KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben çok çabuk kilo alıyorum ya o yüzden hep dikkat ediyorum kendimi tutuyom hep çerezi cipsi çok seviyorum ama az yemeğe çalışıyorumboshayallersmile:1no2:

ay bi yoğunluk oldu burdakafamçokkarıştı
yemedikçe daha çok kilo alırsın

doğru valla yemedikçe daha çok yavaşlıyo metobolizma ama benim kisi yemeye yemeğe iyice tembelleşti yesemde alıyom napem
senin nası gidiyo rejim bende yemiyom cipsleri anca eşimin işi olunca evde yalnız olunca yemek yerine cips çerez yiyom

aynen nasib vallaa.

yok ya karsta yasamislar ha biz karsin icinde deil ama bir ilceinde yasiyoruz cok güzel bir yer karsi pek begenmeyiz o yüzden

çok yeme tatlım zararlı
benim iyi gidiyor 1,5 kilo verdim tatlıdan tamamen uzaklaştım gibi bişey
normalde işte otururken çekmecem bakkal dükkanı gibiydi aburcubur çikolata çerez bisküvi ne ararsan vardı ama şimdi bıraktımaklinialirimsmile
aynen nasib vallaa.

yok ya karsta yasamislar ha biz karsin icinde deil ama bir ilceinde yasiyoruz cok güzel bir yer karsi pek begenmeyiz o yüzden

benimde babam 18li yaşlarda ordaymış sonra istanbulda yaşamış sonrada bursa annemle tanışınca hanımköylü olmuş bursada kalmış

kaydirigubbakcemile3
bütün beyler evlendikten sonra hanim köylü oluyor ohhh ne güzel

yaw benimde evimden hic eksik olmaz cerez cips bisküvi eti puf
yemekten cok hoslaniriz kocamla.
ben kendimi engelliyorum yemiyorum ama cünkü löp löp yag olarak dönüyor bizeeelmaz:

sen ye canım hele bundan sonra senin çok enerjiye ihtiyacın olucak löp löp et deil lıkır lıkır süt olsun sana:icecream::dance:

niye bişey yazmıyo kimse ya polyanan 2 gün kaldı canım şafak 2
siz yazmıyonuz
heyecanlandırma kıs düşünme sende yoksa zaman geçmez bidenem
gerçekten
hele film izlerken cips yemek süper oluyo he
bide kilo alma kısmı olmasa süper olurdu
sen ye canım hele bundan sonra senin çok enerjiye ihtiyacın olucak löp löp et deil lıkır lıkır süt olsun sana:icecream::dance:

boza satılıyormu almanyada polyanancım
boza çok güzel süt yapıyor hele kırmızı et mükemmel süt yapıyor et yediğim zaman sütüm koyulaşıyordu
aslında su bile süt yapıyormuş

heyecanlanma canım tansiyonun falan çıkar bide rahat ol ne güzel hamileliğinin son günü resim çekil bol bol hatıra olur

annemde ayni seyi söylüyor tansiyonun yükselirse yapamazlar sakin ol diyor ama elimde deil kiz.

abur cubur keske süt olsaaaa
süt demisken kac gündür süt icmiyorum ben:sinifsinif:

resim cekiliyom zaten canim kocamin bu huyu vardir her anin fotosunu ceker makinayi ayirmaz o olmasada tlf bende sinir oluyorum o huyunaalsanaalsanasmile
evde en olmicak zamanlari bile cekiyor

Son düzenleme:
heyecanlanma canım tansiyonun falan çıkar bide rahat ol ne güzel hamileliğinin son günü resim çekil bol bol hatıra olur

hem heyecanlandırıyon sende böcüğüm yakaydirigubbakcemile3

dışarda şakır şakır yağmur var şemsiye yok sucuk olcam vallaeyvahedigeldismile

ay ne güzel benimkinde de hiç öyle merak yoktur ben zorla çekerim hiç çekmiyim umrunda olmaz teknoloji özürlü benimki:mymeka:

ay ne güzel benimkinde de hiç öyle merak yoktur ben zorla çekerim hiç çekmiyim umrunda olmaz teknoloji özürlü benimki:mymeka:

kaydirigubbakcemile3 bende aksine hic sevmem.am güzel bisi her ani ölümsüzlestirmek bazen sinir oluyorum istesempatiksalakcinni

ayrica kocam kendi kendini cekmeyide cok sever bi tuaf bu adamdakaydirigubbakcemile3

ayrica kocam kendi kendini cekmeyide cok sever bi tuaf bu adamdakaydirigubbakcemile3

ay nerdee bizimkinde
bende kendimi çekmeyi severim arkadaşlar bakar resimlerime çok fotojenik olduğu söylerleraklinialirimsmileaklinialirimsmile

böcüğüm kıss hem yazmıyonuz diyon nere kaçtın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…