- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.381
evet cnm adet sancisi gibi dun gecede mide yanmasindan yatamadim cok yaklasatik valla hayirlisi olsun
once beni bekle sonra sen cikar tamammi arkadasim yerimseniben valla ultrasona gore deilde sata gore dogum oluomus insallah hayirlisi ile olur Şeniz
iyi sayiliriz cnm sancilar basladi artik sen nasilsin bizde optuk seni opuyorumnanaktan
cnm benim uzulme ya hayirlisi olsun mantarin tedavisi var dimi en kisa surede iyilesirsin insallah Şeniz
sağol canım krem ve fitil verdi işte geçer inş ya çok zor
güle güle canımkızlr ben kaçar hepinize sağlıklı günler diliyorum öpüldünüz
hiç korkma cnm abartılcak bişi yok..
ablamda mantar olmuştu aynen sana verdiklerini oda kullandı aşırı bi kaşıntısı vardı ama geçti merak edilcek bişi yok yani geçmiş olsun
benim kizim pek nazli dönmedigine göre yerini pek seviyor.evet cnm adet sancisi gibi dun gecede mide yanmasindan yatamadim cok yaklasatik valla hayirlisi olsun
once beni bekle sonra sen cikar tamammi arkadasim yerimseniben valla ultrasona gore deilde sata gore dogum oluomus insallah hayirlisi ile olur Şeniz
iyi sayiliriz cnm sancilar basladi artik sen nasilsin bizde optuk seni opuyorumnanaktan
yok canim dönmemis kizim halada kafasi midemin oldugu yerde hissediyorum:sinifsinif:cnm sen sezeryanmi olacan kizin asagiya inmemismi?
dogru bak bebek artik sizi duyuyor ona göre konusunevt cnm seyirme olarak hissediyorum ayy kuzucum benim ben burdayım diyo demekki
bazen eşimle tartıştığımızda sus duyo bizi artık sessiz konuş diyorum ayy ne komik oluyo..
canım ben anadolu yakasında özel anadolu üsküdar hast.gidiyodum annemler burda olduğundan dolayı ilk kontrollerimi burda yaptırdım ama avrupa yakasında oturuyorum aslen o yüzden zor oluyo karşıya geçmek şimdi iyi bir hastane arayışına girdim açıkçası hem yakın hem özel ve güvenilir bi hastane olması gerek...
hoş bulduk canım bebişlerde iyidir umarım
beni hiç sorma berbat bi haldeyim doktora gittim mantar olmuşum:çok üzgünüm: bugün de regl oldum berbat durumdayım yanimafoldumben
bol bol yogurt ye nihanim bide yogurdun suyunu ic cok faydasi oluyormus mantar icin.
sağol canım yok aksatmıyorumolumunekankayizsmile
hadi inş hayırlısıyla bi an önce gelsinlerde teyze olalım artık
sağol canım krem ve fitil verdi işte geçer inş ya çok zor
kızlr ben kaçar hepinize sağlıklı günler diliyorum öpüldünüz
benim kizim pek nazli dönmedigine göre yerini pek seviyor.
sata göremi oluyormus kiz sat ayri diyor ultrason ayri diyor doktor ayri diyor bu ne anambilmiyorumkismile
yok canim dönmemis kizim halada kafasi midemin oldugu yerde hissediyorum:sinifsinif:
doktorum sezeryan diyor kendini ve bebegi strese sokma diyor.dogum yapacagim hastaneye yönlendirdi beni odaki doktorlarda baksin ne diyorlar normal hakkinda diyor
benim hic ilac kullanma huyum yoktur varya hic sevmem kullanmayi
biran sende aksaticakmissin gibime geldi
aa bak bunu bilmiyordum canım ama bilmeden de 2 gündür sürekli yoğurt yiyorum
şimdi tam olarak ne kadar kaldı senin doğuma tatlım
ya böcüğümde hastalanmış baya sabah geçmişi okudumda
ye canim vajinadaki mantari disari atiyormus düzenliyormus oranin florasini.
hangi birini desemki kiz sata göre 30 ekim dogum tarihi doktora göre 10 kasim gecen haftaki ultrasona görede 8 kasim .
sence hangisi
eger sezeryan olursa bebegi kacinci haftada aliyorlar bir bilgin varmiCADIARZU
yaaa bizde diyoruzki nerde bu kiz meger hastenelik olmus böcügümüz.
tek sevindigim sey bu haftadan sonra dogarsa bebekler artik kendi kendine nefes alabilecek olmalari.erken dogum olmayacagi.ins cnm saglilkla gelsinlerde teyze olursun cnm gecer cnm ole onemli bisiy deil galiba stres yapma kendine hayirlisi olsun
gorusuruz cnm Şeniz
valla sat a gore olur diolar ama tabi gunu gunune gelmio cocuklar ya oncesi ya sonrasi dogum oluyo hayirlisi bakalim beklioz ne zanam cikacaklar keyifleri bilir
e sen simdiden gorus hastanenle tarih filan al kafasini gogsunde hissettigine gore normal olamaz sen vakit kaybetme git hemen kaydirigubbakcemile5
bende aynilarini kullanmistim canim gecer en kisa zamandazemuszemusbende unuturum bazen
ama tek içimlik ilaç verdi diğer ikisi fitille krem fitilde 2 tane biri şimdi diğeri 3 gün sonra
benim sata göre 14 ocaktı ama 17 ocakta sularım geldi benim normal doğum da olabileceği için doktor bekledi normal olur belki diye o yüzden bana şu günde gel sezeryan olcan demedi benim yavru kuşum aniden geldi ama eğer gün vercek olsaydı 14 ocaktan 1 hafta öncesine vercekti öyle demişti bana
canim ya bunlari sana yeniden hatirlattim kusura bakma bilmiyorumkismile
öyle cikmazdayimki nihancim varya karar veremiyorum ben ne yapsam diye:gitme:
tek sevindigim sey bu haftadan sonra dogarsa bebekler artik kendi kendine nefes alabilecek olmalari.erken dogum olmayacagi.
gidicem yarina yada carsambaya randevu alicam.
bende aynilarini kullanmistim canim gecer en kisa zamandazemuszemus
sağolun hazalcım ve polyanancım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?