- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.661
kizlar beni merek etmissiniz ya cok duygulandim yasenağlama saolun
sizi cok seviyorum ben Şeniz
arkadaşlar ben de çalıştığım için akşamdan akşama bakıyorum nete ve arada mesaj yazabiliyorum o yüzden henüz bu sitede arkadaş edinemedim
ay mersi canımm opuyorumnanaktan
napim ya buraya atanalı iki sene oldu hala adamakıllı bi dost edinemedim hepsi üniden telle görüştüğüm arkadaşlar...
burdakiler pek bi şey çıktı... neyse 2 sene uzun sayılmaz eleştirmicem belki adamkıllı insanlar çıkar karşıma..:Saruboceq:
canım arkadaşım kıyamam ya sen herşeyi denedin ama öyle olması gerekiyor demekki hiç üzülme biz hep hayırlısı olsun diye dua etmedikmi demek hayırlısı buselam kizlar ben geldim sabah 8 den saate kadar hastanedeydim.
öldüm resmen.
bebegimi döndermeye calistilar ama inatci kizim dönmedi 2 kere denediler allahim bir agriki anlatamam size soguk terler döktüm valla kocam desen o benden beter kendinden gecti. 2 uzman doktor 2 ebe denediler ama olmadi :gitme: saatlerce bebegimin kalp atislari dinlendi bana serum falan takildi onlari beklerken saatler gecti.yarin beni sezeryana alicaklardi ama istemedim daha hazir deilim dedim.
cumaya sezeryan günü aldik 29 ekim zafer bayramicuma günü prensesim yanimda olacak cok heyecanliyim ya.
catimda darmis bu arada normal olursa cok zor olacakti zaten diyor doktorum.herseyde bir hayir vardir bebegim dönmüyorsa bir bildigi vardir demi.
kocama diyorumki neyse artik 2 cocugumuz belki döner o normal olur
ne diyorsun sen bu acilari cektikten sonra bide ikinci cocugumu yapicaz. halbuki hep hayalinde 4 cocuk var...canim benim yaa
Şeniz ay yerim sen ben bizde çok seviyoruz iyiki buraya gelip sizleri tanımışımopuyorumnanaktankizlar beni merek etmissiniz ya cok duygulandim yasenağlama saolun
sizi cok seviyorum ben Şeniz
ben biraz uzanayim canim cok yoruldum valla gelirim yine.
açılmadı canım kendine acı çektirdin canım ya hemde bebişine çektirdin boşu boşuna çatın da darmış zaten off üzüldüm senin için olsun normal için herşeyi denedin hayırlısı buymuş demekki napalım Rabbim yardım etsinde cuma günü hayırlısıyla al kızını kucağına kayınvalidenler yetişebilcekmi
canım arkadaşım kıyamam ya sen herşeyi denedin ama öyle olması gerekiyor demekki hiç üzülme biz hep hayırlısı olsun diye dua etmedikmi demek hayırlısı bu
inş güzel geçer sezeryanın çok ağrın olmasın inş bi an önce kavuşun kızınla
Şeniz ay yerim sen ben bizde çok seviyoruz iyiki buraya gelip sizleri tanımışımopuyorumnanaktan
inş bugün gelirsinde görüşürüz canım
hoşgeldin canıma.s.
bende uyanıkken olmuştum ve ben deliririm diyordum nasıl olcak filan sakinleştirici vuruyorlar tatlım ve saf saf bakınıyorsun etrafakomik oluyor ameliyathaneden gülerek çıktım
çok güzel bişey bebeğini herkezden önce ilk sen görcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?