- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.801
polyanan canım senin durumun ne ne zaman doğum anlatsana çatladım yahu
:teytey::teytey:
yandan yandan ohhhh ne güzel canım yazmayı unutma lütfennnnnnnnnnnnnnnn
RABBİM tardımcın olsun hayatım..çantayı hazır etmişsindir mutlaka bişi unutma tamammı
canım sana zahmet bi daha yazabilirmsin yanına alıcakları daha önce yazmışstın ama şimdi not ediyim bende
ii şanslar doğumdan önce bol bol dua et
korkma hayatım korkma..
ALLAH yanında merak etme RABBİMİN ismini ağzından eksik etme..yardım edicektir sana..
canım benim yaaa ayyy ohh ohh acayip oldum hoyttt
canım benim sen yaz ben not edicem hepsini biraz işim var..fotoğraf makinesini unutmassın sölememe gerek yok ama ilk çıktığında çekcenmi resmini ben öle yapcam da çıktığında çeksinler..
ayy öle valla sıra bize geliyo canım yaa nasıl sevindim şimdi anlatamam..artık yanında bebeğin..harika bişi benimkide ohh içimde kayıyo valla
ücretlimi oluyor peki canım çok olmaz ücretide herhaldeselam cnm genelde tum apartmanda var camasir ve kurutma makinasi dileyen kullanir dilemeyen kendi makinasini alir evinde kullanir benim banyom kucuk olduu icin ben asagida yikiorum ole zorlugu yok ama ben hamis olduum icin zorlaniorum
,oh valla sizinkide güzel.
kiz ne zorlugu olucakki asansörle in yika kurut eve cik katla yerlestir bittikaydirigubbakcemile5 ne güzel valla mis gibi.
polyanan canım diğer topic e bebeğinin kilosunu yazmışsınmaşşallah ALLAH nazarlardan saklasın..çok iyi kilosu..sağlıklı maşallah ohh ohh
polyanan canım diğer topic e bebeğinin kilosunu yazmışsınmaşşallah ALLAH nazarlardan saklasın..çok iyi kilosu..sağlıklı maşallah ohh ohh
benim balkonum var camekanli kapali asinca cok güzel kuruyor bazen asiyorum oraya havalar soguk oldumu zor kuruyor valla evet.ücretlimi oluyor peki canım çok olmaz ücretide herhalde
,
evet bi yandan iyi asma derdi yok direk makinalarda kurutur benim balkonum küçük boş odada kurutuyorum heryer çamaşır oluyo sanki
maşallah
günaydın kızlardelikafadulden
oh valla sizinkide güzel.
kiz ne zorlugu olucakki asansörle in yika kurut eve cik katla yerlestir bittikaydirigubbakcemile5 ne güzel valla mis gibi.
ücretlimi oluyor peki canım çok olmaz ücretide herhalde
,
evet bi yandan iyi asma derdi yok direk makinalarda kurutur benim balkonum küçük boş odada kurutuyorum heryer çamaşır oluyo sanki
[/SIZE][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?