- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.781
seni çok iyi anlıyorum canım valla mimkünse çok uzak olsunlar ben 2 senedir altlıüstlü oturuyorum delikafaduldenkayınvalidemlerin evi onlar altkatta oturuyo benim akıllı kocam biz evlenmeden aynı mahalleden eve yazılmış zekayi kafayı yicem şimdi o evi ödüyoruz ama orda oturmayı hiç istemiyorum kiraya vercez ben orda oturmam diyorum bakalım napçaz
öyle valla Allah beterinden saklasın buna şükür ama gerçekten hiç sevmiyorum evime ev ödediğimiz için kirada oturmayalım dedi eşim bende kabul ettim ama çok zorlanıyorum çok pişmanım orda oturmayı kabul ettiğim için
konuşunca zaman çabuk geçiyo canım hadi iyisin bugünde bitti negüzel git evine rahatına bak erkenden gitmek çok güzel senin evin yakındı dimi
ilginç ya burda kaza oluyor anca ambulans gelir
hazal niye aşağı iniyon çamaşır için anlamadım kuzum
banada burdaki cogu sey cok ilginc geliyor hayatta kirmizi isik yanmadan yaya gecemezsin karsidan karsiya daha neler vaaar iste ulke disiplini.
ama herseye ragmen türkiyemiz birtaneopuyorumnanaktan
hazala bende soracaktim ama cikmis neyse gelince sorariz.
ama tahminimce apartmanin bir camasirhanesi var orada camasirlar yikaniyor.
valla şaşırdıkça şaşırıyorum ya apartmanın çamaşırhanesimi çık in ölür insan ya nasıl olur ki öyle:bbo:
tabisi türkiyemiz bi tane vatanım benimopuyorumnanaktan
cnm apartmanin zemin katinda camasir odasi var camasir makinasi ve kurutma makinasi var orda yikiom
evet cnm camasirhane var
yok kiz asansor var cok rahat inip cikiorum merdivenle cinip cikmaya kalksam 9. katta asagiya inmeden dogururum
ama cok rahat ya 2 saatte ykiyip kurutup getiriorum cok kolay oluo hamile oldugum icin biraz zorum agidio ama cocuk olunca kurutma derdim olmicak malum yeni dogan bebisler cok cabuk pisletiolar kiyafetleri ben iki saatte yikiyip bitircem camasirlari bekleme derdim olmicak :lepi:
merhaba kızlar ne var ne yok
slm hazal bütün apartmanda herkesmi orda yıkıyo evde çamaşır makinesi niye yokkafamçokkarıştı çok deişik geldi
selam cnm genelde tum apartmanda var camasir ve kurutma makinasi dileyen kullanir dilemeyen kendi makinasini alir evinde kullanir benim banyom kucuk olduu icin ben asagida yikiorum ole zorlugu yok ama ben hamis olduum icin zorlaniorum
merhaba kızlar ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?