KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın canım burdada kapalı hava
git bakalım bizide bilgilendirirsin gelcen dimi bidaha

nasılsın polyanan bebiş napıy demek cdye çekti doktor güzel büyüyünce izletirsin şimdiki bebeklerde pek şanslı
valla cok sanslilar aynen ilk aylardan beri gidiyorum cekiyoruz.
bebikim iyi cok sukur oynayip duruyor kasiklarimda ayaklari

kaydirigubbakcemile3 dogru kis sanki hemen doguracan.ama bellide olmaz hemen cikar belkide.
bak önce nisan geliyormus sonra sanci ve dogum basliyormus.ohaoldumsmile
hadi hayirlisiyla gitte gel bizede bilgi ver.

üfff burdada hava kapali yaaa.

Son düzenleme:
haber veririm tabi kizlar

polyanan o nisan gelmesini nasil bekliorum anlatamam biraz sancim olsa artsinda nisan gelsin hemen doguriyim diorum hayirlisi bakalim son gunler gecmek bilmioo yaaa

off erken kalktim ya basim agrioo valla uyumak istiorum kafami yastiga koysam uyurum esimde yetisir insallah hala calisio yaa 11 de orda olmamiz lazim

canlar söyle bişey duymuştum ben yapıcam inş çocuğum olursa

bebek doğduğu gibi daha hiç süt verilmeden ağzına bitane nar tanesi sıkılınca gaz problemi olmuyormuş arkadaşım denemişti gerçektende olmadı tek minicik nar bi zarar gelmez herhalde

polyanan o nisan gelmesini nasil bekliorum anlatamam biraz sancim olsa artsinda nisan gelsin hemen doguriyim diorum hayirlisi bakalim son gunler gecmek bilmioo yaaa

herkezin gelmez nişan canım benim direk sularım gelmişti birden

rahim agzini kapali tutan ve bebege enfeksiyon gitmesini onleyen hafif kan yada pembemsi bi siviymis. bu sivi geldikten 1-2 saat icinde sancilar baslayabilirmis ama 1-2 hafta sonrada baslayabilirmis deisiyormus.
acele etme kiz zaten cok az kaldi bebegiin gelmesineopuyorumnanaktan

evet oda olabiliyormus
bak hazalim seninde aklinda olsun direk suyun gelirsede panikleme sakin ol hemen hastaneye git.

evet canım hemen doğum hemen 2 dk gerçekleşcek kadar kolay değil yolda doğurmazsın suların da gelirse gidersiniz hemen hastahaneye

off erken kalktim ya basim agrioo valla uyumak istiorum kafami yastiga koysam uyurum esimde yetisir insallah hala calisio yaa 11 de orda olmamiz lazim

dur uyuma kiz biraz hareket et acil. yetisirsiniz birazda gec gidin bisi olmaz.
ebeye iyice agirlastim gec kaldik dersin.

arkiler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
evet su son gunler gecmiyor sanki

kiz hazal sen nasil durdun 9 ay annenin karnindaŞeniz

:roflol::roflol: gerçektennkaydirigubbakcemile3

kücücük nar tanesi bisi yapmaz heralde evet ama süt vermeden önce nasil verecezki hadi benim dogumum planli hazir edebilirim ama ya acil doguma gidenler.kaydirigubbakcemile3

kücücük nar tanesi bisi yapmaz heralde evet ama süt vermeden önce nasil verecezki hadi benim dogumum planli hazir edebilirim ama ya acil doguma gidenler.kaydirigubbakcemile3

acil doğuma gidenler şansına küssün
yakın market varsa alınır zaten ben şu sıralar hamile kalırsam nar yok ki yaz mevsiminde bende şansıma küserim
buzluğa atarım bende yaw doğuma giderken unutursak kocam getirsin bi zahmet ben okadar doğum yapçamkaydirigubbakcemile3

bende denicem cnm insaallah gaz sorunu yasamassin yavrum

herkezin gelmez nişan canım benim direk sularım gelmişti birden

biliorum cnm su gelir gelmez dogum olmuyo maaalesef aman oda bi isarettir yaa gelsin biliim dogum yakalstigini

hazal çok sabırsızlanıyo canım benim ya

evet su son gunler gecmiyor sanki

kiz hazal sen nasil durdun 9 ay annenin karnindaŞeniz

coooook sabirsizim kizalr cok valla anneme sormam lazim nasil beklemisim kaydirigubbakcemile3 aman hayirlisi beklioz iste saglikli gelsinde

dur uyuma kiz biraz hareket et acil. yetisirsiniz birazda gec gidin bisi olmaz.
ebeye iyice agirlastim gec kaldik dersin.

yok cnm uyumam simdi zaten esimde aradi isi az kalmis gelir yarim saate

Son düzenleme:

dene canım:ecrin_bebek:
sizin orda saat kaç şuan canım

kaydirigubbakcemile3
dogru sanslarina küssünler.
buzluga atarsan kocan gider getirir canim yani bi zahmet.
benim simdi evde nar var yapsammiki acaba.
gercekten etkilimi ya mantigi ne acababilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3
dogru sanslarina küssünler.
buzluga atarsan kocan gider getirir canim yani bi zahmet.
benim simdi evde nar var yapsammiki acaba.
gercekten etkilimi ya mantigi ne acababilmiyorumkismile

cnm etkili oluomus simdi kasim annelrinden biri yapmis pazartesi seseryan oldu annesi nar suyu vermis oglun emerken gazini cikario bebek tabi simdiden belli olmaz ama deneyenler memnun kalmis bende denicem 1 cay kasigi kadar vercem yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…