- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.561
inş canım ya el ele gezmek çok hoşuma gider beniminşallah canım sizde gezersiniz bizde gezeriz inşallah havada güzel olur
polyanan huuhuu derdesin yeğenim gibi sesleniyim sana bişey ararkan huuhuu derdesin diyo
hıı olabilir konuşsun hasret gidersin Allahtan ki şimdi görüntülü konuşulabiliyıya insanlar birbirini görebiliyo
aa polyanan gelmiş naptın canım benim
polyanan nasıl döndürüceklermiş ne yapıcaklarmış sordunmu daha önce hiç duymadım ben
annem idaha armadim ne dicem kadina cok üzülür yanimda degiller diye hep akillari bende.
gecmisi oku cevap yaz uzun sürdü kusura bakmayin kizlar.
bebegim 3 kilo 300 gram boyu 52 santim doktorum bacaklari cok güzel diyor uzun.kaydirigubbakcemile3
canım artık onun kararını sen ver bitanem ya istersen dene içinde keşke kalmasın ama sen bilirsin acıyıda sen çekicen herşeyi biz sadece senin çok mutlu olman ve bebeğine bi an önce kavuşman için dua ederiz hayatım.
annenlerede söyleme canım benden sana tavsiye içi içini yer kadıncağızın doğunca söyle tamammı uzak çünkü merak eder çok
oy oyy yirim onun bacaklarını benŞenizŞeniz
denemeye karar verdim aslinda ama heran fikir degistirebilirim hastanede. bu denemede aci falan hissetmicekmisim spinal yapicaklari icin
sezeryan olursanda izlerin belli olmicak diyor
nasil olacaksa artik.
ay bende yerim cok güldük ya annesi1.73 babasi 1.87 kücük bisi olmasi beklenemezdi zaten.
ilk defa duydum böyle bişey karar senin tabi kendin için en doğru kararı sen verirsin ama bebeğine bi zarar gelmezmişmi elleye elleye zaten son günlerindesin doğumu bile başlatır gibi açıkçası ben olsam öyle bişey yaptırmazdım ya yinede hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına illakide norma doğum deme hangisi hayırlısıysa öyle doğsun bebeğim de
ilk defa duydum böyle bişey karar senin tabi kendin için en doğru kararı sen verirsin ama bebeğine bi zarar gelmezmişmi elleye elleye zaten son günlerindesin doğumu bile başlatır gibi açıkçası ben olsam öyle bişey yaptırmazdım ya yinede hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına illakide norma doğum deme hangisi hayırlısıysa öyle doğsun bebeğim de
bunu türkiyedede yapiyorlar canim.duymamanin nedeni doktorlarin hep kolayina kacmasidir en kücük biside sezeryan yapmalaridir.
bir zarari yokmus bunun zaten ameliyata girer gibi hazirlanicam dogum olursada yapicam dogumu,sezeryan olursada yapacaklar sezeryani. dogumun baslarsada normal zaten cünkü tam zamani boyu ve kilosuda uygunmus.
illakide ormal demedim su ana kadar zaten hep hayirlisi diyorum sagli nasil olacaksa o olsun diyorum.
almanlar bisi biliyorki söylüyorlar yapiyorlar burda sagligi türkiyedeki gibi basite almiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?