştur.
nihan işten ayrılmıyosun ama başka birime mi geçecen.
ayrıca vefat eden kişiye allah rahmet eylesin

aaa sabah sabah gune iyi baslamamissin nihanim ya basiniz sagolsun cnm mekani cennet olsun..
insallah o istemedigin birime gonderilmezssin yaa uzuldum bende simdi..

iyi değilim hazalım
sen nasılsın iyimisin canım

okudum niye iyi olmadigini cnm morelini yuksek tutmaya calis cnm

günaydın bilge
galiba canım büyük ihtimal öyle olcak
off bunaldım kızlar neyse bi daha görüşemicez
okadar derdimi dinlediniz hakkınızı helal edin artık haftada 1 veya ayda 1 anca girerim annemlerden

selam cadum hosgeldin nasilsin? tatilin nasl gecti dinlene bildinmi biraz bide sinav vardi dimi?

günaydın bilge
galiba canım büyük ihtimal öyle olcak
off bunaldım kızlar neyse bi daha görüşemicez
okadar derdimi dinlediniz hakkınızı helal edin artık haftada 1 veya ayda 1 anca girerim annemlerden
benden yana helal olsun canım . ne demek . sen anlattın biz dinledik. biz anlattık sen dinledin. inşallah düşündüğün gibi olmaz. kımıldatmazlar seni yerinden.

selam cadum hosgeldin nasilsin? tatilin nasl gecti dinlene bildinmi biraz bide sinav vardi dimi?

ne dinlenmesi kız. harıl harıl ders çalıştım. kafam kazan oldu. ama çok zordu sorular. pek iyi bişey geleceğini sanmıyom. hayırlısı artık
sen neler yaptın. taşınmadın mı hala

Son düzenleme:
ne dinlenmesi kız. harıl harıl ders çalıştım. kafam kazan oldu. ama çok zordu sorular. pek iyi bişey geleceğini sanmıyom. hayırlısı artık
sen neler yaptın. taşınmadın mı hala

cumartesi pazar boya islerini hallettik boya temizlik bitti. bugun kolileri tasicaz kiyafetleri filan yerlestircem mutfak esyalarinida, yarinda oglumun dr. kontrolu var ondan sonrada beyaz esyalari alip goturcez eve. carsambaya da kanepe yatagi goturcez. boyle iste yavas ama temiz temiz tasiyalim diyorum hepsini birden goturup kalabalik yepmiyim evi dedim zor olurdu oyle hepsini birden tasimak..

Son düzenleme:
hadi yaa umarim iyi bi sonuc gelir kizz ole umutsuz konusma
ara sınav var. büt var. onlarda kurtarırım inşallah.
hee iyi olur öyle. her seferinde bi odanınkini götürür yerleştirisin. fazla kirlenmeden biter. allah kolaylık versin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…