- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.941
ay ne güzel benimkinde de hiç öyle merak yoktur ben zorla çekerim hiç çekmiyim umrunda olmaz teknoloji özürlü benimki:mymeka:
kizlar su esra erola bakiyorumda evlendikten sonra güzellesti kiz
izliyonuzmu hic.
ay nerdee bizimkinde
bende kendimi çekmeyi severim arkadaşlar bakar resimlerime çok fotojenik olduğu söylerleraklinialirimsmileaklinialirimsmile
böcüğüm kıss hem yazmıyonuz diyon nere kaçtın kız
yok anam nerdee işteyken bütün kadın programlarını kaçırıyorumkizlar su esra erola bakiyorumda evlendikten sonra güzellesti kiz
izliyonuzmu hic.
aynen resmimi çek derim öfler pöfler ver der çeker başka yere geçeriz burdada çek derim demin çektim ya der ee orası ayrı burası ayrı sinir şey:mymeka:ayy ne güzel kız keşke benimkindede azcık merak olsaydı ben zorla çektiririm nihan aynı valla bu modeller bize denk geldi galiba kız
bende acık resmimi çeksin isterim ama hiç umru olmaz
ben bakmıyorum ona oktay ustayı izliyom hepsempatiksalakcinni
acik resminimiayy ne güzel kız keşke benimkindede azcık merak olsaydı ben zorla çektiririm nihan aynı valla bu modeller bize denk geldi galiba kız
bende acık resmimi çeksin isterim ama hiç umru olmaz
ben bakmıyorum ona oktay ustayı izliyom hepsempatiksalakcinni
ayy hiç yaşlanmasak ben ağlayarak bakarım eski fotolarıma ne güzel gentim derim yakaydirigubbakcemile3
bende delimisin niye kendi kendini cekiyorsun diye gülüyorum gicik oluyor bana sonra
saka yapiyorum halbuki.
ay ne güzel fotojeniksin ben kendimi hic begenmiyorum fotolarda niyeyse
sakla fotolarinida ilerde cocuklarin bakar annemin gencligi diyeboshayallersmile
bu akşam yaprak dökümü var bakıyomusunuz ona oğuz kaçıcak galiba ya
acik resminimi
ben gicik oluyorum su oktay ustaya
acik resminimi
:kedi:fisfisfis accık yazmak istemiştim:kedi:
ben gicik oluyorum su oktay ustaya
yok anam nerdee işteyken bütün kadın programlarını kaçırıyorum
aynen resmimi çek derim öfler pöfler ver der çeker başka yere geçeriz burdada çek derim demin çektim ya der ee orası ayrı burası ayrı sinir şey:mymeka:
evet böcüğüm modelleri aynıymış eşlerimizin:roflol::roflol:
cokacimcoook
neden gıcık oluyon kızz adam neler döktürüyo valla ağzım sulanarak izliyorum
bu akşam yaprak dökümü var bakıyomusunuz ona oğuz kaçıcak galiba ya
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay ne bileyim adam cok itici-konusmasi falan gicik geliyor bana.
yemeklere lafim yok amaaaa bazen son kismina denk geliyorum hazirlamis oluyor hepsini.
eveet ben bakiyorum ona galiba kacicak evet leyla en dogru olanini yapti sonunda.
senin album baya pahaliya mal olur o zamanayy hiç yaşlanmasak ben ağlayarak bakarım eski fotolarıma ne güzel gentim derim ya
şimdiden düşünüyorum ben yaşlanmak istemiyorummmm
saklıyorum zati albüm yapmayı düşünüyorum kendime ait
bir sürü albüm olur herhalde çok var benim:roflol:
ben onu izlemiyorum sinirlerime dokunuyo
komedi tükkanı var onu izlerim çok sefiyom
türkçe işte lastik gibi nereye çekersen:roflol:
benimde ağzım sulanıyo onu izlerken valla
geçen hafta babası onu odaya çağırdıya ondan sonra gitti söyledi sonunda buldu valla doğru yolu bence son bölümde bunlar bütün aile yeniden hepsi birarada olucaklar
nihan ben hiç izlemedim onu herkes güzel olduğunu söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?