- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.821
valla cok sanslilar aynen ilk aylardan beri gidiyorum cekiyoruz.nasılsın polyanan bebiş napıy demek cdye çekti doktor güzel büyüyünce izletirsin şimdiki bebeklerde pek şanslı
cnm ben sepeti tasirken zorlaniorum bide asagida oldugu icin sancilanmiyim die dua ediorum sanki sancilaninca orda hemen dogacak gibi panik iste
ucretli nihanim ama cok pahali deil karti var para yukleyip yikiosun iste
gunaydin kizlar disarda yagmur var hava kapali erken kalktim ebe kontrolum var saat 11 de
gidiim balkalim ne dicek ebe
haber veririm tabi kizlar
polyanan o nisan gelmesini nasil bekliorum anlatamam biraz sancim olsa artsinda nisan gelsin hemen doguriyim diorum hayirlisi bakalim son gunler gecmek bilmioo yaaa
haber veririm tabi kizlar
polyanan o nisan gelmesini nasil bekliorum anlatamam biraz sancim olsa artsinda nisan gelsin hemen doguriyim diorum hayirlisi bakalim son gunler gecmek bilmioo yaaa
herkezin gelmez nişan canım benim direk sularım gelmişti birden
evet su son gunler gecmiyor sankihazal çok sabırsızlanıyo canım benim ya
evet oda olabiliyormus
bak hazalim seninde aklinda olsun direk suyun gelirsede panikleme sakin ol hemen hastaneye git.
off erken kalktim ya basim agrioo valla uyumak istiorum kafami yastiga koysam uyurum esimde yetisir insallah hala calisio yaa 11 de orda olmamiz lazim
arkiler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuzcanlar söyle bişey duymuştum ben yapıcam inş çocuğum olursa
bebek doğduğu gibi daha hiç süt verilmeden ağzına bitane nar tanesi sıkılınca gaz problemi olmuyormuş arkadaşım denemişti gerçektende olmadı tek minicik nar bi zarar gelmez herhalde
evet su son gunler gecmiyor sanki
kiz hazal sen nasil durdun 9 ay annenin karnindaŞeniz
kücücük nar tanesi bisi yapmaz heralde evet ama süt vermeden önce nasil verecezki hadi benim dogumum planli hazir edebilirim ama ya acil doguma gidenler.kaydirigubbakcemile3
canlar söyle bişey duymuştum ben yapıcam inş çocuğum olursa
bebek doğduğu gibi daha hiç süt verilmeden ağzına bitane nar tanesi sıkılınca gaz problemi olmuyormuş arkadaşım denemişti gerçektende olmadı tek minicik nar bi zarar gelmez herhalde
herkezin gelmez nişan canım benim direk sularım gelmişti birden
rahim agzini kapali tutan ve bebege enfeksiyon gitmesini onleyen hafif kan yada pembemsi bi siviymis. bu sivi geldikten 1-2 saat icinde sancilar baslayabilirmis ama 1-2 hafta sonrada baslayabilirmis deisiyormus.
acele etme kiz zaten cok az kaldi bebegiin gelmesineopuyorumnanaktan
hazal çok sabırsızlanıyo canım benim ya
evet su son gunler gecmiyor sanki
kiz hazal sen nasil durdun 9 ay annenin karnindaŞeniz
dur uyuma kiz biraz hareket et acil. yetisirsiniz birazda gec gidin bisi olmaz.
ebeye iyice agirlastim gec kaldik dersin.
bende denicem cnm insaallah gaz sorunu yasamassin yavrum
biliorum cnm su gelir gelmez dogum olmuyo maaalesef aman oda bi isarettir yaa gelsin biliim dogum yakalstigini
coooook sabirsizim kizalr cok valla anneme sormam lazim nasil beklemisim kaydirigubbakcemile3 aman hayirlisi beklioz iste saglikli gelsinde
yok cnm uyumam simdi zaten esimde aradi isi az kalmis gelir yarim saate
acil doğuma gidenler şansına küssün
yakın market varsa alınır zaten ben şu sıralar hamile kalırsam nar yok ki yaz mevsiminde bende şansıma küserim
buzluğa atarım bende yaw doğuma giderken unutursak kocam getirsin bi zahmet ben okadar doğum yapçamkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
dogru sanslarina küssünler.
buzluga atarsan kocan gider getirir canim yani bi zahmet.
benim simdi evde nar var yapsammiki acaba.
gercekten etkilimi ya mantigi ne acababilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?