- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.201
merak ederim seni ben
bayramda filan gircenmi buraya
evet keseriz benim eşim bir sürü borcumuz varken bile kesti sigara içiyorum sigaraya para veriyorum onuda kesmezsem günah diyor. Allah kabul eder inş hepimizinkini
bayramda giremem heralde canım internet dükkanda var sadece öğrenebilirsem teleffondan girerim biri gösterirse nası girceğimi:26: nası kullancamı bilmiyom eşimde kızıyo bütün gün kadınlar kulübünde laf yetiştirceğine nası kullancanı araştırsana diye:26:
meyveli sodası olan varmı gıııııı
meyveli sodası olan varmı gıııııı
bakıyorum canım ya ben oldum olası küçüklüğümden beri hep bakarım küçükken bayramda abimle herkese gidip bakardık neyimize lazımsa çok üzülürüm ama bakarım genede
hay Allah sen etrafa bakınıyon tabi hayal ediyorum da gözümün önünde
kurban kesilirken bakabiliyormusun
yenimi telefonun ondanmı bilmiyon canım
telden girersen yazarsın buraya iyiyim iyi geçti diye çünki pazartesiden sonra gitmezsin herhalde işe dimi
hoş geldin
bi görünüp bi kaybolmayın canım cehh yapıyonuz sonra kaçıyonuz
yeni canım kocik almış evlilik yıldönümü hediyesi
kendimi iyi hissedersem gelirim belki bana belli olmaz evde duramıyorum buraya olmazsa bile msnden arkadaşıma söylerim o benim msn girip sana yazar canım haber veririm sana
güle güle kullan bu arada sen ne aldıydın hediye
hiç bişeyalmayı düşünüyodum eşofman takımı alcaktım adidastan ama 3 model vardı hepside eski burda tek dükkan adidas başka yok ellerinde kalmış eski malları kakalıyolar işte bende almamıştım başka bişey alırım diyesonra kaldı çıkıncada almadım bişey bide hastanede yatıyodumya tam ozaman oda alıp hastaneye getirmiş oda
tamam canım benim
yorma kendini dinlen evde iyi olsan da evde dinlen kız bu fırsatı kaçırma
dükkanda olunca eve gitmek istiyorum ev burnumda tütüyo eve gidimde şöyle uzanıp tv bakıyım diye evde oluncada canım sıkılıyo kendimi çok boş hissediyom sanki suçluymuşum gibi hissediyom
tamam canım bak sen işine burdayım ben
az kaldı valla bugünde bitti valla gidiyon gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?