- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.221
ewet canım sohbet edince vakit geçiyo hiç anlaşılmıyo günler bile geçip gidiyoya çarşambada bitti yarın perşembe bi hafta daha bitiyo valla
valla bende çok korkuyorum ya hiç düşünemiyorum kendime 40 lı 50 li yaşlarda ya nası olcazki çok kötü olur
aynen canım yaşlancam yanlız kalcam diye korkuyorum ya inş yanlız kalmam
benim en büyük fobimdir yanlızlık
ama emekli falan olunca yaşlanınca yazlığımız olsun istiyorum çocuklarım torunlarım gelsinler denize girsinler rahat etsinler diye bizim rahatımızı düşünmüyo kimse bari bizim çocuklarımız rahat etsin bizim burda yazlık biyer var deniz kıyısında ordan geçince hep yazlık almayı düşünüyom sırf torunlarım çocuklarım rahat eetsin diye ama yaşlanınca alıcam şimdi hayatta almam kaynanam kaynatam benden önce sahiplenirler evimi bide görümcenin çocukları
inşallah kalmazsın canım öyle korku getirme kendine eşin var çocukların olur onlar gelirler 2-3 tane çocuk yapta biri gidip biri gelir bayramlarda kalabalık olursunuz hiç yalnız kalmazsın
noluyo kızz:18::18::18:
hadiya sende mi yaza düşünüyon canım bende mecbur yaza erteledim doktor 6 ay daha yapma dedi
evet canim yaza hamis kalmak istiyorum ama bakalim kismet belki seneye kisada erteleye bilirim
iyi o zamn bak beraber büyütür karnimizi
ay çok sevindim ve duygulandım
normal doğum yapmanada çok sevindim inş dikişlerin çok değildir
doğumun nasıl geçti
bebişin nasılyavrum benim ya
günaydın kızlar kızlar deprem oldu akşam ya çok korktum hala içimde korku var
hazal çok sevindim canım yaşı uzun olsun bebeğinin
aaa nihanla böcük olmasa kimsenin geleceği yok valla buralara :)
diyene bak :))
naber hanımlar..
canim depremmi oldu
peki nerede
ewet canım çanakkalede oldu 5.3 şiddetinde gece oldu 5e5 kala felaket sallandık çok şükür can kaybı falan olmadı
bu arada selam kizlar hepiciginize
yarin sabah 10 da arkadasim gelicek
koltuklari sildim bugun bende
bi bakiniyim ne var ne yok dedim
aaa nihanla böcük olmasa kimsenin geleceği yok valla buralara :)
diyene bak :))
naber hanımlar..
oh negüzel canım oturursunuz arkadaşınla iyi eğlenceler şimdiden size bizim yerimizede eğlenin mamalar yiyinkek yapçakmışsın okudum günlükte bizde isterük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?