KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canım, benim belimden çıkarmadılar o aleti ağrı geldikçe kumanda verdiler ona bas dediler bende bastım bastığım için geç hissettim oda psikolojimi çok etkiledi öğlen 1 gibi ameliyat oldum tam akşam 9 gibi hissettim ama erken bıraktım kumandaya basmayı hemşire bas dedi ama istemedim ağrı kesici yapın dedim.
ayrıca öyle kötü şeyler düşünme şuan çok yaygın bi yöntem bu ve ben daha hiç duymadım bu yöntemden sonra sakat kalanı içini ferah tut canım

cnm benim 11 de kalktim ben erken kalksam erken yicem ama gec kalkiom iste zaten doru duzgunde yapmiom kahvalti hic cnm istemio tek basina esim sabah 4 bucukta ise gidio o zaman kahvalti yapmio tabi ben de tek basima yemeye calisiorum

evet cnm haklisin isiniz gercekten zor bende yakinda bu durumlari yasicam bu gunlerin keyfini cikarayim en iyisi
burda buyuk marketler var cnm turk dukkanlarida var ama bana biraz uzak turk dukkani cocuklarda asla gitmez ole

bi dene istersen cocugu bakkala göndermeyi seni polise sikayet ederler hemen.kaydirigubbakcemile3

hahhaha bakkal yuzunden polise duseriz valla ama ALLAHTAN market apartmanin altinda diger markette uzak biraz yuruyus yapmak istersem oraya gidiorum

makina zamani geldi ben ineyim asagiya halledeyim su camasirlari birazda yururum belki gorusuruz canlar

saol canim icimi rahatlattin.ay ne bileyim ya aklima geliyor iste.hep kötü ihtimalleri düsünüyom bende
gerçektenmi kızzbilmiyorumkismile
valla kiz ay bi tuaf burdakiler hemen herseyde polisi ararlar.yokda bisikletten biri düse ambulans gelirtrafik kazasinda helikopterler üsüsür olumunekankayizsmile

valla aynen polise düsmeyelim.kaydirigubbakcemile3ac hissetmede kendini bol meyva yemek lazimmis doktorum önerdi sende ye bebis kilo aliyormus.

ilginç ya burda kaza oluyor anca ambulans gelir

hazal niye aşağı iniyon çamaşır için anlamadım kuzum

ilginç ya burda kaza oluyor anca ambulans gelir

hazal niye aşağı iniyon çamaşır için anlamadım kuzum

banada burdaki cogu sey cok ilginc geliyor hayatta kirmizi isik yanmadan yaya gecemezsin karsidan karsiya daha neler vaaar iste ulke disiplini.
ama herseye ragmen türkiyemiz birtaneopuyorumnanaktan

hazala bende soracaktim ama cikmis neyse gelince sorariz.
ama tahminimce apartmanin bir camasirhanesi var orada camasirlar yikaniyor.

valla şaşırdıkça şaşırıyorum ya apartmanın çamaşırhanesimi çık in ölür insan ya nasıl olur ki öyle:bbo:
tabisi türkiyemiz bi tane vatanım benimopuyorumnanaktan

polyanan siz apartmandamı oturuyorsunuz komşuluklar nasıl

canim ilk evimde apartmandaydim.komsuluk denen sey kesinlikle yok apartmanin girisinde cikisinda karsilasirsin bazen ondada selam verirsen verirsin yoksa yok.
herkes calisiyor cocuklari okula krese veriyorlar hayatlari böyle gidiyor.

simdi 3 katli bahceli bi evde oturuyorum alt katimda ev sahibimiz ortada biz üstte yine ev sahibimize ait.türkler arada gider geliriz ama okadar cok deil.

valla şaşırdıkça şaşırıyorum ya apartmanın çamaşırhanesimi çık in ölür insan ya nasıl olur ki öyle:bbo:
tabisi türkiyemiz bi tane vatanım benimopuyorumnanaktan

valla bilmiyorum bazi yerlerde oluyor iste yada camasir makinan yoksa camasirhaneler var kuru temizlemeler gibi camasirini atiyorsun bekliyorsun yikiyor kurutuyor makina alip geliyorsun payla tabi.burda cook öyle yerler.

anladım polyanan türkiye gibisi yok ama ne demişler doğduğun yermi doyduğun yermi

valla bilmiyorum bazi yerlerde oluyor iste yada camasir makinan yoksa camasirhaneler var kuru temizlemeler gibi camasirini atiyorsun bekliyorsun yikiyor kurutuyor makina alip geliyorsun payla tabi.burda cook öyle yerler.

evet olabilir güzel bişey aslında. kayınvaliden gelcekti gelebilecekmi canım

evet olabilir güzel bişey aslında. kayınvaliden gelcekti gelebilecekmi canım

turist davetiyelerini gönderdik iste bekliyorlar onlarda vizeyi. doguma yetisemezler tahminimce. 3 gün hastenede yaticam zaten ciktiktan 3-5 gün sonra gelirler galiba.

öyle bi ihtimal varsa ne güzel canım olur inş eşinin mesleği neydi

araba galericiligi yapiyor alim satim.burda kazandigiylada türkiyede arsa alim satimi yapiyorlar. tabi türkiyeye gelirsek eger orada yeni bir is kurup öyle gelmeyi düsünüyoruz ama nezamana artiiik.

hayırlısı artık canım herşey gönlünüzce olsun inş
sen şimdi doğum yapçan özlicez kız seni uzun süre gelmezsinolumunekankayizsmile
siz sağlıklı olundaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…