KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ayy cnmm cuma gunu prensesin kucagindami olcak hayirlisi boleymis demekki ne guzel sayili gunlerin kaldi sorunsuz bi ameliyat olur insaallah darisi benim basima normal olarak dogururm insaallah :Saruboceq:

arkadaşlar ben de çalıştığım için akşamdan akşama bakıyorum nete ve arada mesaj yazabiliyorum o yüzden henüz bu sitede arkadaş edinemedim

bende varım tatlım.bende kısa bir süre önce üye oldum sen gibi kankasızım.öpüyorum herkezi...

hosgeldiniz kizlar a.s.

ben geldim canlarr

sende hosgeldin cnm a.s.

offf camasir yinacak bugun asagiya inmem lazim birazda yuruyus yapiim belki asagisi acilirda oglum cikar kendi cikacagi yok zorla cikarmaya calisiim bariii

offf camasir yinacak bugun asagiya inmem lazim birazda yuruyus yapiim belki asagisi acilirda oglum cikar kendi cikacagi yok zorla cikarmaya calisiim bariii

:roflol::roflol:
hazal hiç güleceğim yoktu he

hoşbulduk canım iyisin inş sende çok yorma kendini o çıkacağı zamanı bilir merak etmeŞeniz

yok nihanim ya benim sipama kalirsa 42. haftayi bulurum ben bel ve kasik agrisi var oda gece yatarken cok oluo bende kucagima almak istiom yaa kasim annelrinin yarisi sezeryan oldu valla seyan dio git doktora gun al sezeryan ol aklinialirimsmile

off hem diorum saglikli gelsin beklicem hemde acip bi sabirsizlik icindeimm anam ne zormus beklemek yaaa valla dokuz doguruyorum her gecen gun her sabah kalikiom sancim baslasin die yok tik yok hayirlisi bakalim

esimde iste daha sonra arabayi tamire goturcek mecbur ben incem asagiya camasir yikmaya sonrada markete kadar yuruyus yaparim artik havada gunesli bugun cok soguk deil bu firsati degerlendireyim

evet sonlara doğru sabırsızlanıyor insan
sabret ama canım tam olarak kaçıncı haftan
rahat geldi karnın demekki çıkmak istemiyo yaramaz
gez canım yap yürüyüşünü

valla cnm sata gore 38+5 ultrasona gore 38+ 2 cooooooookkkk sabirsizlaniorum coook ama bi yandanda zamaninda saglkikli gelsin istiorum bende bilmiorum ne dedigimi dua ediorum cok ne yapiim :Saruboceq: saglik olsun neyapalim yuruyus yapiim biraz iyi geliomus son gunlerde yarinda ebe kontrolum var bakalim ne dicek ebe

daha varmış hazalım ya benimki 40 haftalıkken olduydu bekle bekle sen tatlım daha

ayy cnmm cuma gunu prensesin kucagindami olcak hayirlisi boleymis demekki ne guzel sayili gunlerin kaldi sorunsuz bi ameliyat olur insaallah darisi benim basima normal olarak dogururm insaallah

evet canim hayirlisiyla cuma günü kollarimda olacak melegim.
amin canim insallah sorunsuz bi sekilde atlatirim dogumu cok heyecanliyim ya.
darisi basina insallaaah ama normal olani basina

erkek bebekleri gününü gecirirmis zeten saglicakla gelsinde hazalim nezaman gelirse gelsin.kaydirigubbakcemile2

doyurdunmu karnini nihanim.bende aciiim bi corba iceyim bariboshayallersmile

daha varmış hazalım ya benimki 40 haftalıkken olduydu bekle bekle sen tatlım daha

iki hafta var dahaa fisfisfis :1shok:

evet canim hayirlisiyla cuma günü kollarimda olacak melegim.
amin canim insallah sorunsuz bi sekilde atlatirim dogumu cok heyecanliyim ya.
darisi basina insallaaah ama normal olani basina

ay cnm sevindim adina bebgini kucagina alcaksin bizi bilgilendir cnm musait oldugun vakit merak ederiz seni

erkek bebekleri gününü gecirirmis zeten saglicakla gelsinde hazalim nezaman gelirse gelsin.kaydirigubbakcemile2

hee herkes ole dio ama kismet artik prensimin keyfine kalmis bisi saglik olsun

iç tabi tatlım ben yedim yemeğimi ama midemde bi yanma var ya

anaa siz ogle yimeginimi yiyonuz ben yenikahvalti yaptim cok uyusuk oldum ben cok

benimde gece ole bi midem yanioki cok huzursuz oluomm ayran icince gecio ama saolsun polyanan tavsiye etmisti cok iyi geldi :lepi:

bi soda al ic rahatlatsin mideni canim.olumunekankayizsmile
nihancim senin sezeryanin epiduralmi olmustu spinalmi
epidural olmuştu benim canım

evet öğle yemeği yiyoruz valla sabah erkenden işe geldiğim için.
evde olsam bende geç yapardım kahvaltımıboshayallersmileboshayallersmile
ayran içsem acayip uykum gelir bi çocuk görsemde bakkala gönderip soda aldırsam

calismakta guzel ya surekli evde olmak SIKICI bazen ama cok yorgun olunuo dimi hem is hem evle ilgilenmek insan kendine vakit ayirmamio yeterince
ay ne guzel turkiyede bi cocugu bakkla gonderirisin burda hic ole yok yaa

gonder cnm bi cocuk alsin soda

kiz bu saatte kahvaltimi masallah sana oglumuzu ac biakiyon bak ye erkenden.
sabahlari kocam ise giderken kahvalti hazirliyor yiyoruz beraber biraz naz yapayim demi bitiyor artik hamileligim.
hic ummadigin bir anda gelir sancilarin dikkat et bak cok dolasma disarida.
ayrica hazalim aksam yemek yedikten sonra hemen uzanma oda cok yanma yapiyor.
oooh afiyet bal seker olsun ic canim benim

nihanim peki kac saat sonra hissettin bacaklarini kiz ben cok korkuyom ya hissedemezsem diye

Son düzenleme:
çok zor canım ya şimdi eve gitsem bulaşık var ee sabah ben giderken eşim uyuyo oluyor o vardiyalı çalışıyr yatak toplancak etrafı dağıtmıştır onları topla eve gitmeyi hiç istemiyorum ya Allahtan 29 ekim geliyor tatil de temizlik yaparım bari ,

evet oralarda olmaz gitmezler çocuklar bakalda yok dimi oralarda büyük marketler var
aslında burdada azalıyor bakkallar ama yinede var

bi dene istersen cocugu bakkala göndermeyi seni polise sikayet ederler hemen.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…