- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.681
kaydirigubbakcemile3saf saf bakiyosun ha
bende senin gibi düsününce cok heyecanlaniyorum.bende gülerek cikarim insallah.
ay onu ilk haliyle görecegim demi düsününce gözlerim doluyor.
allahim isteyen herkese nasib etsin bu duygulardan mahrum etmesin insallah.
anneme dün olanlari anlattim kizdi bana niye bastan söylemedin diye dönmeyecegi belliydi zaten diyor dönseydi bastan kendisi dönerdi kizim diyor.
biz dönderdik hooop kendisi tekrar yukari dündü
2 denemedede hic dönmedi.
günaydın kızlar nasılsınız polyanan nasılsın canım ağrın acın falan yok dimi
nihan sen nasılsın
bende iyiyim canım işte tükkandayım evet ya bende o işlemi çok merak ettim internette araştırdım akşam Allah korusun ama tehlikeliymiş öyle yazıyodu bebeğin kemikleri kırılabilir yazıyodu ya korktum valla
günaydin canim cok iyim cok sükür yok agrim sancim kendimi cok iyi hissediyorum kizimda hoplayip ziplayip duruyor teyzesi hareketlerini kontrol ediyorum sen nasilsin canim.
Allah korusun canım ya
neyseki polyananın bişeyi yok şükür
bak sen şu yaramazaŞeniz inatlaşıyor bide
nasıl oluyor canım ya çok merak ettim işlemi
kesenin yırtılma ihtimali olmuyormu
bende varım tatlım.bende kısa bir süre önce üye oldum sen gibi kankasızım.öpüyorum herkezi...kızlar:
hala ben gibi kk da kankasını bulamayan varmı??hadi bizde birbirimize candaş olalım
herşeyimizi burda paylaşalım....bekliyorum arkadaşlar....
bende varım tatlım.bende kısa bir süre önce üye oldum sen gibi kankasızım.öpüyorum herkezi...
evet keşke yakın olsak bende gelip görmek isterdim vallaewet canım çok şükür hayırlısıyla inşallah kucağına alcak cuma günü valla ben bile heyecanlanıyorum polyanan keşke yakın olsaydık yanına gelirdim canım
yinde cesaretinden dolayı kutluyorum seni canım.. ben işyerinde video izleyemiyorum ama annemlerde bi bakarımdoktorumuz diyor zaten dik kafali kizimiz diyorkaydirigubbakcemile3
videosu var canim ama türkiye you tube acmiyor galiba. baska sitelere bakayim bulursam koyarim.
söyle anlatayim ben 2 tane doktor ultrosondan bebegin durusuna bakiyor biri bebegin poposundan hafiften kaldirirken öbürü bebegin sirtindan saat yönüne dogru ceviriyor. ama anlattigim kadar basit degil valla.
kesenin yirtilma ihtimalide var ama bastan butun tahlileri arastirmalari yapiyorlar rahime plesentanin sikiligi ve durumu bide suyun yeterli olup olmadigina. onlara göre yapiyorlar islemi zaten.
ayy felekat yağmur başladı burda kızlar
kardesim gibi demissin tükandayimkaydirigubbakcemile3bende iyiyim canım işte tükkandayım evet ya bende o işlemi çok merak ettim internette araştırdım akşam Allah korusun ama tehlikeliymiş öyle yazıyodu bebeğin kemikleri kırılabilir yazıyodu ya korktum valla
iyi aman canım kıpırdasın az kaldı artık aman o iyi olsun valla polyanan korkuttun canım bizi ya yanlış anlamada çok cesaretlisin ben olsam asla cesaret edemezdim ama iyi yaptın denemeseydin hep içinde kalırdı yapsaydım belki dönerdi diye herşeyi yaptın olmadı hayırlısı buymuş canım:CüvCüv:
evet keşke yakın olsak bende gelip görmek isterdim valla
yinde cesaretinden dolayı kutluyorum seni canım.. ben işyerinde video izleyemiyorum ama annemlerde bi bakarım
burası günlük güneşlik
bu arada birazdan öğle yemeğine çıkıcam dönünce inş burda olursunuz canlarım
he polyanan iş filan yapma sakın dikkat et kendine tatlım
içerden bi cihazlamı kaldırıyolar dışardan elleriylemi
bende varım tatlım.bende kısa bir süre önce üye oldum sen gibi kankasızım.öpüyorum herkezi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?