KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

merak ederim seni ben
bayramda filan gircenmi buraya

bayramda giremem heralde canım internet dükkanda var sadece öğrenebilirsem teleffondan girerim biri gösterirse nası girceğimi:26: nası kullancamı bilmiyom eşimde kızıyo bütün gün kadınlar kulübünde laf yetiştirceğine nası kullancanı araştırsana diye:26:

evet keseriz benim eşim bir sürü borcumuz varken bile kesti sigara içiyorum sigaraya para veriyorum onuda kesmezsem günah diyor. Allah kabul eder inş hepimizinkini

amin canım inşallah
bak sana bişey anlatayımda gül geçen sene ilk defa kestik biz ilk sene düğün borcumuz vardı kesemedik geçen sene kestik eşim bana kestirdi bahçedeyiz hoca geldi yatırdı bizim koçu hoca diyoki vekalet ettinmi ben hiç tınlamıyom bilmiyom bana dediğini sonra eşim dilek ettim desene dedi bende hıı banamı dedi kaynanamlar görümcemler bi güldü bana[/QUOTE]

hay Allah sen etrafa bakınıyon tabi hayal ediyorum da gözümün önünde

kurban kesilirken bakabiliyormusun

yenimi telefonun ondanmı bilmiyon canım
telden girersen yazarsın buraya iyiyim iyi geçti diye çünki pazartesiden sonra gitmezsin herhalde işe dimi

[/QUOTE]
bakıyorum canım ya ben oldum olası küçüklüğümden beri hep bakarım küçükken bayramda abimle herkese gidip bakardık neyimize lazımsa çok üzülürüm ama bakarım genede

bakıyorum canım ya ben oldum olası küçüklüğümden beri hep bakarım küçükken bayramda abimle herkese gidip bakardık neyimize lazımsa çok üzülürüm ama bakarım genede
[/QUOTE]

bende bakarım.oda allahın emri canım bende küçükken üzülürdüm

yenimi telefonun ondanmı bilmiyon canım
telden girersen yazarsın buraya iyiyim iyi geçti diye çünki pazartesiden sonra gitmezsin herhalde işe dimi

yeni canım kocik almış evlilik yıldönümü hediyesi
kendimi iyi hissedersem gelirim belki bana belli olmaz evde duramıyorum buraya olmazsa bile msnden arkadaşıma söylerim o benim msn girip sana yazar canım haber veririm sana

tamam canım benim
yorma kendini dinlen evde iyi olsan da evde dinlen kız bu fırsatı kaçırma

güle güle kullan bu arada sen ne aldıydın hediye

hiç bişeyalmayı düşünüyodum eşofman takımı alcaktım adidastan ama 3 model vardı hepside eski burda tek dükkan adidas başka yok ellerinde kalmış eski malları kakalıyolar işte bende almamıştım başka bişey alırım diyesonra kaldı çıkıncada almadım bişey bide hastanede yatıyodumya tam ozaman oda alıp hastaneye getirmiş oda

evet hatırladım söylemiştin ozamanda tamam canım

tamam canım benim
yorma kendini dinlen evde iyi olsan da evde dinlen kız bu fırsatı kaçırma

dükkanda olunca eve gitmek istiyorum ev burnumda tütüyo eve gidimde şöyle uzanıp tv bakıyım diye evde oluncada canım sıkılıyo kendimi çok boş hissediyom sanki suçluymuşum gibi hissediyom

dükkanda olunca eve gitmek istiyorum ev burnumda tütüyo eve gidimde şöyle uzanıp tv bakıyım diye evde oluncada canım sıkılıyo kendimi çok boş hissediyom sanki suçluymuşum gibi hissediyom

evet aynen öyle oluyor
bende suçlu gibi hissediyorum ilginç
çalışmaya alıştığımız içindir.
canım benim 10 dk işim var gelcem burdasın dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…