- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.721
kiz bu saatte kahvaltimi masallah sana oglumuzu ac biakiyon bak ye erkenden.
sabahlari kocam ise giderken kahvalti hazirliyor yiyoruz beraber biraz naz yapayim demi bitiyor artik hamileligim.
hic ummadigin bir anda gelir sancilarin dikkat et bak cok dolasma disarida.
ayrica hazalim aksam yemek yedikten sonra hemen uzanma oda cok yanma yapiyor.
oooh afiyet bal seker olsun ic canim benim
nihanim peki kac saat sonra hissettin bacaklarini kiz ben cok korkuyom ya hissedemezsem diye
bi dene istersen cocugu bakkala göndermeyi seni polise sikayet ederler hemen.kaydirigubbakcemile3
kiz bu saatte kahvaltimi masallah sana oglumuzu ac biakiyon bak ye erkenden.
sabahlari kocam ise giderken kahvalti hazirliyor yiyoruz beraber biraz naz yapayim demi bitiyor artik hamileligim.
hic ummadigin bir anda gelir sancilarin dikkat et bak cok dolasma disarida.
ayrica hazalim aksam yemek yedikten sonra hemen uzanma oda cok yanma yapiyor.
oooh afiyet bal seker olsun ic canim benim
çok zor canım ya şimdi eve gitsem bulaşık var ee sabah ben giderken eşim uyuyo oluyor o vardiyalı çalışıyr yatak toplancak etrafı dağıtmıştır onları topla eve gitmeyi hiç istemiyorum ya Allahtan 29 ekim geliyor tatil de temizlik yaparım bari ,
evet oralarda olmaz gitmezler çocuklar bakalda yok dimi oralarda büyük marketler var
aslında burdada azalıyor bakkallar ama yinede var
bi dene istersen cocugu bakkala göndermeyi seni polise sikayet ederler hemen.kaydirigubbakcemile3
saol canim icimi rahatlattin.ay ne bileyim ya aklima geliyor iste.hep kötü ihtimalleri düsünüyom bendecanım, benim belimden çıkarmadılar o aleti ağrı geldikçe kumanda verdiler ona bas dediler bende bastım bastığım için geç hissettim oda psikolojimi çok etkiledi öğlen 1 gibi ameliyat oldum tam akşam 9 gibi hissettim ama erken bıraktım kumandaya basmayı hemşire bas dedi ama istemedim ağrı kesici yapın dedim.
ayrıca öyle kötü şeyler düşünme şuan çok yaygın bi yöntem bu ve ben daha hiç duymadım bu yöntemden sonra sakat kalanı içini ferah tut canım
valla kiz ay bi tuaf burdakiler hemen herseyde polisi ararlar.yokda bisikletten biri düse ambulans gelirgerçektenmi kızzbilmiyorumkismile
cnm benim 11 de kalktim ben erken kalksam erken yicem ama gec kalkiom iste zaten doru duzgunde yapmiom kahvalti hic cnm istemio tek basina esim sabah 4 bucukta ise gidio o zaman kahvalti yapmio tabi ben de tek basima yemeye calisiorum
evet cnm haklisin isiniz gercekten zor bende yakinda bu durumlari yasicam bu gunlerin keyfini cikarayim en iyisi
burda buyuk marketler var cnm turk dukkanlarida var ama bana biraz uzak turk dukkani cocuklarda asla gitmez ole
hahhaha bakkal yuzunden polise duseriz valla ama ALLAHTAN market apartmanin altinda diger markette uzak biraz yuruyus yapmak istersem oraya gidiorum
saol canim icimi rahatlattin.ay ne bileyim ya aklima geliyor iste.hep kötü ihtimalleri düsünüyom bende
valla kiz ay bi tuaf burdakiler hemen herseyde polisi ararlar.yokda bisikletten biri düse ambulans gelirtrafik kazasinda helikopterler üsüsür olumunekankayizsmile
.
ilginç ya burda kaza oluyor anca ambulans gelir
hazal niye aşağı iniyon çamaşır için anlamadım kuzum
banada burdaki cogu sey cok ilginc geliyor hayatta kirmizi isik yanmadan yaya gecemezsin karsidan karsiya daha neler vaaar iste ulke disiplini.
ama herseye ragmen türkiyemiz birtaneopuyorumnanaktan
hazala bende soracaktim ama cikmis neyse gelince sorariz.
ama tahminimce apartmanin bir camasirhanesi var orada camasirlar yikaniyor.
polyanan siz apartmandamı oturuyorsunuz komşuluklar nasıl
valla şaşırdıkça şaşırıyorum ya apartmanın çamaşırhanesimi çık in ölür insan ya nasıl olur ki öyle:bbo:
tabisi türkiyemiz bi tane vatanım benimopuyorumnanaktan
valla bilmiyorum bazi yerlerde oluyor iste yada camasir makinan yoksa camasirhaneler var kuru temizlemeler gibi camasirini atiyorsun bekliyorsun yikiyor kurutuyor makina alip geliyorsun payla tabi.burda cook öyle yerler.
anladım polyanan türkiye gibisi yok ama ne demişler doğduğun yermi doyduğun yermi
evet olabilir güzel bişey aslında. kayınvaliden gelcekti gelebilecekmi canım
tabiki doydugun yer opuyorumnanaktan
allah insallah nasib ederde birgün gelir türkiyeye yerlesirizzemuszemus
turist davetiyelerini gönderdik iste bekliyorlar onlarda vizeyi. doguma yetisemezler tahminimce. 3 gün hastenede yaticam zaten ciktiktan 3-5 gün sonra gelirler galiba.
öyle bi ihtimal varsa ne güzel canım olur inş eşinin mesleği neydi
inş canım
hastane doktorlar hemşireler türk yok dimi hepsi yabancı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?