KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

inşallah canım sizde gezersiniz bizde gezeriz inşallah havada güzel olur
polyanan huuhuu derdesin yeğenim gibi sesleniyim sana bişey ararkan huuhuu derdesin diyo
inş canım ya el ele gezmek çok hoşuma gider benim
eşler elele gezince aralarındaki sevgiden dolayı küçük günahları hep gidermişopuyorumnanaktan bide eşinin gözlerine sevgiyle içten bakmakta aynı şekilde
bebeklerin konuşmalarına bayılıyorum ya yiyesim geliyo o anŞeniz
hıı olabilir konuşsun hasret gidersin Allahtan ki şimdi görüntülü konuşulabiliyıya insanlar birbirini görebiliyo

evet teknolojinin gözünü seveyim

aa polyanan gelmiş naptın canım benim

geldim caniiim gecmisi okuyordum off cok yoruldum valla sabah 8de ciktik yarim saat önce eve girdim.

konuyu söyle özetleyeyim simdi.
kendi doktoruma gittik önce bakti bebegime kalp atislar tansiyon falan hersey normal neyse ciktik ordan dogum yapacagim hastaneye gittik durumu anlattik bebek dönmemis doktorumuz size yönlendirdi diye.tamam dedi arastirmalar yapicaz dedi bebegi ilk önce döndermeye calisalim.dönerse kordon dolanirmi kilosu bogu kafa boyutu bebegimin kalp atisi tansiyonu herseyie bakildi bir sorun yok cok sükür normal doguma uygunmus hersey.sadece bebegin dönmesi saglanacak.
pazartesiye randevu verdi spinal anestezi ile bebegim dönderilmeye calisilacak eger olmazsa sezeryana gün alip gelecez.eger bebegim dönderilirken herangi bir problem cikarsa hemen sezeryana alicaklar.
doktorum cok seker bi alman kadin cok güven verdi bana biz bunu hep yapiyoruz dedi ama sen iyice düsün dedi denemek istemiyorsan sezeryana gün verelim yapalim dedi ay cok kararsiz kaldim hala düsünüyorum pazartesi denesekmi diye.

doktorum diyorki her canlinin normal dogumu tadmasi lazim cok farkli bisi ama olmuyorsada zorlamayiz diyor offfff durum buuu kizlaaar

annem idaha armadim ne dicem kadina cok üzülür yanimda degiller diye hep akillari bende.

gecmisi oku cevap yaz uzun sürdü kusura bakmayin kizlar.
bebegim 3 kilo 300 gram boyu 52 santim doktorum bacaklari cok güzel diyor uzun.kaydirigubbakcemile3

annem idaha armadim ne dicem kadina cok üzülür yanimda degiller diye hep akillari bende.

canım artık onun kararını sen ver bitanem ya istersen dene içinde keşke kalmasın ama sen bilirsin acıyıda sen çekicen herşeyi biz sadece senin çok mutlu olman ve bebeğine bi an önce kavuşman için dua ederiz hayatım.

annenlerede söyleme canım benden sana tavsiye içi içini yer kadıncağızın doğunca söyle tamammı uzak çünkü merak eder çok

bana hic korkma diyorlar zorlamicaz kesinlikle denicez sadece rahim sikiligina suyuna falan herseye baktilar hersey cok iyi diyorlar.

denemeye karar verdim aslinda ama heran fikir degistirebilirim hastanede. bu denemede aci falan hissetmicekmisim spinal yapicaklari icin
sezeryan olursanda izlerin belli olmicak diyor
nasil olacaksa artik.

denemeye karar verdim aslinda ama heran fikir degistirebilirim hastanede. bu denemede aci falan hissetmicekmisim spinal yapicaklari icin
sezeryan olursanda izlerin belli olmicak diyor
nasil olacaksa artik.

anladım canım inşallah hayırlısı neyse o olur

ilk defa duydum böyle bişey karar senin tabi kendin için en doğru kararı sen verirsin ama bebeğine bi zarar gelmezmişmi elleye elleye zaten son günlerindesin doğumu bile başlatır gibi açıkçası ben olsam öyle bişey yaptırmazdım ya yinede hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına illakide norma doğum deme hangisi hayırlısıysa öyle doğsun bebeğim de

anneme söylemeyi düsünmüyorum evet nihancim cok üzülür dogru diyorsun arayinca bisi yok hersey normal dicem

bende duymamıştım onun için diyorum ya kararı sen ver ve ailene sakın söyleme doğunca söyle tamammı canım

bunu türkiyedede yapiyorlar canim.duymamanin nedeni doktorlarin hep kolayina kacmasidir en kücük biside sezeryan yapmalaridir.
bir zarari yokmus bunun zaten ameliyata girer gibi hazirlanicam dogum olursada yapicam dogumu,sezeryan olursada yapacaklar sezeryani. dogumun baslarsada normal zaten cünkü tam zamani boyu ve kilosuda uygunmus.
illakide ormal demedim su ana kadar zaten hep hayirlisi diyorum sagli nasil olacaksa o olsun diyorum.
almanlar bisi biliyorki söylüyorlar yapiyorlar burda sagligi türkiyedeki gibi basite almiyorlar.

evet üşenmiyorlar hiç değilse normal doğumu yaşatmaya çalışıyorlar çok güzel ya

amin canim insallah manken gibi uzuuuun olur.
bende kocama diyorum napiyim diye senin kararin neyse o olsun diyor.
adam sokta benden cok korkuyor o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…