- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #3.901
çok sevindim senin adına herşey Allah tan canım.ben kafama çok takıyodum hatta olmassa evaltlık alırım diyodum ama düşüncemin yanlış oldugunun farkına vardım.çünkü daha 1 yıllık evli olucam 1 ay sonra.hastaneye gidicz bakalım nedicekler?evt kilo vermek önemliymişte benim metabolizmada yavaş çalışıyo.ben stres çok yaptım ondanda hamile kalamıyorum sanırım.ama öncelikle kilo verip öle hamilewligi düşünüyorum.çünkü kiloyla hamilekalmak iyi degil.sen nasıl kilo verdin?inşllh canım iyi dileklerin için teşk ederim inşllh sende sag salim bebegini kucagına alırsın.sen korunmuşsun ben korunmuyorum bakalım hayırlısı inşllh.tabiki sohbet ederiz memnun oldum tanıştıma konuşuruz yine kib:1hug:
bebek yeni doğunca bazısı hemen regl olmuyoya ozaman hamile kelmıcaklarını düşünüp korunmuyolar noluyo hemen hamile kalıyolar
yan etkisi yoksa kullan tabi canım doktorunla konuşunca osana söyler
takma kafana canim üzme sakin kendini.bol su iciyordum sise sise bitiyordum valla bide yürüyüs yapiyordum cok vermeden kaldim zaten 4-5 kilo vermistim.
yine kilolu hamile kaldim canim ama hamilelik boyunca 9 kilo aldim yalnizca bol sebze yiyerek.
hayirlisi canim evet olur insallah biran önce.
rabbim daha fazla aratmasin insallah.
bende cok memnun oldum canim.
cuma günü hayirlisiyla bebegimi kucagima alicam dua edicem sana insallah.opuyorumnanaktan
ay canım benim ben seni daha yeni hamile kaldın sandım demek bu cuma dogum var yani .çok güzel bir duygu olmalı Allah analı babalı büyütsün inşllah.sagol canım duaların için.kaç yıllık evliydin sanırım almanyadasın türkiyenin neresinden?tatlı bebişini şimdiden öpüyorum hayırlı haberler verirsin inşllhopuyorumnanaktan
İşte yüce rabbim ol demese hiç bişey olmaz ol dese olur seninde nasibinde bu varmış canımolumunekankayizsmilebende pocoluyum diye korunmayi birakmistim nasil olsa olmicak diye
oooh birde rahattimki varya adetim gecikti amaan herzamanki gibi poco yüzünden dedim kendi kendime doktora gittim acici versin diye kan testi yapalim dedi ertesi günü kocami arayip kariniz hamile demisler.kocamdan ögrendim hamile oldugumu sok olmustum hayir olamaz diyordumkaydirigubbakcemile3
benim sıfır ama biz korunurken hamile kaldım ilginç
canım ben hap iğne bu gibi hormonlarımı etkilicek şeyler kullanmadım eşim korundu oda delikmiş galiba öyle hamile kalmışımkız gelince anlat bakalım şunu korunurken nası başardınız bunu maşallah ama Allah nasip etmiş demekki bi hadis duymuştum ben Allah siz onun önüne çelikduvar örsenizde ben isteyince yinede onu veririm diyomuş
evet hap kullanmamak en iyisi ben kullanmameşim korunuyo canım ilkten hap kullandım sonra etkileri oluyo diye bide kilo aldığım için bıraktımaklinialirimsmile
evet onu doktora sordum öyle bişye yok dedi süt koruması filan saçma zatenewet canım şimdi bebiş olcak valla çok iyi korunman gerek öyle çok duyuyorum 1 küçükken bidaha hamile kalan süt koruyo diye önemsemiyolarmış ama hiç korumuyo
daha dün gibi hamile kaldigimi ögrendigim an zaten
allahim sizede taddirsin insallah.
amiiiinzemuszemus
2 yillik 1 yil korundum bende.
almanyadayim canim türkiyedede ankaradayim aslen karsliyim ama.
insallah hayrli haberlerimizi veririz teyzesi.kaydirigubbakcemile5
sealm kizlar ben geldim oglumun kalbini dinledim ebe kontrol ederken uyandirdi oglumu kalbi hizli atiodu ebe oynadikca ayaklarini saga dayadi oglum esimde ellledi hissetti ayagini ve dogum kanalina girmis yavrum heran dogum olabilir dedi. esimin gozlerinin ici guluodu heran dogabilir diyince bi dahaki randevuyuda 10 kasima verdi gitmeme gerek kalmadan dogururum insaalllah bide yururken bacak agrim oluo kafasi kanalda oldugu icin galibaa hayirlisi ile dogururum insaallah ay simdi karnimda yakinda cikacak biricik kucuk delikanlim
evet cnm cok heyecanlandim yaa haftaya dogar insaallah karnim incek yakinda yaa cok tuhaf bi duygu bi yandanda alismistim ben koca gobuse hayirlisi bakalim
valla bi ciksin bende minciklicam onu
nihan hoşgeldin bacım neyidin kıı merak ettik
maşallah kız çay bile yapmışın aferin sana afiyet olsun bide ohh sıcacık yımırtayı yedin
ay bakalim ben nasil yurucem yakinda anlicam vallazaten o kısım çok ilginç oluyor
karnın iniyor paytak paytak yürüyo insan bi değişik yanikaydirigubbakcemile3
hazal canım Allah yardımcın olsunda hayırlısıyla bir an önce bi avazda doğurursun inşallah bak doğum kanalınada girmiş hayırlısı artık inşallah hayırlısıyla doğar
he vallaya tabi güzel bi yemek olsaydı tam süper olurdu da napalım
eşimde evdeydi o birazdan gitçek işe beraber kahvaltı gibi oldu işte:asigim:
sen ne yapıyorsun öğlen yimeklerini böcüğümsositososito
ay bakalim ben nasil yurucem yakinda anlicam valla
saolasin bocugum hayirli bi dogum olur insaallah RABBIM tum hamisleri bi avazda kurtarsin
ayy basim agrio biraz uzancam kizlar iyi sohbetler sizee zemuszemus
fisfisfis ben öğle yemeği yemiyom acıkırsam 1 tane mandalin falan yiyom okadargamyoncuiremsu
ay ben kurt gibi acıkırım mandalina kesmez beni valla nasıl dayanıyorsun kız:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?