- 7 Haziran 2010
- 4.569
- 189
- 363
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #4.401
selam kızlar nasılsınız ben şimdi internet cafeden yazıyorum
netim hala gelmedi malesef zaten izne ayrıldım annemlerde kalıyorum inşallah kendi evme gecip netim de gelince sizlerle yine paylaşımlarda bulunuruz:)
kendinize çok iyi bakın
bu arada gebelik suyum çok fazlaymış her an erken doğum olma ihtimalim var:)
inşallah güzel haberlerle dönerim
güze isimmis canim begendim.bende kızım olursa adını belis koycam:103:
polyanan canım benimmmmmmmmmmmmmmm
güzel anne hoşgeldin...aklım hep sendeydi şuan napıyo acaba bebeği yanında nasıl bi durumda..canı acıdımı acaba diye düşündüm hep..
Canım benim kızına kavuştun demek..ay inanamıyorum daha bi kaç gün öncesine kadar karnındaydı canım nasıl geçti memnun kaldım demişsin allaha şükür şuan da iyisin..kızın nasıl küçükmü..minikmi..ay nasıl heycan yaptım şimdi..
Hayırlı uğurlu olsun canım
selam kizlar nasilsiniz+ zunu bir sure giremiyorum oglum sagolsun pek firsat birakmiyor polyanan cnmm sende kavustun dimi melegine RABBIM anali babli buyutsun senin nasil gidiyor bebek bakimin sende geceleri surekli kalkiyormusun vallla bana uyku haram oldu uykusuz oluncada sinirli oluyorum konsantre olamiyorum valla
iyiy sumalar herkese canolar nasilsiniz
ben cok fazla kalamiyacagim cok uykusunzum yaticm
bi slm veryim size didim öpüldünüz
selam kizlar nasilsiniz+ zunu bir sure giremiyorum oglum sagolsun pek firsat birakmiyor polyanan cnmm sende kavustun dimi melegine RABBIM anali babli buyutsun senin nasil gidiyor bebek bakimin sende geceleri surekli kalkiyormusun vallla bana uyku haram oldu uykusuz oluncada sinirli oluyorum konsantre olamiyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?