KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sessiz yerledemi oturuyorsunuz
hep beraber olmak biyandan iyi bi yandan kötü ben eşimle hep beraber olsam kavga ederim valla

işimiz çanakkalede ev kepez diye biyer var burda orda ama hiç sevmiyorum ben çanakkalede yetiştim bizim ev şehrin merkezinde annemlerin yani hiç otobüse binmezdik evden çarşıya pazara yürüyerek gidilebiliyo ama şimdiki evim çok tenha biyerde köy gibi
bizde ediyoz bazen az önce bile ettik yanikaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Allahtan o çok dükkanda durmuyo bazen sabah bi çıkıyo taa akşama geliyo o dükkandaykende benim babamlarım tükkanı var bize çok yakın oraya kaçıyom hemen eğer dükkanda çok durcaksada anneme kaçıyom

evet zor olur ya inşallah taşınırsınız merkeze bende merkezde büyüdüm şimdide cadde üzerinde oturuyorum zaten, araba gürültülerini severim sessiz ve ıssız olmasını istemem ilginç dimi
kavgamı ettiniz işler yüzündenmi

ne güzel işte kitle ona işler sen kaç aradakaydirigubbakcemile3
dışarıya yine iş için çıkıyo galiba

bende bu akşam eve erken gidip eşime süpriz yapçaktım ona güzel bi sofra kurcaktım evlilikyıldönümümüzü kutlayamadıkya onun için beni sinir etti yapmıcam bendealsanaalsanasmileÇok üzgünüm çoook

sende benim gibisin he
geçen kavga ettik işten gidip istediği yemek vardı onu yapçaktım kavga ettiğimiz için yapmadım eve geldi yapmadığımı görünce şok oldu:roflol:
benim karım yapmıştır diye bir ümitle mutfağa gitti ama hüsransengözlerimebaksanab

iş yüzünden deil ya sinir işte sinir ediyo beni bak anlatayım pazar akşamı misafirlerim vardıya börek yapmıştım 1 tane yufka kalmış bu sabah kahvaltıda gözleme yaptım yarısını o yedi yarısını ben o önden ekmek yedi ben hiç yemedim ekmek bitek yarım gözleme yadim az önce o dükkandaydı ben dedimki çay içelimmi hiç içmem normalde canım istedi karşılıklı içelim diye yok dedi miğdem çok kötü dokundu bana gözleme yağlı falan dedi bende sinir oldum bidaha sana bişey yapmıcam dedim ondan kavga ettik işte

iyi yapmışın hep bizden bişey bekliyolar hep onlar haklı zaten
ikidebir sorup duruyo bana sen eve gitmicenmi diye gitmicem dedim bende hakedene yapılır dedim

anladım canım haklısın valla
bende yaparım pasta tatlı filan yemez atarım çöpe sonra sen bana hiç kek yapmıyon der deli olurum bu erkekleri anlamak zor bende derim aynen senin dediğin gibi bida sana bişi yapmıcam

doğru valla birazda bizden kaynaklanıyo gibi biz herşeyi yaptıkça daha çok istiyolar hiç kıymet bilmiyolar
amin Allahım yokluğunu göstermesiin

tabiki öyle aslında bu her insanın doğasında vardır onlarda bizi çok şımartsa bizde abartırız yani dimiaklinialirimsmile

senin ev kendinemi ait kayınvalidenle altlı üstlümüsün

ben ilk 6 ay beraber aynı evde yaşadım 6 ayda çıldırtmayı başardıkları için evi terkettim ayrı ev açmasaydı boşancaktım ama şimdi ayrı evdeyiz aynı apartmanda da aynı sokakta da oturmayı nasip etmesin Allahım ne kadar uzak o kadar iyi canım

seni çok iyi anlıyorum canım valla mimkünse çok uzak olsunlar ben 2 senedir altlıüstlü oturuyorum delikafaduldenkayınvalidemlerin evi onlar altkatta oturuyo benim akıllı kocam biz evlenmeden aynı mahalleden eve yazılmış zekayi kafayı yicem şimdi o evi ödüyoruz ama orda oturmayı hiç istemiyorum kiraya vercez ben orda oturmam diyorum bakalım napçaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…