- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.921
bilmem valla alışkanlık heralde acıksam bile 1 yudum bişey yiyince yetiyo 1-2 bisküvi yetiyo mesela yiyince kilo alıyom diye yimiyom napem tikkat ediyom
ben çok çabuk kilo alıyorum ya o yüzden hep dikkat ediyorum kendimi tutuyom hep çerezi cipsi çok seviyorum ama az yemeğe çalışıyorumboshayallersmile:1no2:
ay bi yoğunluk oldu burdakafamçokkarıştı
yemedikçe daha çok kilo alırsın
İşte yüce rabbim ol demese hiç bişey olmaz ol dese olur seninde nasibinde bu varmış canımolumunekankayizsmile
canım ben hap iğne bu gibi hormonlarımı etkilicek şeyler kullanmadım eşim korundu oda delikmiş galiba öyle hamile kalmışımbi pazar günü bi bakayım dedim adetim gecikti test vardı evde daha düşünmüyoruz ya bi yaptım testi çift çizgi gözlerim yuvalarından fırlıcaktı valla eşime dedim inanamadı o çok sevinmişti bende daha düşünmediğimiz için üzülmüştüm o an keşke üzülmeseydim
evet hap kullanmamak en iyisi ben kullanmam
evet onu doktora sordum öyle bişye yok dedi süt koruması filan saçma zaten
bide loğusalık hurafeleri var inanırmısınız ben hiç birini yapmadım valla sinir oluyorm batıl inançlara
aa benim babamlarda karsta yaşamışlar tabi uzun yıllar önce daha bekarmış babam karsta hotelleri varmış ozamanlarboshayallersmile
çok yeme tatlım zararlıdoğru valla yemedikçe daha çok yavaşlıyo metobolizma ama benim kisi yemeye yemeğe iyice tembelleşti yesemde alıyom napem
senin nası gidiyo rejim bende yemiyom cipsleri anca eşimin işi olunca evde yalnız olunca yemek yerine cips çerez yiyom
aynen nasib vallaa.
yok ya karsta yasamislar ha biz karsin icinde deil ama bir ilceinde yasiyoruz cok güzel bir yer karsi pek begenmeyiz o yüzden
çok yeme tatlım zararlı
benim iyi gidiyor 1,5 kilo verdim tatlıdan tamamen uzaklaştım gibi bişey
normalde işte otururken çekmecem bakkal dükkanı gibiydiaburcubur çikolata çerez bisküvi ne ararsan vardı ama şimdi bıraktımaklinialirimsmile
benimde babam 18li yaşlarda ordaymış sonra istanbulda yaşamış sonrada bursa annemle tanışınca hanımköylü olmuş bursada kalmış
niye bişey yazmıyo kimse ya polyanan 2 gün kaldı canım şafak 2
ay canim ya cok heyecanlaniyorum yarin hamileligimin son günüeyvahedigeldismile
bebisim yanimda sonra
ay inanamiyorum
siz yazmıyonuzniye bişey yazmıyo kimse ya polyanan 2 gün kaldı canım şafak 2
kaydirigubbakcemile3
bütün beyler evlendikten sonra hanim köylü oluyorohhh ne güzel
yaw benimde evimden hic eksik olmaz cerez cips bisküvi eti puf
yemekten cok hoslaniriz kocamla.
ben kendimi engelliyorum yemiyorum ama cünkü löp löp yag olarak dönüyor bizeeelmaz:
sen ye canım hele bundan sonra senin çok enerjiye ihtiyacın olucak löp löp et deil lıkır lıkır süt olsun sana:icecream::dance:
heyecanlanma canım tansiyonun falan çıkar bide rahat ol ne güzel hamileliğinin son günü resim çekil bol bol hatıra olur
heyecanlanma canım tansiyonun falan çıkar bide rahat ol ne güzel hamileliğinin son günü resim çekil bol bol hatıra olur
annemde ayni seyi söylüyor tansiyonun yükselirse yapamazlar sakin ol diyor ama elimde deil kiz.
abur cubur keske süt olsaaaa
süt demisken kac gündür süt icmiyorum ben:sinifsinif:
resim cekiliyom zaten canim kocamin bu huyu vardir her anin fotosunu ceker makinayi ayirmaz o olmasada tlf bende sinir oluyorum o huyunaalsanaalsanasmile
evde en olmicak zamanlari bile cekiyor
hem heyecanlandırıyon sende böcüğüm yakaydirigubbakcemile3
dışarda şakır şakır yağmur var şemsiye yok sucuk olcam vallaeyvahedigeldismile
ay ne güzel benimkinde de hiç öyle merak yoktur ben zorla çekerim hiç çekmiyim umrunda olmaz teknoloji özürlü benimki:mymeka:
demi ya hem son 2 gün falan diyor sonrada heycanlanmakaydirigubbakcemile3
ayrica kocam kendi kendini cekmeyide cok sever bi tuaf bu adamdakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?