KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ay insanın istemediği evde oturması çok kötü ya istemeyerek gidersin eve dimi Allah yardımcın olsun

öyle valla Allah beterinden saklasın buna şükür ama gerçekten hiç sevmiyorum evime ev ödediğimiz için kirada oturmayalım dedi eşim bende kabul ettim ama çok zorlanıyorum çok pişmanım orda oturmayı kabul ettiğim için

ne zaman bitçek ödemeler

konuşunca zaman çabuk geçiyo canım hadi iyisin bugünde bitti negüzel git evine rahatına bak erkenden gitmek çok güzel senin evin yakındı dimi

konuşunca zaman çabuk geçiyo canım hadi iyisin bugünde bitti negüzel git evine rahatına bak erkenden gitmek çok güzel senin evin yakındı dimi

evet bitti canım, kuaföre gideyim diyorum kaş ve saç kesimi yaptırayım
evim çok yakın değil belediye arabasıyla 10 dakika sürüyo kendi arabamla 5dk filan

hıı ben yakın diye hatırlıyorum git hadi süslen biraz canım bende gitemiyom hiç kuaförüm uzak kalıyo bide dükkandan gidemiyom hergidişte kızıyolar bana iyice boşladın diye bekarken hafta 8 ben 9 kuafördeydim evlenince herşei unuttum valla

ilginç ya burda kaza oluyor anca ambulans gelir

hazal niye aşağı iniyon çamaşır için anlamadım kuzum

cnm apartmanin zemin katinda camasir odasi var camasir makinasi ve kurutma makinasi var orda yikiom

evet cnm camasirhane var

valla şaşırdıkça şaşırıyorum ya apartmanın çamaşırhanesimi çık in ölür insan ya nasıl olur ki öyle:bbo:
tabisi türkiyemiz bi tane vatanım benimopuyorumnanaktan

yok kiz asansor var cok rahat inip cikiorum merdivenle cinip cikmaya kalksam 9. katta asagiya inmeden dogururum
ama cok rahat ya 2 saatte ykiyip kurutup getiriorum cok kolay oluo hamile oldugum icin biraz zorum agidio ama cocuk olunca kurutma derdim olmicak malum yeni dogan bebisler cok cabuk pisletiolar kiyafetleri ben iki saatte yikiyip bitircem camasirlari bekleme derdim olmicak :lepi:

slm hazal bütün apartmanda herkesmi orda yıkıyo evde çamaşır makinesi niye yokkafamçokkarıştı çok deişik geldi

selam sadrazam kimsecikler yok bu saatte biz iyiyiz sen nasilsin teolag dogurmadi cnm 35. haftasinda o 1 hafta once yazmisti kasim anneleri topigine kafeden yaziodu dogurmamisti ama 1 hafta icinde dogurduysada haberim yok

slm hazal bütün apartmanda herkesmi orda yıkıyo evde çamaşır makinesi niye yokkafamçokkarıştı çok deişik geldi

selam cnm genelde tum apartmanda var camasir ve kurutma makinasi dileyen kullanir dilemeyen kendi makinasini alir evinde kullanir benim banyom kucuk olduu icin ben asagida yikiorum ole zorlugu yok ama ben hamis olduum icin zorlaniorum

tşkler hazalcım aşkböcüğüm..
bende iyiyim kızım da iyi tekmecikler atıyo içimde bişi kayıyo gıdıklanma gibi bişi

selam cnm genelde tum apartmanda var camasir ve kurutma makinasi dileyen kullanir dilemeyen kendi makinasini alir evinde kullanir benim banyom kucuk olduu icin ben asagida yikiorum ole zorlugu yok ama ben hamis olduum icin zorlaniorum

oh valla sizinkide güzel.
kiz ne zorlugu olucakki asansörle in yika kurut eve cik katla yerlestir bittikaydirigubbakcemile5 ne güzel valla mis gibi.

bende simdi geldim disaridan. kendi doktorum aradi cagirdi gel bi bebisi karnindayken son kez ultrasonla cekelim bir kac gün sonra hep yaninda olacak dedi gittim melegimi gördüm hic yerinde durmuyor.cdye cektik kizimizi,geldim
cok sükür allahima.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…