KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ewet canım sohbet edince vakit geçiyo hiç anlaşılmıyo günler bile geçip gidiyoya çarşambada bitti yarın perşembe bi hafta daha bitiyo valla

valla bende çok korkuyorum ya hiç düşünemiyorum kendime 40 lı 50 li yaşlarda ya nası olcazki çok kötü olur

ama emekli falan olunca yaşlanınca yazlığımız olsun istiyorum çocuklarım torunlarım gelsinler denize girsinler rahat etsinler diye bizim rahatımızı düşünmüyo kimse bari bizim çocuklarımız rahat etsin bizim burda yazlık biyer var deniz kıyısında ordan geçince hep yazlık almayı düşünüyom sırf torunlarım çocuklarım rahat eetsin diye ama yaşlanınca alıcam şimdi hayatta almam kaynanam kaynatam benden önce sahiplenirler evimi bide görümcenin çocukları

aynen canım yaşlancam yanlız kalcam diye korkuyorum ya inş yanlız kalmam
benim en büyük fobimdir yanlızlık

inşallah kalmazsın canım öyle korku getirme kendine eşin var çocukların olur onlar gelirler 2-3 tane çocuk yapta biri gidip biri gelir bayramlarda kalabalık olursunuz hiç yalnız kalmazsın

evet bizde eşimle hep hayalini kurarız yazlık almanın
en çok ta eşim kurar bana anlatır
inş olur canım ya

dadlım benim mesai bitti ben çıkıyorum
kendine iyi bak yarın yine görüşürüz inş

ana hazal geldi tam ben çıkıyordum ya
geç kaldım hazalım yazdıklarını yarın okurum artık
şunu merak ediyorum normal doğum nası geçti çok dikişin varmı bebişin napıo çok öptüm ikinizide

günaydın kızlar kızlar deprem oldu akşam ya çok korktum hala içimde korku var
hazal çok sevindim canım yaşı uzun olsun bebeğinin

canim depremmi oldu
peki nerede

bu arada selam kizlar hepiciginize
yarin sabah 10 da arkadasim gelicek
koltuklari sildim bugun bende
bi bakiniyim ne var ne yok dedim

aaa nihanla böcük olmasa kimsenin geleceği yok valla buralara :)
diyene bak :))
naber hanımlar..

oh negüzel canım oturursunuz arkadaşınla iyi eğlenceler şimdiden size bizim yerimizede eğlenin mamalar yiyin kek yapçakmışsın okudum günlükte bizde isterük

Son düzenleme:
Cokk güzel bi topikk simdi gördümm
Aynen bnimde bi kankam yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…