KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

selam kizlar ben geldim sabah 8 den saate kadar hastanedeydim.
öldüm resmen.
bebegimi döndermeye calistilar ama inatci kizim dönmedi 2 kere denediler allahim bir agriki anlatamam size soguk terler döktüm valla kocam desen o benden beter kendinden gecti. 2 uzman doktor 2 ebe denediler ama olmadi :gitme: saatlerce bebegimin kalp atislari dinlendi bana serum falan takildi onlari beklerken saatler gecti.yarin beni sezeryana alicaklardi ama istemedim daha hazir deilim dedim.
cumaya sezeryan günü aldik 29 ekim zafer bayramicuma günü prensesim yanimda olacak cok heyecanliyim ya.

catimda darmis bu arada normal olursa cok zor olacakti zaten diyor doktorum.herseyde bir hayir vardir bebegim dönmüyorsa bir bildigi vardir demi.

kocama diyorumki neyse artik 2 cocugumuz belki döner o normal olur
ne diyorsun sen bu acilari cektikten sonra bide ikinci cocugumu yapicaz. halbuki hep hayalinde 4 cocuk var...canim benim yaa

Son düzenleme:
kizlar beni merek etmissiniz ya cok duygulandim yasenağlama saolun
sizi cok seviyorum ben Şeniz

şimdi okudum çok geçmiş olsun canım hayırlısı olsun yeterki sağlıkla al bebişini kucağına cumaya çok az kaldı hayırlısıyla alıcaksın inşallah ne güzel
döndürmeye nasıl çalıştılar merak ettim çok

arkadaşlar ben de çalıştığım için akşamdan akşama bakıyorum nete ve arada mesaj yazabiliyorum o yüzden henüz bu sitede arkadaş edinemedim

hosbulduk böcügüm.
evet hayirlisi böyleymis
ay cok heyecanliyim cuma günü nasil dayanicam bilmiyorum spinal anestezi bideeyvahedigeldismile
yo tubeda var yabancilar yaparken cekilmis türk hic yok koysam acilirmi acaba

ay mersi canımm opuyorumnanaktan
napim ya buraya atanalı iki sene oldu hala adamakıllı bi dost edinemedim hepsi üniden telle görüştüğüm arkadaşlar...
burdakiler pek bi şey çıktı... neyse 2 sene uzun sayılmaz eleştirmicem belki adamkıllı insanlar çıkar karşıma..:Saruboceq:

insan bir zamandan sonra gittigi yere zor uyum sagliyor.görümcem muglada benimde cok memnun ordan.
insallah seninde karsina kafa dengi arkiler cikar:teselli:

açılmadı canım kendine acı çektirdin canım ya hemde bebişine çektirdin boşu boşuna çatın da darmış zaten off üzüldüm senin için olsun normal için herşeyi denedin hayırlısı buymuş demekki napalım Rabbim yardım etsinde cuma günü hayırlısıyla al kızını kucağına kayınvalidenler yetişebilcekmi

canım arkadaşım kıyamam ya sen herşeyi denedin ama öyle olması gerekiyor demekki hiç üzülme biz hep hayırlısı olsun diye dua etmedikmi demek hayırlısı bu
inş güzel geçer sezeryanın çok ağrın olmasın inş bi an önce kavuşun kızınla
kizlar beni merek etmissiniz ya cok duygulandim yasenağlama saolun
sizi cok seviyorum ben Şeniz
Şeniz ay yerim sen ben bizde çok seviyoruz iyiki buraya gelip sizleri tanımışımopuyorumnanaktan
ben biraz uzanayim canim cok yoruldum valla gelirim yine.

inş bugün gelirsinde görüşürüz canım

hayirlisi buymus canim evet.
amin canim rabbimin yardimiyla cuma gününüde yavrumu bi kucagima alsam hayirlisiyla evime gelince sefami sürecemaklinialirimsmile
kayinvalidemler buyuk ihtimal yetisemicekler dogumdan sonra gelirler galiba. zaten 3 günde hastanede yaticam eve geldikten 3-5 gün sonra gelirler tahminimce.zemuszemus

günaydin nihaniiimopuyorumnanaktan geldim canimin ici
denedim canim olmadi dün cok üzülmüstüm ama bugun morelim gayet yerinde.
hayirlisi diye dua ettik hayirlisi buymus evet cok sükür allahima.
ay amiiiin insallah sezeryanim güzel gecer düsündükce icim bi tuaf oluyor ben uyanikken kesip dikesekler beni.akannehirama bebegimi düsününcede rahatliyorum.Şeniz

hoşgeldin canıma.s.
bende uyanıkken olmuştum ve ben deliririm diyordum nasıl olcak filan sakinleştirici vuruyorlar tatlım ve saf saf bakınıyorsun etrafa komik oluyor ameliyathaneden gülerek çıktım
çok güzel bişey bebeğini herkezden önce ilk sen görcen

kaydirigubbakcemile3saf saf bakiyosun ha
bende senin gibi düsününce cok heyecanlaniyorum.bende gülerek cikarim insallah.
ay onu ilk haliyle görecegim demi düsününce gözlerim doluyor.
allahim isteyen herkese nasib etsin bu duygulardan mahrum etmesin insallah.

anneme dün olanlari anlattim kizdi bana niye bastan söylemedin diye dönmeyecegi belliydi zaten diyor dönseydi bastan kendisi dönerdi kizim diyor.
biz dönderdik hooop kendisi tekrar yukari dündü
2 denemedede hic dönmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…