KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

polyanan canım senin durumun ne ne zaman doğum anlatsana çatladım yahu

:teytey::teytey:
yandan yandan ohhhh ne güzel canım yazmayı unutma lütfennnnnnnnnnnnnnnn

RABBİM tardımcın olsun hayatım..çantayı hazır etmişsindir mutlaka bişi unutma tamammı
canım sana zahmet bi daha yazabilirmsin yanına alıcakları daha önce yazmışstın ama şimdi not ediyim bende
ii şanslar doğumdan önce bol bol dua et

korkma hayatım korkma..
ALLAH yanında merak etme RABBİMİN ismini ağzından eksik etme..yardım edicektir sana..
canım benim yaaa ayyy ohh ohh acayip oldum hoyttt

sagol caim amiiiin allahim hepimizin yardimcisi olsun
cantam hazir tamam yazicam simdi.

spinal anestezi ile sezeryan olucak bebegim karnimdan cikarkende dua ederim insallah darisi basiniza.

ayy öle valla sıra bize geliyo canım yaa nasıl sevindim şimdi anlatamam..artık yanında bebeğin..harika bişi benimkide ohh içimde kayıyo valla

canım benim sen yaz ben not edicem hepsini biraz işim var..fotoğraf makinesini unutmassın sölememe gerek yok ama ilk çıktığında çekcenmi resmini ben öle yapcam da çıktığında çeksinler..

simdi bebegime,
1 hastane cikisi
2 zibin takimi
3 cit citli badi
3 cift corap
1 patik
1 kilotlu corap
pelus battaniye
1 örgü yelek
1 örgü hirka
bebek bezi islak mendili
pisik kremi,emzik
kendimede,
1 gecelik
2 pijama takimi
3 cift corap,1 patik
1 kücük havlu
bol ic camasiri atlet
tokalarim,kirmizi tacim,tarak ve dis fircasi,nemlendirici krem
terliklerim bide fotograf makinam
aklima gelenler bunlar unuttugum bisi yoktur insallah.

canım benim sen yaz ben not edicem hepsini biraz işim var..fotoğraf makinesini unutmassın sölememe gerek yok ama ilk çıktığında çekcenmi resmini ben öle yapcam da çıktığında çeksinler..

unutmadim canim akoydum onuda
tabiki ilk bulusmayida cekicez kocamda benimle girecek sezeryana o ceker bizi artik.

ayy öle valla sıra bize geliyo canım yaa nasıl sevindim şimdi anlatamam..artık yanında bebeğin..harika bişi benimkide ohh içimde kayıyo valla

allahim kolay ve saglikli dogumlar nasib etsin insallah.
yanimda olucak cuma günü biz artik 3 kisi olucaz dusundukce heyecan basiyor.

oynasin annesi son aylarda canini acitacak artik ama sana aci deil mutluluk verecekolumunekankayizsmile

polyanan canım diğer topic e bebeğinin kilosunu yazmışsınmaşşallah ALLAH nazarlardan saklasın..çok iyi kilosu..sağlıklı maşallah ohh ohh

selam cnm genelde tum apartmanda var camasir ve kurutma makinasi dileyen kullanir dilemeyen kendi makinasini alir evinde kullanir benim banyom kucuk olduu icin ben asagida yikiorum ole zorlugu yok ama ben hamis olduum icin zorlaniorum
ücretlimi oluyor peki canım çok olmaz ücretide herhalde

oh valla sizinkide güzel.
kiz ne zorlugu olucakki asansörle in yika kurut eve cik katla yerlestir bittikaydirigubbakcemile5 ne güzel valla mis gibi.
,
evet bi yandan iyi asma derdi yok direk makinalarda kurutur benim balkonum küçük boş odada kurutuyorum heryer çamaşır oluyo sanki

polyanan canım diğer topic e bebeğinin kilosunu yazmışsınmaşşallah ALLAH nazarlardan saklasın..çok iyi kilosu..sağlıklı maşallah ohh ohh

maşallah

günaydın kızlardelikafadulden

benim balkonum var camekanli kapali asinca cok güzel kuruyor bazen asiyorum oraya havalar soguk oldumu zor kuruyor valla evet.
insallah cumaya kadar 3,5 olurzemuszemus
günaydin caniiim.

Son düzenleme:
nasılsın polyanan bebiş napıy demek cdye çekti doktor güzel büyüyünce izletirsin şimdiki bebeklerde pek şanslı

oh valla sizinkide güzel.
kiz ne zorlugu olucakki asansörle in yika kurut eve cik katla yerlestir bittikaydirigubbakcemile5 ne güzel valla mis gibi.

cnm ben sepeti tasirken zorlaniorum bide asagida oldugu icin sancilanmiyim die dua ediorum sanki sancilaninca orda hemen dogacak gibi panik iste

ücretlimi oluyor peki canım çok olmaz ücretide herhalde

,
evet bi yandan iyi asma derdi yok direk makinalarda kurutur benim balkonum küçük boş odada kurutuyorum heryer çamaşır oluyo sanki

[/SIZE][/B]

ucretli nihanim ama cok pahali deil karti var para yukleyip yikiosun iste

gunaydin kizlar disarda yagmur var hava kapali erken kalktim ebe kontrolum var saat 11 de
gidiim balkalim ne dicek ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…