KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın kızlar nasılsınız polyanan nasılsın canım ağrın acın falan yok dimi
nihan sen nasılsın

bak sen şu yaramazaŞeniz inatlaşıyor bide
nasıl oluyor canım ya çok merak ettim işlemi
kesenin yırtılma ihtimali olmuyormu

günaydın kızlar nasılsınız polyanan nasılsın canım ağrın acın falan yok dimi
nihan sen nasılsın

günaydin canim cok iyim cok sükür yok agrim sancim kendimi cok iyi hissediyorum kizimda hoplayip ziplayip duruyor teyzesi hareketlerini kontrol ediyorum sen nasilsin canim.

bende iyiyim canım işte tükkandayım evet ya bende o işlemi çok merak ettim internette araştırdım akşam Allah korusun ama tehlikeliymiş öyle yazıyodu bebeğin kemikleri kırılabilir yazıyodu ya korktum valla

Allah korusun canım ya
neyseki polyananın bişeyi yok şükür

günaydin canim cok iyim cok sükür yok agrim sancim kendimi cok iyi hissediyorum kizimda hoplayip ziplayip duruyor teyzesi hareketlerini kontrol ediyorum sen nasilsin canim.

iyi aman canım kıpırdasın az kaldı artık aman o iyi olsun valla polyanan korkuttun canım bizi ya yanlış anlamada çok cesaretlisin ben olsam asla cesaret edemezdim ama iyi yaptın denemeseydin hep içinde kalırdı yapsaydım belki dönerdi diye herşeyi yaptın olmadı hayırlısı buymuş canım:CüvCüv:

bak sen şu yaramazaŞeniz inatlaşıyor bide
nasıl oluyor canım ya çok merak ettim işlemi
kesenin yırtılma ihtimali olmuyormu

doktorumuz diyor zaten dik kafali kizimiz diyorkaydirigubbakcemile3
videosu var canim ama türkiye you tube acmiyor galiba. baska sitelere bakayim bulursam koyarim.

söyle anlatayim ben 2 tane doktor ultrosondan bebegin durusuna bakiyor biri bebegin poposundan hafiften kaldirirken öbürü bebegin sirtindan saat yönüne dogru ceviriyor. ama anlattigim kadar basit degil valla.
kesenin yirtilma ihtimalide var ama bastan butun tahlileri arastirmalari yapiyorlar rahime plesentanin sikiligi ve durumu bide suyun yeterli olup olmadigina. onlara göre yapiyorlar islemi zaten.

ewet canım çok şükür hayırlısıyla inşallah kucağına alcak cuma günü valla ben bile heyecanlanıyorum polyanan keşke yakın olsaydık yanına gelirdim canım
evet keşke yakın olsak bende gelip görmek isterdim valla
yinde cesaretinden dolayı kutluyorum seni canım.. ben işyerinde video izleyemiyorum ama annemlerde bi bakarım
ayy felekat yağmur başladı burda kızlar

burası günlük güneşlik

bu arada birazdan öğle yemeğine çıkıcam dönünce inş burda olursunuz canlarım

he polyanan iş filan yapma sakın dikkat et kendine tatlım

kardesim gibi demissin tükandayimkaydirigubbakcemile3
internette öyle seyler yaziyor evet canim ama suyu az olursa eger tehlikeli olabiliyormus.
aman ne bilim anam alman sitelerinde baska yaziyor türk sitelerinde baska yaziyor olumunekankayizsmile

valla bende nasil bir maceraya atladigimi sasirdim
bende icimde kalmasin diye denedim canim yoksa hep kendimi yerdim denesem normal yapabilirdim belki diye ama simdi diyorumki denedim olmadi.hayirlisi buymus evet.
kiz bide öyle cesaret veriyorlarki burdaki doktorlar cesaretin yoksada cesaretleniyorsun

ay canlarim valla keske yakin olsaydiniz sizlerde gelirdiniz ay düsünsenize bi kocam bide ben kimsemiz yok valla birbirimize destek olup duruyoruzolumunekankayizsmile
saolun kizlar cesaret edip denedim hic deilse.türk sitelerde video yok hic ugrasma canim.bende cok aramistim.
hadi canim afiyet olsun gelince görüsürüz yine. yok valla bugün sadece camasir yikayip asicam okadar.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…