KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kardeşin kaç yaşında nihan onda yokmu evlilik falan

20 yaşında
yok ya daha düşünmüyor düşünmesinde erkenden annemin ona ihtiyacı var
anneme temizlik yapmak filan yasak o yapıyor bari
ben işteyim herşeye yetişemiyorum ki
hayırlısı ne zamansa o zaman evlenir inş

hıım anladım canım hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah olursada annene çok yakın biyerde oturur inşallah

bizimde arabada ses vardı birkaç gündür bugün eşim sanayiye götürdi 400 tl cikmiş içime oturduya tam bayram üstü

hıım anladım canım hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah olursada annene çok yakın biyerde oturur inşallah
amin canım inş
sen kaç yaşında evlendin accık soru sorayımda muhabbet olsun
sor sor ben 22 yaşımda evlendim aşkitomla
bizimde arabada ses vardı birkaç gündür bugün eşim sanayiye götürdi 400 tl cikmiş içime oturduya tam bayram üstü

off ya bayram üstü iyi olmamış canım
kurban kescenizmi

bende 23

kurban kescenizmi
[/QUOTE]

valla çok kötü oldu canım ya aklıma geldikçe içim acıyo az da deil
Allah izin verirse kesicez inşallah canım

bende 23

kurban kescenizmi

valla çok kötü oldu canım ya aklıma geldikçe içim acıyo az da deil
Allah izin verirse kesicez inşallah canım

inş kesersiniz sizde çok pahalı ama mecburuz kesmeyede

Son düzenleme:
he olcam valla hiç hatırlatma ya pazartesi gününe gün verdi doktor ogün gitçez bakalım hemen yaparmı salımı yapar

[/QUOTE]

çok pahalı valla biz bide bu sene annemler bide kayınvalidemler 4 kişi 1 dana aldık 4 kişi olunca baya çok düştü ödememiz gereken Allah yardımcımız olsun inşallah biraz para toplarız bayrama kadar
siz kesçekmisiniz

çok pahalı valla biz bide bu sene annemler bide kayınvalidemler 4 kişi 1 dana aldık 4 kişi olunca baya çok düştü ödememiz gereken Allah yardımcımız olsun inşallah biraz para toplarız bayrama kadar
siz kesçekmisiniz[/QUOTE]

evet keseriz benim eşim bir sürü borcumuz varken bile kesti sigara içiyorum sigaraya para veriyorum onuda kesmezsem günah diyor. Allah kabul eder inş hepimizinkini

evet keseriz benim eşim bir sürü borcumuz varken bile kesti sigara içiyorum sigaraya para veriyorum onuda kesmezsem günah diyor. Allah kabul eder inş hepimizinkini
[/QUOTE]

amin canım inşallah
bak sana bişey anlatayımda gül geçen sene ilk defa kestik biz ilk sene düğün borcumuz vardı kesemedik geçen sene kestik eşim bana kestirdi bahçedeyiz hoca geldi yatırdı bizim koçu hoca diyoki vekalet ettinmi ben hiç tınlamıyom bilmiyom bana dediğini sonra eşim dilek ettim desene dedi bende hıı banamı dedi kaynanamlar görümcemler bi güldü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…